Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

QUOTE(Leilla @ 2006 03 01, 22:32)
o mes nuo 9 menesiu jau prie bendro stalo, neduodu rauginto kokio maisto, ar astraus ir t.t..... o siaip jau nebenoredavo nei grudu koses, nei darzoviu o kai pradejau duot ka pati valgau, tai valgo neuzsidarydamas  lotuliukas.gif

Na man atrodo kad cia jau per anksti prie bendro stalo.Juk gali vaikiukui skranduka sugadinti,nors ka as ismanau,juk maniske dar jaunesne uz tavo.O tu ar pienuka duodi atsigert ar misinuka?
Atsakyti
QUOTE(agnilina @ 2006 02 03, 12:41)
Aš dar maitinu pati, tai valgom taip
10.30 pusryčiai - kruopinė košė su tyrele - daug ( niekada nematavau, dedu tiek šaukštų, kiek parašyta ant pokelio, užpilu perpus mišinuku ir vandeniu)
15val. pietūs - mėsa su daržovėmis ( mėsą ir daržoves verdu įvairias) - daug ( dar daugiau suvalgo, nei kruopinės)
21val. vakarienė - tas pats kaip ryte, tik pakeičiu košę arba Hipp tyrelė Labos nakties.
Naktį, ryte, vakare, dieną - pienas ( kiekvieną dieną skiriasi maitinimų skaičius), kartais apie 19val. valgom jogurtą su vaisiais ar vaisinę tyrelę, jau kokį mėn. nebevalgo nei duoniukų, nei sausainiukų, nieko negeria, kartais truputį vandens ar sulčių ( 20- 30ml per dieną)  blink.gif
Jei yra čia mamyčių maitinančių MP, atsiliepkit  4u.gif
Svoris 9kg, ūgis 70cm, dantų nėra, sėdi, ropoja, stovi, tik dar nevaikšto - čia mano merginos pasiekimai  ax.gif

Mes labai jau panašiai valgom, taip pat dar maitinu MP
Atsakyti
Mano dukrytei irgi prieš kelias dienas prasidėjo 9-as mėnesis.
Jos kasdienis meniu nėra kažkuo ypatingas, panašus į kitų tokio amžiaus vaikučių. Žinoma, stengiuosi, kiekvieną dieną virti šviežią maistelį iš eko produktų. Na, bet pavyzdžiui, mano virtos avižinės košės atsisakė, tai teko pirkti Milupos ax.gif

daugelis kalbėjot apie vaikiškus jogurtus? Ką turite mintyje? Ar tai tie reklamuojami Danonki, ar kaip jei ten vadinasi, ar dar kokie nors kiti? g.gif O savo vaikučiams, kokius jogurtus duodate?

Atsakyti
QUOTE(Bitelė @ 2006 03 02, 11:40)

daugelis kalbėjot apie vaikiškus jogurtus? Ką turite mintyje? Ar tai tie reklamuojami Danonki, ar kaip jei ten vadinasi, ar dar kokie nors kiti?  g.gif O savo vaikučiams, kokius jogurtus duodate?

As duodu tik hippo jogurtus
Atsakyti
Aš tik neseniai pradėjau dėt sviestą į daržovienė, bet perku grietinėlės sviestą, tai dabar jis daug geriau valgo tą košę nei anksčiau thumbup.gif
Atsakyti
tai va,draugės dukrai uždraudė valgyti moliūgus ir morkas...tipo geltonuoja...tai gal mamytės galėtų pasiūlyti kaip maitinti mažylę.kuri košės (grūdines) spauja iį visas keturias puses, tas užpiltines valgo,kai jau labai labai išalksta, bulvių nepripažįsta....tik val jogurtuko ir vananų neatsisako,bet tokiais maistas gyves nebūsi...gal turit kokių skanesnių receptukų pasiūlyt? dekui smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunita: 21 kovo 2006 - 11:21
pabandyk virti, aišku įvairiais variantais, bulves su brokoliais ,kalafijorais ,cukinijom, žirniais, kopūstais, porais, špinatais. Aš į tokias kaškes visada įtarkuoju obuolį ar bananą, nes kitaip ji nevalgo. pati pabandyk grikius, ryžius malti kavamale ir virti bei dėti kažkokią daržovytę ar tą patį obuolį su bananu 4u.gif
Atsakyti
aciu notworthy.gif
Atsakyti
Mūsų meniu ax.gif Rytoj bus 8mėn 4u.gif :
6.30 - mišinukas 250ml
9.30 - kruopų košė su tyrele 200ml +100ml arbatėlės
12.30 - mišinukas 200ml + obuoliukas
15.30 - daržovienė su mėsyte 200ml +100ml sulčių
18.30 - mišinukas 100ml + 100ml jogurtuko
20.30 - kruopų košė su tyrele 100ml +50ml sultyčių
21.30 - mišinukas 150ml + labanaktukas iki 6.30 biggrin.gif

7mėn 2sav. svėrėm 10,44kg ir buvom 76cm ūgio doh.gif
Atsakyti
Ar ne per daug? Tokiems maziams turetu uzteks 1 litro maisto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2006 03 25, 19:12)
Ar ne per daug? Tokiems maziams turetu uzteks 1 litro maisto  g.gif

O ką daryt? blink.gif Ką patartum? gydytoja ir ta sako, kad nieko baisaus, jei vaikui tiek reikia. Niekas jo neverčia, valgo kiek nori, negrūdu gi per prievartą schmoll.gif

Papildyta:
Beje PARAŠIAU APYTIKSLIAI, GI BŪNA, KAD NE VISKĄ SUVALGO mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyte: 25 kovo 2006 - 20:31
Mums dabar 8 su puse tai mūsų meniu toks smile.gif

9 ryto MP
13 val. daržovienė su mėsyte apie 200 gr. nededu jokių prieskonių nieko nebent kartais lašelis alyvuogių aliejaus
16 val. obuoliukas arba vaisių tyrelė
19 val. grūdų košė (dažniausiai pūkio) apie 200-250 g
21 val. MP

tiesa dar išgeriame paie kokį 100 ml vandens arba arbatos

o paskutiniu metu pradėjo naktim dažnai keltis valgyt tai planuoju įvesti mišinuką, gal galėtumėte patarti kokį?
Atsakyti