Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

mano dukrytės meniu
09-10 val avižinė košytė apie
12-13val košė su mėsa
apie 17 val jogurtas/vaisių tyrelė
20 valkošė labos nakties
23val mišinukas 06,00 mišinukas
tarpuose tarp maitinimų gauna,duoniuku,baronkų pagraužti ir sulčių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Britva @ 2006 06 14, 00:37)

Noriu įvesti kalakutieną, bet nežinau ka pirkti: krūtinėlę, šlaunelę ar ką ten dar? Mamytės, patarkit.

aš perku krūtinėlę, tiksliau file. Paprašau kokio mažo nedidelio gražaus gabaliuko ir iškart sakau, kad vaikui. Tada dar ir parenka.
Atsakyti
O mes 10 val. ryto geriam mišinuką (nes miegam iki 9 blush2.gif ). 13 val duodu daržoves su mėsa, 16 val. vaisių tyrelę, 19 val košelę pienišką kokią su vaisiais (nes nesaldžių nevalgo doh.gif ) ir ant nakties 22 val vėl mišinuko. Naktį išmiega nevalgęs. Vis pagalvoju, kad per mažai valgom, nes 7,5 mėn dar nesiekiam 8 kg g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!Mano mergytei jau 8 men.Valgom jau labai daug smile.gif is vaisiu jau ragavom:tresniu,braskiu,obuolio,meliono,arbuzo,apelsino,persika,banana taip pat hipp firmos vaisiniu tyreliu.Valgom visas kruopu koses,kartais jas verdu su skiestu pienu is parduotuves.Truputi duodu paragauti maisto ka patys valgom(saltibarsciu su bulvem),grauzia sausainius,baronka,agurka,pomidora,saldzius kukuruzus,brolis dave lyzteleti ledu lotuliukas.gif Valgo jogurta,truputi kefyro,pamirkau batono misinelyje,geria kompota(verdu su rabarbaru,obuoliu...)Ciulpia kaimiskus lasinukus thumbup.gif .bandau visko duoti po truputi.geriam daug vandenuko,arbateles.Valgom 5-6 kartus i diena,buna dienu kai geria skysciu daugiau,tada kosytes tik keli sauksteliai tetelpa tongue.gif turim2 apacioje dantukus,virsuje 4 is karto baigia prasikalti.sveriam 8,300kg 68 cm.sedi,atsistoja lovyteje is sedimos padeties,vartosi,sliauzioti tik bando,vaikstynese juda atbuline eiga 4u.gif labai daug bamba,mokam daryti ate su rankute,sekmes auginant ir maitinant savo leliukus!
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2006 06 19, 11:31)
aš perku krūtinėlę, tiksliau file. Paprašau kokio mažo nedidelio gražaus gabaliuko ir iškart sakau, kad vaikui. Tada dar ir parenka.

SVEIKA.As pirkau krutinele tiek vistiena,tiek kalakutiena.pirmam kartui.Po to pirkau broileriu ketvircius,verdu seimai sriuba,tai ir mergaitei atgnybiu vistytes pasmulkinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 06 19, 10:31)

Ačiū smile.gif .
Aš jau irgi nupirkau kalakuto krūtinėlės. Tai mano mažei kažko visai nepatiko schmoll.gif . Po to net veršienos atsisakė. Na nieko gal pripras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Britva @ 2006 06 22, 00:19)
Ačiū smile.gif .
Aš jau irgi nupirkau kalakuto krūtinėlės. Tai mano mažei kažko visai nepatiko schmoll.gif . Po to net veršienos atsisakė. Na nieko gal pripras unsure.gif

mano išvis jokios mėsos nenori blink.gif vienintelis mėsiškas produktas taip vadinamosios "sasiskos" doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na,o mes nevalgiukai.Kovoti tenka kas dien ,kad valgytu.Bandom valgyt 5-6 kartus dienoje.Labai geria misinuka 2-3kart dienoj.Grudines koses mano pupai ne prie sirdies nebent apgaunant per netycia.Is ryto koses jokios neysiulysi,va apie pietus jau galim kazka pabandyt.
Va lasinukai,raugintas agurkelis,duona tinka, bet kada.Net nebandyk atimti,drebedama laiko savo mazoj rankytej.Jogurtas zymiai skanesnis tas kury valgo mama,ledai.........mmmm tik duok.Ir kodel gali valgyt visa tai ko jei dar per anksti butu,koses skirtos jei atrodo ir neblogo skonio,ir paskaninu druskyte,sviestuku,bet nea lasinukai vistik ima pirma vieta. Bet ir nesam labai jau burbailai sveriam 9.100kg ugis apie 74cm.Dedam y virsu ,o ne y ploty biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 10, 12:06)
Na,o mes nevalgiukai.Kovoti tenka kas dien ,kad valgytu.Bandom valgyt 5-6 kartus dienoje.Labai geria misinuka 2-3kart dienoj.Grudines koses mano pupai ne prie sirdies nebent apgaunant per netycia.Is ryto koses jokios neysiulysi,va apie pietus jau galim kazka pabandyt.
  Va lasinukai,raugintas agurkelis,duona tinka, bet kada.Net nebandyk atimti,drebedama laiko savo mazoj rankytej.Jogurtas zymiai skanesnis tas kury valgo mama,ledai.........mmmm tik duok.Ir kodel gali valgyt visa tai ko jei dar per anksti butu,koses skirtos jei atrodo ir neblogo skonio,ir paskaninu druskyte,sviestuku,bet nea lasinukai vistik ima pirma vieta. Bet ir nesam labai jau burbailai sveriam 9.100kg ugis apie 74cm.Dedam y virsu ,o ne y ploty biggrin.gif  biggrin.gif

mes sveriam 8000g, tai dar mažiau nei jūs tokio pat amžiaus būdami blush2.gif mano irgi nevalgiukas, aprašei tasi mano vaiką. Aš jau nebekovoju, nenori - nevalgo. Norės, paprašys biggrin.gif
Atsakyti
Tas ir yra kad nepapraso smile.gif tai ir lakstau su saukstu aplink,duodi kazka pazaisti,kad tik uzsimirstu,kad as cia su saukstu tykau.Kai tik uzsizaidzia taip sauksta smakst y burna.Va taip ir valgom.Tik kazkodel zaislu nereikia kai ledus valgom drebedama ranka tiesia... g.gif Kruopu koses yra kosmariskas spjaudymas y visas puses tik spek gaudyt.Dar anksciau patikdavo HIPP avizu kose dabar nebeysiulau.Tai aciu Dievui dar gana noriai geria misinuka nors kol pradedam gerti reikia apgaudinejimu.Kokius 800ml.iskalam per diena,nakty nemvalgom.Ismiega visa nakty neprabusdama,tai,kad issimiegam 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif
Atsakyti
Atradimas- valgom avizu kose,bet salta ir dar paskaninau melynemis.Saukstas koses,saukstas melyniu.Prisikirtom kaip priklauso clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 11, 12:30)
Tas ir yra  kad nepapraso smile.gif tai ir lakstau su saukstu aplink,duodi kazka pazaisti,kad tik uzsimirstu,kad as cia su saukstu tykau.Kai tik uzsizaidzia taip sauksta smakst y burna.Va taip ir valgom.Tik kazkodel zaislu nereikia kai ledus valgom drebedama ranka tiesia... g.gif Kruopu koses yra kosmariskas spjaudymas y visas puses tik spek gaudyt.Dar anksciau patikdavo HIPP avizu kose dabar nebeysiulau.Tai aciu Dievui dar gana noriai geria misinuka nors kol pradedam gerti reikia apgaudinejimu.Kokius 800ml.iskalam per diena,nakty nemvalgom.Ismiega visa nakty neprabusdama,tai,kad issimiegam 2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

o aš nelakstau schmoll.gif neketinu žaisti. Valgymas yra valgymas. nenori - nereikia. Jau nustojau dėl to nervintis irnesakyk.gif
o mes naktį keliamės 2 kartus būtinai doh.gif
Atsakyti
O man kazkaip neramu kai ji nepavalgo tai ir lakstau essen.gif essen.gif essen.gif
Atsakyti