Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, EMU

idomiai, niekad net nesidomejau ugg kilme smile.gif bet paziurinejau australietiskus uggus, tai kaina mazdaug tokia pati, neradau zymiai pigesniu..

mamile apsvieskit, is kur siuntetes, labai idomu 4u.gif

biski ne i tema, faini avikailio idekliukai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Nu tai aisku, kad nebus tikro avikailio australiski batai uz 100 litu, bet uz tris simtus su pristatymu iki duru galima rasti. Vis tik susitaupo truputuka.... Kai gausiu parasysiu adresa is kur dabar pirkau, nes nemacius negaliu pasakyt ar geri, internetu perkant gali labai ir prasaut, bijau paskui priekaistu...
Atsakyti
Ar apsimoka tokius pirkti?
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Sako neoriginalai, ženkliukas rodo, kad oda ir kailis natūralus, bet pati pardavėja mano, kad kailis dirbtinis. Kaina palanki g.gif Iš pažiūros nuo originalo nesiskiria, bet... Noriu nuomonių, kad paskui nesigailėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 09 25, 14:05)

Sako neoriginalai, ženkliukas rodo, kad oda ir kailis natūralus, bet pati pardavėja mano, kad kailis dirbtinis. Kaina palanki  g.gif Iš pažiūros nuo originalo nesiskiria, bet... Noriu nuomonių, kad paskui nesigailėčiau  ax.gif

as jimciau jei kailis tikras butu,nes jei sintetika tai s... jokios naudos is batu nebus schmoll.gif
Atsakyti
Planuoju tokius pirkti.,kaip manot ar verta gal geriau be segu?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Simoniux18 @ 2010 09 25, 15:34)
Planuoju tokius pirkti.,kaip manot ar verta gal geriau be segu?
My Webpage

Man labai gražūs thumbup.gif
Papildyta:
O kaip pasiskaičiuoti kiek kainuos litais prekė su atsisiuntimu va būtent iš šio psl?
Atsakyti
QUOTE(Besame @ 2010 09 25, 15:05)

Sako neoriginalai, ženkliukas rodo, kad oda ir kailis natūralus, bet pati pardavėja mano, kad kailis dirbtinis. Kaina palanki  g.gif Iš pažiūros nuo originalo nesiskiria, bet... Noriu nuomonių, kad paskui nesigailėčiau  ax.gif

Man is foto irgi atrodo, kad kailis dirbtinis, niekada tokiu nepirkit, nes ir nesuzinosit koki patoguma ir siluma suteikia naturalus avikailis. Va cia tai jau ugg padirbinys, geriau pirkit pigesnius kito gamintojo, bet naturalaus avikailio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 25 rugsėjo 2010 - 14:56
Durniausia dalis su tom kopijom, kad pliekia panašias ar beveik įdentiškas etiketes ir paskui nors galą gauk beieškodamas galų: kas tikra, o kas "padielka".

Juk jei tai kokybiški batai, ir oda natūrali ir kailis, tai kodėl nedėt savo firmos logotipo doh.gif Juk ne visi vaikosi etikečių, o vieną kartą pabandžius pigesnius, bet ne prastesnės kokybės, kitą kartą jau tokius pirksi, ir dar kitam užrodysi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 25 rugsėjo 2010 - 15:25
Jeigu reikia avikailio batu, bet pigiai ir nebutinai su ugg etikete, pasiziurekit kirkland firmos. Esu turejus, tai avikailis siek tiek plonesnis, negu ugg, bet labai neblogi, galima parsisiust uz koki 150 lt. Warmbat vaikas turejo, tai irgi zymiai pigesni negu ugg, bet labai geri, kailis storas, kokybe liuks. Pernai vaikai nesiojo bearpaw firmos, tai sau tokiu nepirkciau, nepatiko, nelabai dailiai pasiuti, ir zamsa kazkokia storesne, kai kurios siules nukreivotos. Vaikams tai pats tas, atnesiojo sezona ir negaila, kad issaugo, nes is pigesniu.
Atsakyti
Dar toks klausimelis del ugg iskilo,tik pomidorais neuzmetykit blush2.gif o kaip pavyzdziui vairuot,netrukdo?Tie butent klasikiniai modeliai?Nes na jie tokie dideli,stori,kazkaip isivaizduoju,kad nelabai patogu turetu buti ax.gif gal kas is patirties pasakytu? 4u.gif

QUOTE(mamile @ 2010 09 25, 15:47)
Gal cia tas pats variantas, kaip auksciau pora postu buvo. Zenklas isiutas,kad vidus avikailinis, bet net is foto matosi,kad sintetika. Reikia paciai tikrint ar avikailis, nes uz sintetika tai man per brangu,geriau be etikeciu, bet kailis naturalus.

o taip patikrint?pagal smarve? lotuliukas.gif na cia juokauju zinoma biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luckyme @ 2010 09 25, 16:50)
Dar toks klausimelis del ugg iskilo,tik pomidorais neuzmetykit blush2.gif  o kaip pavyzdziui vairuot,netrukdo?Tie butent klasikiniai modeliai?Nes na jie tokie dideli,stori,kazkaip isivaizduoju,kad nelabai patogu turetu buti ax.gif gal kas is patirties pasakytu? 4u.gif
o taip patikrint?pagal smarve? lotuliukas.gif na cia juokauju zinoma biggrin.gif  4u.gif

Su vairavimu nera jokiu problemu...o patikrint paparastai, juk matosi plika akim kur sintetika, kur avikailis. Tik cia jau reikia rankoj paturet, nemacius rizikinga pirkti, gali gauti sintetiniu vidum.
Va cia tie riverland, tikrai faini, kelios drauges pirko, atnesiojo jau po sezona ir ne zymes...
user posted image
Kaina su pristatymu namo apie 170 lt. gaunasi, ir kailis tikras, ne sintetika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 25 rugsėjo 2010 - 16:18
QUOTE(luckyme @ 2010 09 25, 15:50)
Dar toks klausimelis del ugg iskilo,tik pomidorais neuzmetykit blush2.gif  o kaip pavyzdziui vairuot,netrukdo?Tie butent klasikiniai modeliai?Nes na jie tokie dideli,stori,kazkaip isivaizduoju,kad nelabai patogu turetu buti ax.gif gal kas is patirties pasakytu? 4u.gif

Dėl vairavimo, tai reik priprast mirksiukas.gif Pirmą kartą išvažiavus, tikrai atrodo, kad su ląstais bandai ant sankabos pataikyt, bet paskui nieko lotuliukas.gif

Atsakyti