Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

nesamone.. turi moteris buti patraukli, o ne kaip laisvo elgesio mergina, kuri poto uzsimano rimtu santykiu..
Atsakyti
QUOTE(Ikasiu* @ 2010 11 08, 18:28)
nesamone.. turi moteris buti patraukli, o ne kaip laisvo elgesio mergina, kuri poto uzsimano rimtu santykiu..

niekada nebuvau ir nesijauciau laisvo elgesio mergina ar moteris. Taip galvoja tik pavydzios moterys, kurios manes nepazysta. Ir vyrai, kurie iesko nuotykiu. Tik nelabai jiems sekasi mane tam nuotykiui ikalbeti. biggrin.gif O rimtu santykiu su manimi ko gero dazniau uzsimano vyrai, su kuriais as isvis neisivaizduoju jokiu santykiu... smile.gif
Atsakyti

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 09, 11:27)
niekada nebuvau ir nesijauciau laisvo elgesio mergina ar moteris. Taip galvoja tik pavydzios moterys, kurios manes nepazysta. Ir vyrai, kurie iesko nuotykiu. Tik nelabai jiems sekasi mane tam nuotykiui ikalbeti. biggrin.gif O rimtu santykiu su manimi ko gero dazniau uzsimano vyrai, su kuriais as isvis neisivaizduoju jokiu santykiu... smile.gif

Aš nesuprantu vieno - ko pavydėti? Kodėl viskas nurašoma pavydui?

Savo pavyzdžio nerašysiu, nes kaip kažkas sakė, negali niekad būti 100 proc. tikras, kad tau už akių nekalba, bet parašysiu pavyzdį iš šalies. Mano gera ilgametė draugė, ji yra nuostabiai graži moteris, be galo protinga, išsilavinusi, puikus elegantiškas stilius, be to įdomi ir šmaikšti, taip pat jautri ir geros širdies. Nuostabi partnerė darbe, puiki vakarėlių siela ir vyrams - išsvajotoji lovoje. Šiuo metu, kai visos iš mūsų draugių jau ištekėjusios, tempai karjeroje sulėtėję, pasimatymai ir naujos pažintys - neįmanomi, ji vis dar viena. Niekaip nesuranda savo antros pusės. Taigi, ji vaikšto į pasimatymus, permiega su tais, su kuriais ji nori turbūt ir dažniau nei temos autorė (nes tai nėra įvardinta kaip retai), naujos pažintys, šuirpuliukai, dešimtys vyrų, dėmesys jai ir t.t. Nu bet niekas nei iš mūsų draugių, nei iš bendrų pažįstamų jos kekše dar nepavadino. O pavydėt jai galima visko (išskyrus tą faktą, kad ji dar vis ieško sau artimo vyro). Ji iš savęs verta pagarbos. Nei atstumtieji, nei neatstumtieji, nei mes draugės nei mūsų aplinkos žmonės, nei kolegos (o yra pora, su kuriais ji permiegojo, tad pletkam vietos daugiau nei reikia) apie ją nieko blogo pasakyt negalim.
Tas pavydas, kažkoks kvailokas paaiškinimas, kuris šioje temoje labai dažnai pateikiamas kaip pagrindinė apkalbų priežastis. Apkalbom reikia pamato.
Atsakyti
QUOTE(Ikasiu* @ 2010 11 08, 18:28)

o ka laisvo elgesio zmones,nebegali isinoreti rimtu santykiu? biggrin.gif Tiek rimti -laisvu isinori kartais,tiek laisvieji pereina prie rimtu.. visi mes is to pacio molio drebti,mumyse tiek laisves tiek ir rimtumo,tik jau mes pasirenkam ka isleist i isore ax.gif
Atsakyti
Perskaiciau tema nuo pradzios iki galo.

Butent ieskancios moterys neturetu pasakoti aplinkiniams, tuo labiau vyrams(!) apie savo nuotykius, labiausiai uzkliuvo sakinys, kad vyrai mano, jog esate naivi ir nepatyrusi, tai jus pasitengiate jiems irodyti kitaip. doh.gif
Dazniausiai vyrai turi poziuri :" Visos moterys kekses". Tarpusavio santykiuose jie iesko to sakinio paneigimo arba pritarimo siam sakiniui ( nebutinai tiesiogiai ). Isivaizduokite, jeigu jus nesusimastydama, noredama kazka irodyti lepteliate sakini, pvz : " Na, Tomai, esu patyrusi pantera, turejusi ne viena partneri, lovoje liute...ir pan". O jeigu dar ta vyra jus atstumiate anksciau, nei kazkas ivyko? Tai yra zaidimas-koketavimas, vyru viliojimas, kuri vyrai supranta kaip kvietima i lova.
Kiekvienas zaidimas turi savas taisykles.Ju reikia paisyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 11, 03:32)

Savo pavyzdžio nerašysiu, nes kaip kažkas sakė, negali niekad būti 100 proc. tikras, kad tau už akių nekalba, bet parašysiu pavyzdį iš šalies. Mano gera ilgametė draugė, ji yra nuostabiai graži moteris, be galo protinga, išsilavinusi, puikus elegantiškas stilius, be to įdomi ir šmaikšti, taip pat jautri ir geros širdies. Nuostabi partnerė darbe, puiki vakarėlių siela ir vyrams - išsvajotoji lovoje. Šiuo metu, kai visos iš mūsų draugių jau ištekėjusios, tempai karjeroje sulėtėję, pasimatymai ir naujos pažintys - neįmanomi, ji vis dar viena. Niekaip nesuranda savo antros pusės. Taigi, ji vaikšto į pasimatymus, permiega su tais, su kuriais ji nori turbūt ir dažniau nei temos autorė (nes tai nėra įvardinta kaip retai), naujos pažintys, šuirpuliukai, dešimtys vyrų, dėmesys jai ir t.t. Nu bet niekas nei iš mūsų draugių, nei iš bendrų pažįstamų jos kekše dar nepavadino. O pavydėt jai galima visko (išskyrus tą faktą, kad ji dar vis ieško sau artimo vyro). Ji iš savęs verta pagarbos. Nei atstumtieji, nei neatstumtieji, nei mes draugės nei mūsų aplinkos žmonės, nei kolegos (o yra pora, su kuriais ji permiegojo, tad pletkam vietos daugiau nei reikia) apie ją nieko blogo pasakyt negalim.
Tas pavydas, kažkoks kvailokas paaiškinimas, kuris šioje temoje labai dažnai pateikiamas kaip pagrindinė apkalbų priežastis. Apkalbom reikia pamato.

jei niekas i akis nepasako, dar nereiskia, kad negalvoja arba nepasisneka uz akiu. Daznai mes apie save galvojame pernelyg gerai ir tikime kuo norime tiketi. As paprastai i situacija stengiuosi ziureti realiai, matyt man uzteko vienos ar keletos repliku(gal net netiesiogiai) is zmoniu, kurie negerbia nei saves nei kitu, kad iskelciau pati sau sita problema. Aciu Dievui gerbianciu mane zmoniu turiu savo aplinkoj daugiau negu pakankamai.
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 11, 09:17)
Perskaiciau tema nuo pradzios iki galo.

Butent ieskancios moterys neturetu pasakoti aplinkiniams, tuo labiau vyrams(!) apie savo nuotykius, labiausiai uzkliuvo sakinys, kad vyrai mano, jog esate naivi ir nepatyrusi, tai jus pasitengiate jiems irodyti kitaip. doh.gif
Dazniausiai vyrai turi poziuri :" Visos moterys kekses". Tarpusavio santykiuose jie iesko to sakinio paneigimo arba pritarimo siam sakiniui ( nebutinai tiesiogiai ). Isivaizduokite, jeigu jus nesusimastydama, noredama kazka irodyti lepteliate sakini, pvz : " Na, Tomai, esu patyrusi pantera, turejusi ne viena partneri, lovoje liute...ir pan". O jeigu dar ta vyra jus atstumiate anksciau, nei kazkas ivyko? Tai yra zaidimas-koketavimas, vyru viliojimas, kuri vyrai supranta kaip kvietima i lova.
Kiekvienas zaidimas turi savas taisykles.Ju reikia paisyti. mirksiukas.gif

tai dabar iseitu, jog tureciau apsimetineti naivia ir nepatyrusia? Gal dar ir nekalta apsimesti tureciau? Mazdaug varvinkit seile, geles nesiokit man koki pusmeti, o po to as pagalvosiu... biggrin.gif Kazkaip gyvenime isvis niekada neapsimetineju ir stengiuosi buti savimi. Zmones tiesiog priima tai arba ne. Visiems neitiksi. Paprastai vyrams, kurie manes nedomina, tai pareiskiu arba leidziu suprasti labai greitai. Nesuprantu kam zaisti kazkokius zaidimus ir gaisti savo ir kito zmogaus laika. O siaip ko gero esu pernelyg ambicinga, tas man ir kisa koja bendraujant. doh.gif Negaliu nutyleti kai zmones kalba nesamones apie seksa arba dvieju zmoniu santykius. Nesakau, kad esu visazine, klysti zmogiska, visada isiklausau i protingus argumentus, bet sutinku ir labai daug neismaneliu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 11, 12:35)
jei niekas i akis nepasako, dar nereiskia, kad negalvoja arba nepasisneka uz akiu. Daznai mes apie save galvojame pernelyg gerai ir tikime kuo norime tiketi. As paprastai i situacija stengiuosi ziureti realiai, matyt man uzteko vienos ar keletos repliku(gal net netiesiogiai) is zmoniu, kurie negerbia nei saves nei kitu, kad iskelciau pati sau sita problema. Aciu Dievui gerbianciu mane zmoniu turiu savo aplinkoj daugiau negu pakankamai.
Papildyta:
tai dabar iseitu, jog tureciau apsimetineti naivia ir nepatyrusia? Gal dar ir nekalta apsimesti tureciau? Mazdaug varvinkit seile, geles nesiokit man koki pusmeti, o po to as pagalvosiu... biggrin.gif Kazkaip gyvenime isvis niekada neapsimetineju ir stengiuosi buti savimi. Zmones tiesiog priima tai arba ne. Visiems neitiksi. Paprastai vyrams, kurie manes nedomina, tai pareiskiu arba leidziu suprasti labai greitai. Nesuprantu kam zaisti kazkokius zaidimus ir gaisti savo ir kito zmogaus laika. O siaip ko gero esu pernelyg ambicinga, tas man ir kisa koja bendraujant. doh.gif Negaliu nutyleti kai zmones kalba nesamones apie seksa arba dvieju zmoniu santykius. Nesakau, kad esu visazine, klysti zmogiska, visada isiklausau i protingus argumentus, bet sutinku ir labai daug neismaneliu... verysad.gif

Jums paprasciausiai reikia atsirinkti su kuo ir apie ka galima kalbeti: siltuose , artimuose santykiuose galima atsiverti, o su kiekvienu nereikia ir nebutina. Visai nesvarbu ka tas kiekvienas apie jus galvos ar esate tokia, ar kitokia. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 11 lapkričio 2010 - 13:47
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 09 20, 10:31)
Uzvedu nauja tema, nes negaliu pakesti tokio poziurio. Vienisa moteris(issiskyrusi) iesko savo laimes, turi daug gerbeju, neatsisako nauju pazinciu, kurios tik LABAI RETAI baigiasi lovoje, o jei ir nueinama iki ten, daznai viskas baigta buna po vienos nakties ar vieno karto. Nes tiesiog supranti, kad tai visai ne tas, ko tau is tikruju reikia... Ir vel tesiamos paieskos... Visumoj gyvenama nuolat alkstant meiles, silumos ir kazko tikro, nesumeluoto...Finale - paleistuve, einanti i lova su kiekvienu! Suprantu, kad nereikia kreipti demesio ka galvoja aplinkiniai, bet zinote kartais lasas po laso ir akmeni prataso... Siutina nepasitikejimas is vyru puses, jei uzsimeni turejusi daugiau negu viena partneri ir leidi suprasti, jog esi ne pirmoke santykiuose. Aisku stengiuosi daug nekalbeti apie save, bet patyrusio zmogaus juk neapgausi.... O jau is moteru kokiu epitetu esu prisiklausiusi....doh.gif Zmones pavydus... Ka jus galvojate apie tai? Laukiu ivairiu nuomoniu. Gal kam teko irgi susidurti su tokiu paziuriu, pasidalinkite patirtimi...

Jei jus jau isvede is kantrybes, reiskia, nieko gero. Pamirskit jus tuos zmones - kas ka kalba, kas ka sako, tfiu ant ju, bukit savimi ir tiek.
Atsakyti
Na jeigu tiek vyrams, tiek moterims del Jusu reputacijos kyla abejoniu, reiskia - neveltui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 11 11, 04:32)

Savo pavyzdžio nerašysiu, nes kaip kažkas sakė, negali niekad būti 100 proc. tikras, kad tau už akių nekalba, bet parašysiu pavyzdį iš šalies. Mano gera ilgametė draugė, ji yra nuostabiai graži moteris, be galo protinga, išsilavinusi, puikus elegantiškas stilius, be to įdomi ir šmaikšti, taip pat jautri ir geros širdies. Nuostabi partnerė darbe, puiki vakarėlių siela ir vyrams - išsvajotoji lovoje. Šiuo metu, kai visos iš mūsų draugių jau ištekėjusios, tempai karjeroje sulėtėję, pasimatymai ir naujos pažintys - neįmanomi, ji vis dar viena. Niekaip nesuranda savo antros pusės. Taigi, ji vaikšto į pasimatymus, permiega su tais, su kuriais ji nori turbūt ir dažniau nei temos autorė (nes tai nėra įvardinta kaip retai), naujos pažintys, šuirpuliukai, dešimtys vyrų, dėmesys jai ir t.t. Nu bet niekas nei iš mūsų draugių, nei iš bendrų pažįstamų jos kekše dar nepavadino.

O zinot kodel? Todel, kad jus ja pazistat ir vertinat ne taip, kaip forumietes, taciau pasiskaitinejau si foruma ir matau, kad visi cia jums pasileide, idiotai, nesugebantys seimu islaikyti, kekses, vyru viliotojos, nesugebancios vaiku priziureti, mat isbego su draugem susitikti, kaip taip galima ir t. t. Prisiskaitai cia tokiu perliuku, kad slykstu darosi. Mat zmones forumuose galima su zemem lyginti, nesvarbu, kad jie niekuo nesiskiria nuo jusu drauges KEKSES, beje smile.gif) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 09 22, 08:14)
Skaičiau skaičiau ir toks jausmas, kad ne viena čia nori pažeminti, sutrypti, sumaišyti su purvais. Kodėl? Ar čia visos tokios nekaltosios cielkutės, tik su vienu ir tuo pačiu visą gyvenimą iki grabo lentos? g.gif Kažkoks marazmas. Situacija aiški kaip 2x2, nereikia ieškoti sliekų. Moteris ieško, bet aplinka ne ta. Nes tikiu, kad ji turi "labai gerų" draugių, kurios ne tik ausis, bet ir liežuvius pakabinusios. Ir savo nelaimei sutiko ne vieną vyrą skystakiaušį pletkininką, kuris lygiai taip pat pakabinęs liežuvį + kažkokios asmeninės nuoskaudos. Gal "nedavė", gal prametė kaip nevykėlį (ar jis pats tokiu pasijuto, neįvertintu "ereliu").

Suaugusi brandi moteris, ji pati sprendžia su kuo ir kada ir kiek. "Testuoti" būtina, čia žioplės ima betkokį bile su kabančiu tarp kojų, tik: reikia keisti aplinką, draugų rate niekam apie tai nepasakoti ir keisti vyrų paieškos taktiką bei "profilį". Plėsti, ieškoti kituose medžioklės plotuose. Ir mažiau sukti sau galvą dėl kažkokių kekšių. Nei tu kekšė, nei kas.

100 proc. pritariu. Jau supratau, kad čia susirinkusios vienos Šv. Marijos ir moralistės drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2010 11 11, 14:34)
O zinot kodel? Todel, kad jus ja pazistat ir vertinat ne taip, kaip forumietes, taciau pasiskaitinejau si foruma ir matau, kad visi cia jums pasileide, idiotai, nesugebantys seimu islaikyti, kekses, vyru viliotojos, nesugebancios vaiku priziureti, mat isbego su draugem susitikti, kaip taip galima ir t. t. Prisiskaitai cia tokiu perliuku, kad slykstu darosi. Mat zmones forumuose galima su zemem lyginti, nesvarbu, kad jie niekuo nesiskiria nuo jusu drauges KEKSES, beje smile.gif) 4u.gif

Nesutinku. Kazkas jau apibudino, kas yra kekse. Nei drauge, apie kuria parasiau (jus jos nepazistate, temos ji su savo analizem nesukure, o jus jau pati izeidinejate, nuleidote save zemiau bet kurios moralistes sioje temoje 4u.gif ), nei autore savo elgesiu nera kekses. Abi tiesiog ieskancios. Tik faktas tas, kad temos autore kazka daro ne taip, gal per daug bendraudama siekia iskelti save ir pasigirti, gal vizualiai pristato save issaukanciai, gal elgesys dirbtinis, perspaustas, velnias zino kas ten yra. Ieskojime jos nieko keisto, bet vat kazkas uzkliuna zmonems.

Autore, o drauge minejau tik del to, kad esu zmogus is pasales. Turime bendru pazistamu ne 10 ir ne 50, o galybe visokiausiu ir is ivairiausiu sriciu. Patikekit, pletkos kyla ne tik tarp moteru, bet dar kaip ir vyrai papletkint moka, visko prisiklausai, bet prisiklausai apie kekses, o ne partnerio ieskancias ir mokancias islaikyti sau pagarba moteris.
Atsakyti