QUOTE(Ermehilda @ 2010 09 25, 20:31)
O jeigu ir kekse-koks kieno reikalas? Tiesa sakant, kai sakote kad ne tie metai, ar gali kas nors tiketis, kad busite nekalta ir neturesite patirties? Manau protingi vyrai tai tikrai ivertina, o sventeivos su madonos-kekses kompleksu niekados neisaugs situ kelniu, tad i ju nuomone demesio kreipti nereikia. Moteris pasisakancias apie jusu ieskojimus dar galiam suprasti, nes jos aisku jus mato kaip potencialia grobuone, kuri nuvilios ju brangaiusius vyrelius, nesvarbu kad net nesikesinate to daryti. Jusu rupesciu nievagotas veidas juk naturaliai traukia juos labiau negu namu ukio reikaluose paskendusi zmona.
Nebent noresite buti tokia kaip jos- susiraukusi, burbanti, tai dar ir draugiu susirasite:)
Linkiu sekmes, tikiu, kad tikrai yra kazkur protingas zmogus kuriam busite brangi su visa savo patirtimi, ismintimi ir pasitikejimu savimi.
Aciu uz gera zodi ir palaikyma
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 26, 07:57)
Medžioklės plotus reikia atsirinkti su nemaža atsakomybe už pasekmes. Todėl jei jie netinkami, tai po to ir rezultatai nedžiugina
Sutinku, dekui uz nuomone.
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 26, 08:51)
kas tiesa tas nemelas
o autorei palinkesiu maziau kreipti i tai kas ka sako.. sakytoju visada buvo ir bus,flag im v ruki

o kekse isvadinti daug pastangu nereikia,moterys viena kita net nesusimastydamos taip apsaukia,tiesiog skambus pavadinimas.. ar jus jauciates jo dalimi-jusu reikalas
man atvira viskam kekse visada malonesne uz "sausa" sava tulzimi paspringusia moralizuotoja
Idomiausi dalykai vyksta darbe - esu zaibiskai suguldoma su kiekvienu vyru, kuris priarteja prie manes bent per pora metru...

Juokinga ir graudu - jau neatsimenu kada koks nors vyriskos gimines atstovas buvo mane palietes. Betgi niekam neirodysi...

Todel nematau prasmes gaisti laiko irodinejimams, kad esu ne bezdzione.

O siaip paskutiniu metu matau tendencija, kad zmones keicia nuomone susipazine su manimi asmeniskai ir daugiau pabendrave. O pagiezingu kalbu ir veidu tenka sutikti ir girdeti vis reciau. Tuo be abejo dziaugiuosi.