Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 15:32)
isivaizduokite as tokiame gyvenau. 12 metu doh.gif Ir is kur pas mane tiek kantrybes buvo... g.gif  biggrin.gif

gal ne tiek kantrybė, o į protą pagaliau atėjot...?
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 18, 13:58)
gal ne tiek kantrybė, o į protą pagaliau atėjot...?

aga. Atejau. Kai viena grazu vakara susiduriau su akivaizdzia neteisybe savo atzvilgiu. Sukilo iki tol miegojusios ambicijos ir supratau, kad atejo laikas pradeti gyventi savo gyvenima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 18 lapkričio 2010 - 14:27
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 14:26)
aga. Atejau. Kai viena grazu vakara susiduriau su akivaizdzia neteisybe savo atzvilgiu. Sukilo iki tol miegojusios ambicijos ir supratau, kad atejo laikas pradeti gyventi savo gyvenima smile.gif

geriau veliau negu niekada biggrin.gif
Siaip kiekvienam ir duotas savas gyvenimas,kad ji gyventume.. o ne kitu gyvenimus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 16:26)

gerai, kad nubudo. o kiek moterų, kurių ne tik ambicijos, bet ir moteriškumas, pasitikėjimas savimi miega...
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 18, 16:08)
gerai, kad nubudo. o kiek moterų, kurių ne tik ambicijos, bet ir moteriškumas, pasitikėjimas savimi miega...

Dėl to, kad jomis nesidomi svetimi vyrai? ;D
Atsakyti
Įdomu buvo paskaityti pasisakymus. Aš pati nežinau, ką galvoti apie tokias moteris. Kita vertus, nesuprantu tų paieškų tokių, norisi vadinti "morčiumi", "lakstymais" ir pan. Pasakyti, kad "nežino, ko nori", kad yra kas veikti be tų paieškų. Kad čia užsiciklinimas ir t.t. Kita vertus... Na, jeigu žmogus labai vienišas, jis vis ieško ir ieško... Man tik keista, kiek gi reikia kandidatų, kad pagaliau rastum smile.gif. Et, nežinau... Nuoširdžiai sakant, nesuprantu aš tų ieškojimų. Mūsų name moteriškė gyvena, kokių 70 metų, našlė, tai vis prašo visų, kad pirštų jai ką, nes reikia padėjėjo bitėms prižiūrėti, ir pan. Kad be vyro negalinti ji. Nors jau nejauniklė. Ranką prie širdies pridėjus, dažniausiai manau, kad nesuvokiu aš to ieškojimo, nepriimtina man visiškai tas.... "lakstymas, gal...".
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 10:15)
Atvirai prisipazinai savo kulturos trukuma. bigsmile.gif Sveikintina, saunu kaip! bigsmile.gif Nevyniojimas i vata nereiskia slyksciu zodziu lavinos i akis.
Papildyta:

Ar tikrai, o gal atvirksciai?
Daznai temose skaitau " nesisavinu mylimo".Ka tai reiskia?Ar myleti ir netureti salia zmogaus yra tas pats, kas nesisavinti?

Niekam as jokiu slyksciu zodziu i akis nevariau biggrin.gif ir uz akiu nevariau schmoll.gif pasakiau cia pacia situacija, kaip pletkinama ir pan. Kaip ivardinau, taip. Na nekulturinga, negrazu.. tarkim.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 11 18, 16:49)
Įdomu buvo paskaityti pasisakymus. Aš pati nežinau, ką galvoti apie tokias moteris. Kita vertus, nesuprantu tų paieškų tokių, norisi vadinti "morčiumi", "lakstymais" ir pan. Pasakyti, kad "nežino, ko nori", kad yra kas veikti be tų paieškų. Kad čia užsiciklinimas ir t.t. Kita vertus... Na, jeigu žmogus labai vienišas, jis vis ieško ir ieško... Man tik keista, kiek gi reikia kandidatų, kad pagaliau rastum smile.gif. Et, nežinau... Nuoširdžiai sakant, nesuprantu aš tų ieškojimų. Mūsų name moteriškė gyvena, kokių 70 metų, našlė, tai vis prašo visų, kad pirštų jai ką, nes reikia padėjėjo bitėms prižiūrėti, ir pan. Kad be vyro negalinti ji. Nors jau nejauniklė. Ranką prie širdies pridėjus, dažniausiai manau, kad nesuvokiu aš to ieškojimo, nepriimtina man visiškai tas.... "lakstymas, gal...".

Tai gal kaip tik žino, ko nori, ir būtent to ieško? O kiek laiko tęsiasi tos paieškos, tai dar priklauso nuo aplink esančių potencialių vyrų ir savo poreikių. Vienai tiks "pirmas pasitaikęs", kitai nepatiks ir daugumai atrodantis labai geras vyras.
Na, žinoma, kai kurios neturi tikslo susirasti sau tą "vienintelį". Kitoms būtent tas ieškojimas, bendravimas, įvairovė ir yra tikslas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 18, 17:00)
Tai gal kaip tik žino, ko nori, ir būtent to ieško? O kiek laiko tęsiasi tos paieškos, tai dar priklauso nuo aplink esančių potencialių vyrų ir savo poreikių. Vienai tiks "pirmas pasitaikęs", kitai nepatiks ir daugumai atrodantis labai geras vyras.
Na, žinoma, kai kurios neturi tikslo susirasti sau tą "vienintelį". Kitoms būtent tas ieškojimas, bendravimas, įvairovė ir yra tikslas.

Galvoju ir apie tai. T.y. apie superduper_išrankumą. O va to, kad ieškojimas yra tikslas ir čia matoma įvairovė... Et, ne mano galvai tai suvokti. Netelpa į jokius mano suvokimo rėmus. Bet čia ne man ir spręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 11 18, 18:49)
Galvoju ir apie tai. T.y. apie superduper_išrankumą.  O va to, kad ieškojimas yra tikslas ir čia matoma įvairovė... Et, ne mano galvai tai suvokti. Netelpa į jokius mano suvokimo rėmus. Bet čia ne man ir spręsti smile.gif

O jums nepatinka įvairovė (bendrai klausiu)? T.y. bendrauti su skirtingais žmonėmis, matyti jų skirtingumą, skirtingą pasaulio suvokimą, sužinoti daug skirtingų dalykų, pabandyti pažvelgti į kai kuriuos dalykus įvairiais kampais. Na, tame tarpe ir sekso įvairumas (turiu omeny ne sekso įvairumą keičiant pozas ar sekso technikas su tuo pačiu partneriu).
Kad pats ieškojimas - tikslas, gal ne taip išsireiškiau. Sakykim, tiesiog bendravimas su skirtingais žmonėm.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 18, 17:56)
O jums nepatinka įvairovė (bendrai klausiu)? T.y. bendrauti su skirtingais žmonėmis, matyti jų skirtingumą, skirtingą pasaulio suvokimą, sužinoti daug skirtingų dalykų, pabandyti pažvelgti į kai kuriuos dalykus įvairiais kampais. Na, tame tarpe ir sekso įvairumas (turiu omeny ne sekso įvairumą keičiant pozas ar sekso technikas su tuo pačiu partneriu).
Kad pats ieškojimas - tikslas, gal ne taip išsireiškiau. Sakykim, tiesiog bendravimas su skirtingais žmonėm.

Nelabai. Aišku, bendrauju su žmonėmis, stengiuosi rasti kompromisus ir t.t. Priimu visus požiūrius, bet nesu to mėgėja. Mėgstu labai siaurą pažįstamų ratą ir jo metų metais neplečiu. O seksui man būtinas vienas partneris, kažkaip nesuimu savo, turbūt, atsilikusiu mąstymu, kad partnerius galima keisti. Čia nekaitus dalykas smile.gif Nėra man tikslas bendravimas su žmonėmis ir jų kaita mano gyvenime. Gerai pagalvojus. Nea, stabilumas ir garantijos taip, kaita ir įvairovė - ne.
Atsakyti
QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 11 18, 17:49)

O jei atstiktų taip, kad išsiskirtumėt su dabartiniu partneriu, kaip tada? Imtumėt pirmą parodžiusį dėmesį? Nes jei ieškosit tokio, su kuriuo sietų abipusė trauka, gi išeitų "morčius"...
Šiaip aš irgi nesuprantu tokių moterų, kurioms be tik vyras būtų pašonėj, bet autorė tikrai ne iš tų. Ir nematau nieko blogo jos ieškojimuose.
Atsakyti