Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

Mamytės, pasidalinkit...
Ar "paskaninat" leliu košytes sviestuku? Aš vis palepindavau savo zuikį, įdėdavau kokį pusę šaukštelio sviestuko... Bet gal mažylio skrandukas dar per jaunas, kad suvirškintų tokį riebų maistą? g.gif
Atsakyti
Pienisku kosiu ir kas pagaminta is pienuko mes negalime valgyti, nes esame labai alergiski. Taigi, musu maistas toks - naktimis maistelis aptamil pepsi mct, ryte aviziniu dribsniu kose su siuo maisteliu, pietuciai mano virta darzoviene su triusiena, pirktiniu neisiulau. Kartais taip noretusi pailseti nuo kasdeninio virimo mirksiukas.gif Vaisiu tyreles is hipp'o visos tinka ir dar valgome ryzius sinlac, alergiskiems vaikuciams. O, kai mes valgome, kad jis nevarvintu seiles, gauna milupos dziuveseli! biggrin.gif Sulciu negeria, o arbateles tinka, tik ne visos! Tiesa aviziniu dribsniu kose saldinu fruktoze, nes musu maistelis labai neskanus, o kose be cukraus, tai gaunasi be skonio! Stai toks musu dienos meniu, bet svoriu mes nesiskundziame! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lovely: 21 sausio 2006 - 21:33
nemanau, kad negalima. musu pediatre nuo 6 men mums patare i kosytes ideti po sauksteli alyvu aliejaus arba sviestuko. aisku ne to sintetinio margarino, o kuo sveikesnio, be visokiu priedu.
Atsakyti
Mums irgi 8 mėn., nuo 6 mėn. gydytoja leio dėti sviestą arba alyvuogių aliejų į košes. Be sviestuko jos tokios neskanios.
Atsakyti
Kad man tai jos ir su sviestuku ne super skanios unsure.gif
Nu bet nors tiek dziaugsmo suneliui, kad pasviestuotos koses gaus tongue.gif
Atsakyti
Nuo 6 mėn. vaikui į daržovienes įpildavau truputį alyvuogių aliejaus, o nuo 7 mėn. į kruopų košę dėdavau sviesto.
Atsakyti
maniškis košes, kur su sviestuku, tai skaniau valgo............. thumbup.gif
Atsakyti
aš ir įdedu truputį sviestuko ir grietinės ax.gif nes daug skaniau essen.gif o alyvuogių aliejaus nepyliau, nes niekada vaikui nededu to, ko pati nevalgyčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O mus nuo sviesto prieš porą savaičių buvo išberę blink.gif . Tai į košes pylam alyvuogių aliejaus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peleda24 @ 2006 01 19, 23:12)
gal kas žinote,kodėl iki metų vaikams nerekomenduojamas mėsos ar žuvies sultinys? Mes kai pradėjom mėsą nuo 6mėn. valgyt, tai visuomet  įpildavau sutinio (kur mėsa virė), kad košė skystesnė būtų.

Ir aš taip darau....Nematau nieko blogo, kad suskystinu vaikui mėsišką košę keliais sultinio šaukšteliais .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirke @ 2006 01 26, 19:07)
Ir aš taip darau....Nematau nieko blogo, kad suskystinu vaikui mėsišką košę keliais sultinio šaukšteliais .... unsure.gif

As taip irgi darau
Atsakyti
perskaičiau visą temą ir manau mūsų režimas gerokai skirsis nuo daugumos. mes valgom tik 4 kartus, bet po daug (9 mėn.).

ryte 10 val. mišinio 180-200 ml.
pietūs 14 val. daržovės tik su mėsa. be mėsos nė iš tolo. mėsa triušiena arba kalakutiena. visos turės apie 200 ml. blenderiuoju
vakarienė 18 val. puikio košė kelių grūdų su vaisine tyrele arba tarkuotu obuoliu. irgi apie 200 ml. arba "labos nakties" hipp košės indelis.
nakčiai 22 val. mišinukas 180-200 ml.

ir dar per dieną įvairiu laiku, po valgio ir be valgio išgeria apie 200 ml. arbatos. užkandis duoniukai. yra jau ragavusi jogurto.

ir toks menius pas mus jau gerą menesį. mėsytę verdu su bulve. dar dedu kalafioro, brokolio, morkos, cukinijos, žodžiu, ką randu šaldytuve. bet pagrindas - bulvė.

miega vaikas: 12.30-13.30-14 val., 17-18 val. arba po valgio 19-20 val.
naktinis miegas 23-9 val.

ūgis apie 74 cm., svoris apie 9 kg.
Atsakyti