QUOTE(Ledinė Ledi @ 2010 11 18, 16:49)
Įdomu buvo paskaityti pasisakymus. Aš pati nežinau, ką galvoti apie tokias moteris. Kita vertus, nesuprantu tų paieškų tokių, norisi vadinti "morčiumi", "lakstymais" ir pan. Pasakyti, kad
"nežino, ko nori", kad yra kas veikti be tų paieškų. Kad čia užsiciklinimas ir t.t. Kita vertus... Na, jeigu žmogus labai vienišas, jis vis ieško ir ieško... Man tik keista, kiek gi reikia kandidatų, kad pagaliau rastum

. Et, nežinau... Nuoširdžiai sakant, nesuprantu aš tų ieškojimų. Mūsų name moteriškė gyvena, kokių 70 metų, našlė, tai vis prašo visų, kad pirštų jai ką, nes reikia padėjėjo bitėms prižiūrėti, ir pan. Kad be vyro negalinti ji. Nors jau nejauniklė. Ranką prie širdies pridėjus, dažniausiai manau, kad nesuvokiu aš to ieškojimo, nepriimtina man visiškai tas.... "lakstymas, gal...".
Tai gal kaip tik žino, ko nori, ir būtent to ieško? O kiek laiko tęsiasi tos paieškos, tai dar priklauso nuo aplink esančių potencialių vyrų ir savo poreikių. Vienai tiks "pirmas pasitaikęs", kitai nepatiks ir daugumai atrodantis labai geras vyras.
Na, žinoma, kai kurios neturi tikslo susirasti sau tą "vienintelį". Kitoms būtent tas ieškojimas, bendravimas, įvairovė ir yra tikslas.