Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(electra @ 2010 11 17, 19:43)
Pažįstu bent kelias moteris, kurioms galėčiau pritaikyti jūsų temą. Jos jau tikrai nebe 30ies, o virš 40, išsiskyrusios, vaikai užauginti, o vyro normalaus taip ir nėra. Turbūt apart gero sekso, naudos iš jų nerasta. Padraugauja, pamato kas per tipai ir viskas. Taip ir ieško..laukia tikisi. Na pašneka žmonės, kad nederamai gyvena, bet čia ne tų žmonių reikalas, ne jų gyvenimas. Jos neima į galvą, bet vis nepraranda vilties, kad pagaliau atras tą šilumą, supratimą, pagarbą , pagalbą ir visą kitą  smile.gif

Aciu Dievui, o as jau galvojau, kad viena esu tokia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Čalykušu @ 2010 11 17, 23:51)
O kas sako, kad be pagrindo kalbu nebuna.. Tai tikrai klysta. Zmones taip megsta prisigalvot.. pletkai plinta turbo greiciu mutuodami i netikeciausius ir negirdetus 'faktus'. Galbut autores aplinkoje siaip daug vyru, ji labiau megsta su vyrais bendraut nei moterimis (nes raso, kad moteru draugiu mazai turi), megsta paflirtuot, gauna ju demesio. Tai ir itakoja tu moteriskiu pletkus, na ir kitu vyriskiu..

cia taikliai pastebeta 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 17, 23:59)
geram seksui susirast vyrą kur kas lengviau ir greičiau negu geram bendravimui, gerai santuokai...  rolleyes.gif

Oi ne, tikrai ne. Dar ziurint ka vadinsime "geru seksu"... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Čalykušu @ 2010 11 18, 00:35)
Apie vietines panas isgirdau tokiu uzvadinimu kaip ta ir ana 'apsiciulpus' ir pan. Pagalvojau nu joo, atrodo nei nepasakytai apie panele... Paskui, pazinus tas panas nieko tokio vulgaraus ar kazko, man nepriimtino, ju elgesy ar bendravime nepastebejau. Nu ir ka, nezinau buvo ten kas ar nebuvo su tais apsiciulpimais, bet man ir dzin biggrin.gif Tik i kitu vietiniu kalbas is vis demesio nekreipiu, nes daugiau nei puse - isgalvotos nesamones (cia as apie mazus miestelius)  mirksiukas.gif

Vat butent! Pletkai yra pletkai, protingi zmones niekada i juos nekreips demesio, o pasistengs is arciau susipazinti su apsnekamu zmogumi ir susidaryti savo nuomone apie ji. Siaip dar teisingai sakoma - kad apie jus sneka nera blogai. Blogiau kai apie jus nesneka. Nes tada reiskia jusu nera.smile.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 09:15)

Ar tikrai, o gal atvirksciai?
Daznai temose skaitau " nesisavinu mylimo".Ka tai reiskia?Ar myleti ir netureti salia zmogaus yra tas pats, kas nesisavinti?

Ne. Manyciau nesisavinimas yra plati fraze. Tai apskritai reiskia laisves suteikima kitam zmogui. Visom prasmem. Tiek esant jam salia, tiek nesant. Palikti teise rinktis.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 12:43)
Ne. Manyciau nesisavinimas yra plati fraze. Tai apskritai reiskia laisves suteikima kitam zmogui. Visom prasmem. Tiek esant jam salia, tiek nesant. Palikti teise rinktis.

Nesisavinimas nesant salia, t.y. nesant kartu.Kaip tai imanoma? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 11:52)
Nesisavinimas nesant salia, t.y. nesant kartu.Kaip tai imanoma? rolleyes.gif

Oi imanoma. Esu mylejus ir paleidus. Jei bus lemta - sugris. Nemaciau prasmes ir nemanau, jog turejau teise laikyti.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 10:15)
Atvirai prisipazinai savo kulturos trukuma. bigsmile.gif Sveikintina, saunu kaip! bigsmile.gif Nevyniojimas i vata nereiskia slyksciu zodziu lavinos i akis.
Papildyta:

Ar tikrai, o gal atvirksciai?
Daznai temose skaitau " nesisavinu mylimo".Ka tai reiskia?Ar myleti ir netureti salia zmogaus yra tas pats, kas nesisavinti?

Sako, problemos pripažinimas - pirmas žingsnis į pasveikimą lotuliukas.gif

"Turėti" žmogų galime tik tada, kai jis savo noru yra šalia mūsų. Sąvoką "savintis" aš suprantu kaip manymą, jog turi į žmogų kažkokias teises (dažniausiai pažeidžiant jo), jeigu jį myli (pavyduliavimas, kontroliavimas, noras praleisti VISĄ laiką kartu, asmeninės erdvės nesuteikimas ir pan.), trumpai tariant tikriausiai tai galima būtų pavadinti emocine priklausomybe. O meile čia turbūt nė nekvepia...

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 11:43)
Oi ne, tikrai ne. Dar ziurint ka vadinsime "geru seksu"... smile.gif

Ir žiūrint, ką vadinsite "gerais santykiais" smile.gif Na, čia turbūt galim kalbėti tik iš asmeninės patirties ir galbūt atsitiktinumo...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 18, 12:12)
"Turėti" žmogų galime tik tada, kai jis savo noru yra šalia mūsų. Sąvoką "savintis" aš suprantu kaip manymą, jog turi į žmogų kažkokias teises (dažniausiai pažeidžiant jo), jeigu jį myli (pavyduliavimas, kontroliavimas, noras praleisti VISĄ laiką kartu, asmeninės erdvės nesuteikimas ir pan.), trumpai tariant tikriausiai tai galima būtų pavadinti emocine priklausomybe. O meile čia turbūt nė nekvepia...

Tai jau tikrai, kad nekvepia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 18, 12:12)
Ir žiūrint, ką vadinsite "gerais santykiais" smile.gif  Na, čia turbūt galim kalbėti tik iš asmeninės patirties ir galbūt atsitiktinumo...

Dar priklauso nuo musu poreikiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 11 18, 14:12)
Sako, problemos pripažinimas - pirmas žingsnis į pasveikimą  lotuliukas.gif

Ir žiūrint, ką vadinsite "gerais santykiais" smile.gif  Na, čia turbūt galim kalbėti tik iš asmeninės patirties ir galbūt atsitiktinumo...

hm...jeigu zmogus yra salia -savas, artimas- tai jis jau yra pasisavintas.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 12:26)
hm...jeigu zmogus yra salia -savas, artimas- tai jis jau yra pasisavintas.

na jei zmogus salia savo valia, tai anoks cia pasisavinimas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 14:29)
na jei zmogus salia savo valia, tai anoks cia pasisavinimas... 4u.gif

Vadinasi, jei zmogus salia savo valia-vadinasi neimanoma jo pasisavinti biggrin.gif ?
Susimaisys cia man visai.
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 11 18, 12:35)
Vadinasi, jei zmogus salia savo valia-vadinasi neimanoma jo pasisavinti  biggrin.gif ?
Susimaisys cia man visai.

Kodel? Imanoma. Galima ji kontroliuoti, nepaisyti jo nuomones, kesintis i privatuma ir asmenine erdve... visa tai as vadinciau savinimusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 18 lapkričio 2010 - 12:40
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 13:40)
Kodel? Imanoma. Galima ji kontroliuoti, nepaisyti jo nuomones, kesintis i privatuma ir asmenine erdve... visa tai as vadinciau savinimusi.

Tokiu atveju ima "trūkti oro", trūksta erdvės ne tik psichologine prasme, bet net ir fiziškai kartais g.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 18, 14:40)

čia jau psichologinis smurtas kokis tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 11 18, 13:12)
čia jau psichologinis smurtas kokis tai  biggrin.gif

isivaizduokite as tokiame gyvenau. 12 metu doh.gif Ir is kur pas mane tiek kantrybes buvo... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 18 lapkričio 2010 - 13:33