Įkraunama...
Įkraunama...

8mėn.vaikučio meniu

QUOTE(agnilina @ 2006 02 07, 15:28)
O maniškė, tai pati atsisakė ryte pieno, taip pradėjom valgyt košę  g.gif

Geriausia, kai pats vaikas atsisako. thumbup.gif
O mano dukrytei kuo toliau, tuo labiau reikia pienuko. Ji geria geria be proto blink.gif , tada atpila (vis dar atpilinėja) ir vėl gertų, jei tik duočiau. O kitas maistelis jos nežavi schmoll.gif . Nors šiaip valgo, bet tik po truputį.
Atsakyti
O tai jūs pvz. į kruopų košę dedate ir sviestuko ir tyrelės ? Ar tyrelės nededate ? Neįsivaizduoju, kaip maniškė valgytų košę be tyrelės ... unsure.gif
Atsakyti
Maniškei nuo sviestuko buvo sutrikęs virškinimas, tai dabar jau ir nebevalgome jo. Su aliejumi man ir pačia būtų neskanu schmoll.gif . O šiaip jau mūsų gydytoja sakė, kad nebūtina vaikui dėti papildomai riebalų, kadangi visas košeles ruošiame su mišinuku, kurio sudėtyje jų jau savaime yra.
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2006 02 09, 03:47)
Maniškei nuo sviestuko buvo sutrikęs virškinimas, tai dabar jau ir nebevalgome jo. Su aliejumi man ir pačia būtų neskanu schmoll.gif . O šiaip jau mūsų gydytoja sakė, kad nebūtina vaikui dėti papildomai riebalų, kadangi visas košeles ruošiame su mišinuku, kurio sudėtyje jų jau savaime yra.

O tai mėsyte jau duodi? Nes mėsa ir pieno mišinys - visiškai nesuderinami dalykai
schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Greiciuke @ 2006 02 09, 00:18)
O  tai jūs pvz. į kruopų košę dedate ir sviestuko ir tyrelės ? Ar tyrelės nededate ? Neįsivaizduoju, kaip maniškė valgytų košę be tyrelės ... unsure.gif

Grudų košę valgo tik su tyrele, bet jau mėnuo, kai dedu ir sviestuko į grūdų košę. O į daržovių košę dedu maždaug nuo aštunto mėnesio. Kai daržovienę valgo su mėsa - pilu aliejų. Alyvuogių aliejaus anksčiau ir pati nemėgau, kai pradėjau pilti vaikui, pasirodo - skanu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mes valgom daug MP (8men). Labaaai jau norim tėvelių maisto. Valgom apsisukindami ir po ne daug apie 150gr per dieną labai panašiai kaip ir kitos mamytės pasakojo, sakyčiau kokius septynis kartus.
Atsakyti
[quote=Vilusa,2006 02 09, 11:42]
O tai mėsyte jau duodi? Nes mėsa ir pieno mišinys - visiškai nesuderinami dalykai
schmoll.gif
Papildyta:

Taip, mišinuku balinu ir mėsišką daržovienę... unsure.gif Kažkaip dabar pati susimąsčiau... g.gif Bet tai ką man reikia daryti, aš daržoves ir mėsytę verdu garuose, taigi buljono nebūna, kuo tą košytę skiesti? Negi jau taip blogai mišinukas? blink.gif
Atsakyti
4u.gif
parasysiu ir as ax.gif

..nagi ...
... ryte milupos koseles ant misinio gamintos apie 170ml.,
apie 13val., musu firmine darzoviene + mesyte (bulve, moliugas, brokolis, kalafijoras, kopustas + kalakutiena)
apie 16val., misininelio 200ml.,
19val., dar kosele ant vandenuko ruosiama 150ml.,
..nakciai 200ml.,

..ir dar pora kart per nakti valgo dar po 200ml., g.gif unsure.gif ..daugoka,bet niekada, nei lasiuko nelieka pas bica

dar per dienele obuoliuko, bananiuko, barankeles, duoniuku ir duonos juodos, nes labai megsta...
...geriam vandenuka, arbatos nenori smile.gif
8men., mazius svere 9.800 ir 72cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitatuka: 10 vasario 2006 - 23:43
QUOTE(Anistėja @ 2006 02 10, 20:18)
Taip, mišinuku balinu ir mėsišką daržovienę... unsure.gif Kažkaip dabar pati susimąsčiau... g.gif Bet tai ką man reikia daryti, aš daržoves ir mėsytę verdu garuose, taigi buljono nebūna, kuo tą košytę skiesti? Negi jau taip blogai mišinukas? blink.gif

Gal pabandyk virintu vandenuku praskiesti darzoviene mirksiukas.gif
Atsakyti
Na o mes maitinamės taip:

6-8 val. mišinukas
10 val. - košė, jogurtas, priklausomai nuo savaitės dienos. Vakar išviriau varškėtukų, tau skaniai suėjo.
14 val. - daržovių tyrė su triušiena, vištiena, lašiša jautiena pasirinktinai.
18 val. - mišinys
21 val. - pieniška kruopų košė ir mišinys pagal pareikalavimą.

Tarpuose kartais užkandžiaujam duoniukais, avižiniais sausainiais. Geriam arbatą.
Atsakyti
Maniškis nevalgo košių pagardintų nei sviestu nei alyvuogių aliejumi, jam matyt neskanu verysad.gif
Atsakyti
Na ir aš "prisiuosiu" smile.gif
~6 val. per miegus 220 mišinuko,
9 val. jogurtas arba kruopų košė "ant vandens" su vaisiais
12 val. jogurtas arba kruopų košė "ant vandens" su vaisiais
14,30 pietūs - mėsinė daržovienė
18 val. pieniška kruopų košė ( jau verdu su pirktiniu karvės pienu)
21 val. 220 mišinuko (kartais atsisako)

Žinoma, vaisių, sulčių bei įvairių džiūvėsių, sausainių ir pan. gauna tarp maitinimų ir dar kiek iš mūsų su vyru prisišaudo doh.gif
Ir sveriam atitinkamai - 8,5mėn - 10,6kg bigsmile.gif
Atsakyti
Mamytes, o jus cia apie tikra sviesta ( >80 %) ar apie jo riebalus snekates?
As ir nepagalvojau, kad sviestas kazkuogfaletu pakenkti maziukui... doh.gif
Atsakyti