Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(Hmmm... @ 2010 09 22, 09:39)
Dėl šito tai pritariu. Bet arogancija mano nuomone šitoj vietoj atsiranda kaip tam tikra gynybinė reakcija. Prieš tą pačią visuomenę, kuri galvoja, kad turi teisę lįsti į kiekvieno žmogaus lovą ir aptarinėti ten vykstančius procesus...

Vadinasi uždaras ratas, kurį sustabdyti įmanoma tik pasiliekant asmeninį gyvenimą sau. Kaip sakoma, jei nori, kad tave gerbtų aplinkiniai, pirmiausiai pradėk gerbti save pats. Jau minėjau, bet tikrai yra tokių žmonių, kurie tuos savo lovos reikalus gali aptarinėti jei ne su bet kuo, tai bent jau bet kur (darbo vietoje, viešajame transporte ir pan.), nei kiek nekreipdami dėmesio į pašalines ausis, kurios to gal visai pageidautų ir negirdėti.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 22, 17:01)
Vadinasi uždaras ratas, kurį sustabdyti įmanoma tik pasiliekant asmeninį gyvenimą sau. Kaip sakoma, jei nori, kad tave gerbtų aplinkiniai, pirmiausiai pradėk gerbti save pats. Jau minėjau, bet tikrai yra tokių žmonių, kurie tuos savo lovos reikalus gali aptarinėti jei ne su bet kuo, tai bent jau bet kur (darbo vietoje, viešajame transporte ir pan.), nei kiek nekreipdami dėmesio į pašalines ausis, kurios to gal visai pageidautų ir negirdėti.

Yra teke sutikti nemazai vyru, kurie galvoja jog jei moteris tokia atvira ir laisva, galima su ja nesiskaityti. Tik labai greit tokie "ereliai" buna pastatomi i vieta ir is esmes lieka nieko nepese. Arba skubiai persiorientuoja(jei bent kiek mastantys) ir pradeda elgtis normaliai. tad manau, jog viskas gerai su ta pagarba ir savigarba... smile.gif O del aptarinejimo - intymiu detaliu neviesinu niekad, o jei kas kada ir nuklause koki atvira pasisakyma, tai tik placiaja prasme, o ne kiek, su kuo, kada buvau ir kaip ka dariau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 23 rugsėjo 2010 - 08:45
QUOTE(Bekasė @ 2010 09 22, 13:52)
keksei yra nesvarbu kito zmogaus norai (man atrodo situo musu "apibrezimas" skiriasi). As noriu - as darau ( ir ne tik apie seksa kalba eina) -  tai jeigu tai tikrai nesvarbu to zmogaus norai, ant kurio siuo metu lipi, tai nematau as cia kuo reiketu didziuotis/girtis puikuotis...

Bet man yra nesuprantamas kitas dalykas. na jeigu jau elgiesi kaip kekse, tai kodel taip stebima elgesio ivardinimas?...

Nu ką reiškia "nesvarbu kito žmogaus norai"? Nu tai tam, kad užlipt ant kažko, tas kažkas irgi turi norėti, nes kitaip tai kaip jodinėjimas ant laukinio arklio gautųsi - aš lipu, ans bando mane numest, o aš siekiu kuo ilgiau išsilaikyt rolleyes.gif Neužlipsi ant kito žmogaus be jo bedradarbiavimo cool.gif

Todėl, kad sąvokos visų skiriasi. Vat nėra vieno visuotinai priimto kekšės apibrėžimo, todėl ir stebina.

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2010 09 22, 18:01)

Taip. Kažkuri iš rate "santykiaujančių" pusių turi sustoti. Kadangi smalsiosios visuomenės nesustabdysi, belieka pačiai sustot. Bent jau apie tai pasakotis smile.gif Nors tai nebūtinai sustabdys smalsias ausytes ir burnytes smile.gif Kas ieško prie ko prisikabint, kad savo pagiežą išliet, tas visuomet ras kaip tai padaryt...

Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2010 09 25, 11:44)
Nu ką reiškia "nesvarbu kito žmogaus norai"? Nu tai tam, kad užlipt ant kažko, tas kažkas irgi turi norėti, nes kitaip tai kaip jodinėjimas ant laukinio arklio gautųsi - aš lipu, ans bando mane numest, o aš siekiu kuo ilgiau išsilaikyt rolleyes.gif Neužlipsi ant kito žmogaus be jo bedradarbiavimo cool.gif

Todėl, kad sąvokos visų skiriasi. Vat nėra vieno visuotinai priimto kekšės apibrėžimo, todėl ir stebina.
Taip. Kažkuri iš rate "santykiaujančių" pusių turi sustoti. Kadangi smalsiosios visuomenės nesustabdysi, belieka pačiai sustot. Bent jau apie tai pasakotis smile.gif Nors tai nebūtinai sustabdys smalsias ausytes ir burnytes smile.gif Kas ieško prie ko prisikabint, kad savo pagiežą išliet, tas visuomet ras kaip tai padaryt...

Aciu uz patarima 4u.gif O kekse mano supratimu yra ta, kuri eina i lova su bet kuriuo, kuris tik jos uzsimano. Nesigilindama ar pati to nori. Gal as ir klystu. Tik pagal sita teorija oi kaip man dar toli iki tokio lygio... tiesa sakant ir nesiekiu jo. Greiciau atvirksciai. Kuo toliau tuo daugiau isrankumo atsiranda.smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 25 rugsėjo 2010 - 12:24
O jeigu ir kekse-koks kieno reikalas? Tiesa sakant, kai sakote kad ne tie metai, ar gali kas nors tiketis, kad busite nekalta ir neturesite patirties? Manau protingi vyrai tai tikrai ivertina, o sventeivos su madonos-kekses kompleksu niekados neisaugs situ kelniu, tad i ju nuomone demesio kreipti nereikia. Moteris pasisakancias apie jusu ieskojimus dar galiam suprasti, nes jos aisku jus mato kaip potencialia grobuone, kuri nuvilios ju brangaiusius vyrelius, nesvarbu kad net nesikesinate to daryti. Jusu rupesciu nievagotas veidas juk naturaliai traukia juos labiau negu namu ukio reikaluose paskendusi zmona.
Nebent noresite buti tokia kaip jos- susiraukusi, burbanti, tai dar ir draugiu susirasite:)
Linkiu sekmes, tikiu, kad tikrai yra kazkur protingas zmogus kuriam busite brangi su visa savo patirtimi, ismintimi ir pasitikejimu savimi.
Atsakyti
Medžioklės plotus reikia atsirinkti su nemaža atsakomybe už pasekmes. Todėl jei jie netinkami, tai po to ir rezultatai nedžiugina wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 22, 14:24)
Kažkaip raganų medžiokle pakvipo ar pasmirdo.

kas tiesa tas nemelas biggrin.gif

o autorei palinkesiu maziau kreipti i tai kas ka sako.. sakytoju visada buvo ir bus,flag im v ruki biggrin.gif o kekse isvadinti daug pastangu nereikia,moterys viena kita net nesusimastydamos taip apsaukia,tiesiog skambus pavadinimas.. ar jus jauciates jo dalimi-jusu reikalas cool.gif
man atvira viskam kekse visada malonesne uz "sausa" sava tulzimi paspringusia moralizuotoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ermehilda @ 2010 09 25, 20:31)
O jeigu ir kekse-koks kieno reikalas? Tiesa sakant, kai sakote kad ne tie metai, ar gali kas nors tiketis, kad busite nekalta ir neturesite patirties? Manau protingi vyrai tai tikrai ivertina, o sventeivos su madonos-kekses kompleksu niekados neisaugs situ kelniu, tad i ju nuomone demesio kreipti nereikia. Moteris pasisakancias apie jusu ieskojimus dar galiam suprasti, nes jos aisku jus mato kaip potencialia grobuone, kuri nuvilios ju brangaiusius vyrelius, nesvarbu kad net nesikesinate to daryti. Jusu rupesciu nievagotas veidas juk naturaliai traukia juos labiau negu namu ukio reikaluose paskendusi zmona.
Nebent noresite buti tokia kaip jos- susiraukusi, burbanti, tai dar ir draugiu susirasite:)
Linkiu sekmes, tikiu, kad tikrai yra kazkur protingas zmogus kuriam busite brangi su visa savo patirtimi, ismintimi ir pasitikejimu savimi.

Aciu uz gera zodi ir palaikyma 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 26, 07:57)
Medžioklės plotus reikia atsirinkti su nemaža atsakomybe už pasekmes. Todėl jei jie netinkami, tai po to ir rezultatai nedžiugina wink.gif

Sutinku, dekui uz nuomone. 4u.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 26, 08:51)
kas tiesa tas nemelas  biggrin.gif

o autorei palinkesiu maziau kreipti i tai kas ka sako.. sakytoju visada buvo ir bus,flag im v ruki  biggrin.gif o kekse isvadinti daug pastangu nereikia,moterys viena kita net nesusimastydamos taip apsaukia,tiesiog skambus pavadinimas.. ar jus jauciates jo dalimi-jusu reikalas  cool.gif
man atvira viskam kekse visada malonesne uz "sausa" sava tulzimi paspringusia moralizuotoja  biggrin.gif

Idomiausi dalykai vyksta darbe - esu zaibiskai suguldoma su kiekvienu vyru, kuris priarteja prie manes bent per pora metru... doh.gif Juokinga ir graudu - jau neatsimenu kada koks nors vyriskos gimines atstovas buvo mane palietes. Betgi niekam neirodysi... verysad.gif Todel nematau prasmes gaisti laiko irodinejimams, kad esu ne bezdzione. smile.gif O siaip paskutiniu metu matau tendencija, kad zmones keicia nuomone susipazine su manimi asmeniskai ir daugiau pabendrave. O pagiezingu kalbu ir veidu tenka sutikti ir girdeti vis reciau. Tuo be abejo dziaugiuosi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 26, 12:40)

Idomiausi dalykai vyksta darbe - esu zaibiskai suguldoma su kiekvienu vyru, kuris priarteja prie manes bent per pora metru...

Hm.. atviraujate su kazkuom is aplinkos per daug nei reiketu.. drauges,pazistamos,kolektyvas-jiems nereik zinoti kaip jus gyvenate,kuom kvepuojate.. anksciau ar veliau viskas bus atsukta pries jus pacia,net patys nekalciausi dalykai.. gyvenimo patikrinta..
taigi norit nutildyti kalbas-aptilkite pati mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 26, 11:46)
Hm.. atviraujate su kazkuom is aplinkos per daug nei reiketu.. drauges,pazistamos,kolektyvas-jiems nereik zinoti kaip jus gyvenate,kuom kvepuojate.. anksciau ar veliau viskas bus atsukta pries jus pacia,net patys nekalciausi dalykai.. gyvenimo patikrinta..
taigi norit nutildyti kalbas-aptilkite pati  mirksiukas.gif

Ta ir stengiuosi daryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 20, 12:45)
vienkartiniai nuotykiai.... jei tai butu tiesa... ne tas amzius, kad ieskoti nuotykiu ir be to niekada to nedariau. Su kas treciu ar kas ketvirtu? Jei taip imant ir paskaiciuojant gal gautusi mazdaug su kas 25-uoju, jei ne dar daugiau. biggrin.gif  Jei eiciau ir bandyciau su kiekvienu manes norinciu, kazin ar liktu laiko kitiems darbams ir pomegiams gyvenime... smile.gif  Aciu Dievui, paprastai net nekyla noras bandyti. doh.gif

per kiek laiko susipazystat su 25 vyrais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2010 09 27, 17:03)
per kiek laiko susipazystat su 25 vyrais? g.gif

niekada neskaiciavau taip konkreciai, paprastai zmones atsiranda salia savaime. tiesiog mano darbas pakankamai viesas mieste, pazistamu daug ir ju galima sakyti nuolat daugeja. Bet tie pazistami nebutinai galimi partneriai. Zmones suveda ivairus klausimai, situacijos ir problemos. Sakykim 25 vyrai susidaro gal per koki menesi ar du... jei ne daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 27 rugsėjo 2010 - 18:00