Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

Po poros dienu mums bus 9 men. 4u.gif Iki 6 men maitinau tik MP. Dabar dar taip pat pati maitinu.
Ryte duodu MP
Apie 11val. kokia nors vaisiu tyrele arba MP.
Kokia 14 val.darzoves su mesyte(kalakutiena,versiena,jautiena),verdu pati,ipilu alyvuogiu aliejaus sauksteli, uzsigeria arbatele.
Apie 17 val.MP.
Kartais kokia 19 val dar duodu MP.
Mazdaug 20val.-21 val. kruopu kosyte,kasdien vis keiciant.I koses dedu kokia nors vaisiu tyrele.
Pries miega MP.
Nezinau gal jau ir per daug MP, bet dar pakankamai turiu ax.gif Galvoju duosiu kol turesiu. Siaip maze viska valgo noriai. Varskes ar jogurto dar neduodu. 7men. svere 9.300kg. smile.gif
Atsakyti
Kudikiui sviesta butina perlydyti. As pati pilu alyvuogiu alieju,bet jau pagalvoju apie sviesta.Man tas aliejus smirda,nors pirkau gera.
Atsakyti
mamytes, pasakykit kokius jogurtus ir varskytes duodat, kokiu firmu?
jau 8men. manau galima pradeti jogurto ir varskytes duoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2006 04 24, 11:46)
jau 8men. manau galima pradeti  jogurto ir varskytes duoti  g.gif

Nu tokiam mazam as siulyciau nestle varskytes pirma. Kazkaip negerai suaugusiu varske vaikams duoti, inkstu darba apsunkina labai. O jogurtus tai savo gydytojos pasiklausk, visos skirtingai rekomenduoja. As duodu gefilus kidius, nestle, hippo, pieno zvaigzdziu.
Atsakyti
As taip pat dedu sviestuko i darzoviene. Tik mums pasiseke, mes jo is vyro tevu naturalaus-naminio atsivezam ax.gif . Saldiklyje uzsisaldau ir psio.
Atsakyti
O musu gydytoja patare sviesta pries dedant i kose istirpinti. Nes visokio raugo ten buna, kuris pucia vaikiukui pilveli. Rauga nupilti, o visa kita i kose. Raugo buna net paciam naturaliausiam svieste, kuri daro musus mociutes kaimuose.

As ne visada taip darau. Oir svieta dedu abai retai.
Papildyta:
QUOTE(Grytute @ 2006 02 20, 02:36)
Pasirodo kazka gali padaryti viestas mazyliui. doh.gif Man gydytoja liepe tik virinta i kosyte deti. Nezinau kodel. schmoll.gif

Del tu paciu priezasciu kurias as parasiau. Sviestas pucia pilvuka
Papildyta:
QUOTE(eglytek @ 2006 03 02, 15:00)
Aš tik neseniai pradėjau dėt sviestą į daržovienė, bet perku grietinėlės sviestą, tai dabar jis daug geriau valgo tą košę nei anksčiau thumbup.gif

As taip pat toki sviesta perku
Papildyta:
QUOTE(Goldi @ 2006 04 26, 21:12)
As taip pat dedu sviestuko i darzoviene. Tik mums pasiseke, mes jo is vyro tevu naturalaus-naminio atsivezam ax.gif . Saldiklyje uzsisaldau ir psio.

Toki sviesta vistiek reikia perlydyti
Atsakyti
kiek pienuko jusu mazyliai dar vis isgeria? savaijai beduodu tai tik pries miegucio, kazi ar ne per mazai g.gif (nu miegam 2 kartus diena, ir pries nakti)
Atsakyti
Mums 9 menesiukai ir mūsų meniu toks:
8h-mišinukas
10h-kruopų košytė
13h- jogurtas "bio" su sausainiais arba varškytė "miau"
16h-daržovienė
19h-kruopų košytė
21h - mišinukas
Geriam tik hipp sultis,retais atvejais-vandens smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2006 04 24, 12:46)

Mes valgom BIO jogurtuką natūalų, be priedų. O varškytės labai retai paragaujam ir valgom mano ruošta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gytulka @ 2006 04 24, 12:46)

mes šiandien paragavom natūralaus jogurto. Nežinau pavadinimo - kažkoks užsieninis IKI parduotuvėj pirkau 0,85lt.. Sudėtis pienas ir pieno bakterijos ar tai kas nepamenu, bet be jokių E. Toks kaip rūgpienis skonis rūgštus, galvojau neims nei burnon, kadangi bet ko neįsiūlau - daržovių su mėsa ir to nevalgo - reik pasaldint. O ji baisiausiai susiraukė, paskui apsiragavo ir vėl žiojasi, vėl susiraukė ir vėl žiojasi tt. Ir suvalgėm puse indelio thumbup.gif . Čia mūsų mierkom daug biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytes,manajai mergytei uz penkiu dieneliu 8 menesiukai,bet ji kad man nedaug tevalgo blink.gif ,nors sveriam 9kg. musu meniu toksai
7val.-misinukas-150 mll
10val.-dribsniu kosyte virta pienuke(misinuky),tos kosytes gal kokius 5vaikiskus saukstelius nedidukus suvalgo blink.gif ir uzsigeria pienuku apie 60 ml
13val.darzoviu tyrele-apie 50gr + misinuko daugiausia 100ml
16val.vaikiska sausainuka ar boronkyte + misinuko 150 ml
19val.verdu pasirinktinai kalakuta,lasisa,jautienos siek tiek su saukstu ryziu ir makaronu +morkyte,kita karta su bulvyte.tai ji man tyreles 50gr + misinuko 60ml suvalgo.
22val.paskutini dienoj-misinuka max. 180ml

Visa nakti ismiega ramiai,nei keltis nereikia tongue.gif dar duodu nepriklausomai nuo laiko kokia tyrele,daugiausiai mango ir bananu-visa indeli gali suvalgyti- biggrin.gif .bet jokios arbateles nei vandenuko nepripazysta schmoll.gif ,kisa liezuvi ir spiegt pradeda ax.gif .bet patarkit,ar ji man gerai cia taip valgo g.gif man keista ko taip kieto maisto nenori,skanu tikrai buna nes pati galeciau viska sukirsti ax.gif blush2.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Ignasija @ 2004 10 01, 15:56)
Mano 8 men dukryte nieko nenori valgyt, isskyrus mamos piena. Bandom viska, bet vos tik ji pamato sauksta, suspaudzia lupas, nusisuka ir nieko tu jai nepadarysi.
Ka daryt? Gal kam nors dar tokia beda buvo? Kaip elgtis?

ausravait30

Mano suneliui taip buvo kai jam buvo 4 men. ir taip tesesi pora menesiu kol isdygo pirmas dantukas. Darem net kraujo tyrima. Pasirodo, buvo kraujas blogas. Gydytoja israse sirupelio "Feroglobin" hemoglobino kiekiui kraujyje atstatyti. Per tuos du menesius buvom priauge tik 600g. Taciau dabar apetitas atsitaises. Mano suneliui jau 9 men. Pries menesi sverem 9 kg., o ugis buvo 73 cm. Patariu nueiti pas gydytoja ir butinai pasidaryti kraujo tyrima is pirsciuko.
Atsakyti