Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškanti moteris - kekšė?

QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 19, 23:18)
As pagal isvaizda zmoniu nevertinu. Paprastai akys yra sielos veidrodis... To uztenka. smile.gif

Tada nezinau kaip tai paaiskinti - matyt, sestasis pojutis, ekstrasensorika.

O isvaizda irgi turi nemaza reiksme. Nemanau kad kas nors, nesvarbu vyras ar moteris, noretu VIEN grazaus/grazios, ar VIEN protingo/protingos. Partneris turi tureti abi savybes. Protinga bet nepatinkanti isoriskai, gali buti tik drauge, ne daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gordon: 20 lapkričio 2010 - 00:47
QUOTE(Gordon @ 2010 11 20, 00:46)
Tada nezinau kaip tai paaiskinti - matyt, sestasis pojutis, ekstrasensorika.

O isvaizda irgi turi nemaza reiksme. Nemanau kad kas nors, nesvarbu vyras ar moteris, noretu VIEN grazaus/grazios, ar VIEN protingo/protingos. Partneris turi tureti abi savybes. Protinga bet nepatinkanti isoriskai, gali buti tik drauge, ne daugiau.

Pritariu. Turiu nemazai vyru draugu, su kuriais niekaip saves lovoje neisivaizduoju. Jie aisku apie mane kitaip galvoja, bet ka jau padarysi, noras juk turi buti abipusis mirksiukas.gif O del sesto pojucio - visi ji turim, tiesiog ne visi pripazistam, nenorim gilintis i tai, ka sako sirdis...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 19, 23:41)
Paprastai sirdis neklysta...

QUOTE(Gordon @ 2010 11 19, 23:47)
Gal ir neklysta, bet pabendravus pakankamai ilga laika, visapusiskai mazdaug pazinus zmogu. Na, nuo kokiu 3 menesiu, iki puses metu kasdien bendraujant galima [pasakyti, kad zmogu siek tiek pazisti, bet ir tai cia yra dar labai mazai. Bet tik jau ne is pirmo zvilgsnio!!!

Yra toks dalykas kaip nuojauta. Kai susipažinau su savo vyru, man jo išvaizda stilius nelabai imponavo, šiaip net nebūčiau ėjus susitikti. BET kažkodėl nuojauta liepė eiti ir pažinti tą žmogų, kuris atsiskleidė daug vėliau. Dabar džiaugiuosi, kad klausiau ką sako šeštas jausmas smile.gif jei mažiau klausytume proto, o daugiau širdies, tuomet pažintume žmones ir gal tarp tų "visai netinkamų" kandidatų atsirastų visai tinkamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 20, 11:35)
Yra toks dalykas kaip nuojauta. Kai susipažinau su savo vyru, man jo išvaizda stilius nelabai imponavo, šiaip net nebūčiau ėjus susitikti. BET kažkodėl nuojauta liepė eiti ir pažinti tą žmogų, kuris atsiskleidė daug vėliau. Dabar džiaugiuosi, kad klausiau ką sako šeštas jausmas  smile.gif  jei mažiau klausytume proto, o daugiau širdies, tuomet pažintume žmones ir gal  tarp tų "visai netinkamų" kandidatų atsirastų visai tinkamas  biggrin.gif

va va, butent drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
kartais keistai veikia tas mano sestas jausmas - fiksuoja tik charizmatiskus, lengvai isprotejusius objektus. lotuliukas.gif Galiu nieko nezinot apie zmogu, pirma karta ji matyt ir sakes... viso gero, proteli.... doh.gif Paskutiniu metu net idomu stebeti save ir aplinka - va su tuo eiciau i lova nedraugavus, o su situo nei uz ka schmoll.gif jei rimtai - nedomina manes tvarkingi, perdem mandagus, gerai isaukleti, dzentelmeniski, tokie "teigiami" vyrai. Nedomina nors tu ka... Ir nieko negaliu padaryti su savim. Tikriausiai reikia man tokio paties kaip ir as - nenuspejamo, gyvo, lauzancio taisykles, isradinejancio naujas,keliancio klausimus ir ieskancio atsakymu, principingo, ambicingo, truputi isprotejusio, mylincio gyvenima ir viska aplink.... turincio ir nebijancio issakyti nuomone daugeliu gyvenimo klausimu, su dideliu atsakomybes jausmu. Kazin imanoma toki rast? g.gif
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 20, 14:46)
kartais keistai veikia tas mano sestas jausmas - fiksuoja tik charizmatiskus, lengvai isprotejusius objektus. lotuliukas.gif Galiu nieko nezinot apie zmogu, pirma karta ji matyt ir sakes... viso gero, proteli.... doh.gif Paskutiniu metu net idomu stebeti save ir aplinka - va su tuo eiciau i lova nedraugavus, o su situo nei uz ka schmoll.gif jei rimtai - nedomina manes tvarkingi, perdem mandagus, gerai isaukleti, dzentelmeniski, tokie "teigiami" vyrai. Nedomina nors tu ka... Ir nieko negaliu padaryti su savim. Tikriausiai reikia man tokio paties kaip ir as - nenuspejamo, gyvo, lauzancio taisykles, isradinejancio naujas,keliancio klausimus ir ieskancio atsakymu,  principingo, ambicingo, truputi isprotejusio, mylincio gyvenima ir viska aplink.... turincio ir nebijancio issakyti nuomone daugeliu gyvenimo klausimu, su dideliu atsakomybes jausmu. Kazin imanoma toki rast? g.gif

visų pirma toks vyras nesileis "randamas" smile.gif manau kad jis pats turėtų jus rasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 20, 13:48)
visų pirma toks vyras nesileis "randamas" smile.gif manau kad jis pats turėtų jus rasti smile.gif

O aciu, paguodet. biggrin.gif Taip jau man pasiseke, kad keli tokie yra gyvenime mane rade... bigsmile.gif Bet mintis gera. Tikrai. Net susimasciau... g.gif taip iseina man kaip ir nereikia nieko daryti, tiesiog laukti kol mane suras smile.gif As ta ir darau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 20 lapkričio 2010 - 13:54
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 20, 14:52)
O aciu, paguodet. biggrin.gif Taip jau man pasiseke, kad keli tokie yra gyvenime mane rade...  bigsmile.gif Bet mintis gera. Tikrai. Net susimasciau... g.gif taip iseina man kaip ir nereikia nieko daryti, tiesiog laukti kol mane suras smile.gif As ta ir darau.

o kaip jūs įsivaizduojate tą radimą ir ieškojimą? smile.gif man tikrai nuoširdžiai įdomu nes neteko ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 20, 14:02)
o kaip jūs įsivaizduojate tą radimą ir ieškojimą? smile.gif man tikrai nuoširdžiai įdomu nes neteko ieškoti  smile.gif

zinokit ir man idomu, nes niekad specialiai ieskoti neteko. smile.gif Visada kazkaip aplinkybes suveda su vyrais arba jie mane pastebi ir uzkalbina(jei buna pakankamai drasus). Po to jau as sprendziu kaip pasukt bendravima, kiek prisileist ir ar ilgam ax.gif Nors ne... dabar pagalvojau... yra buve(tiesa tokie atvejai labai jau reti)... pamaciau ir supratau, jog prazuvau... doh.gif Jis dingo... po to vel pasirode... ir taip pusantro men. laukiau su viltimi... bet pati neieskojau... viskas susikloste savaime. Aisku atsirado kas padejo mums susitikti. Bet mano pastangos buvo minimalios. Ir rysys buvo nelabai ilgas, bet tai buvo kazkas tokio... ilgam isliko. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlausykŠirdies: 20 lapkričio 2010 - 14:11
QUOTE(Moonte @ 2010 11 18, 22:20)
... tiesiog zmogus-moteris vidiniai tam nepasiruosusi.

Absoliučiai.
Kai esi chaose, tai chaosą ir pritrauki.
Atsakyti
QUOTE(KlausykŠirdies @ 2010 11 20, 15:08)
zinokit ir man idomu, nes niekad specialiai ieskoti neteko. smile.gif  Visada kazkaip aplinkybes suveda su vyrais arba jie mane pastebi ir uzkalbina(jei buna pakankamai drasus). Po to jau as sprendziu kaip pasukt bendravima, kiek prisileist ir ar ilgam ax.gif Nors ne... dabar pagalvojau... yra buve(tiesa tokie atvejai labai jau reti)... pamaciau ir supratau, jog prazuvau... doh.gif Jis dingo... po to vel pasirode... ir taip pusantro men. laukiau su viltimi... bet pati neieskojau... viskas susikloste savaime. Aisku atsirado kas padejo mums susitikti. Bet mano pastangos buvo minimalios. Ir rysys buvo nelabai ilgas, bet tai buvo kazkas tokio... ilgam isliko. wub.gif

drinks_cheers.gif va va, aš irgi kažkaip manau kad sutinkame žmones tada kai mums jų reikia arba, aišku, nereikia bet...smile.gif to tokio ieškojimo niekaip neįsivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 11 20, 14:16)
drinks_cheers.gif va va, aš irgi kažkaip manau kad sutinkame žmones tada kai mums jų reikia arba, aišku, nereikia bet...smile.gif to tokio ieškojimo niekaip neįsivaizduoju smile.gif

kiekvienas zmogus ateina i musu gyvenima tada kai mums butent jo reikia ir ateina tam, kad kazko ismokytu. Baisiausia buna tada, kai jo buvimo laikas baigiasi, ta jauti, o paleisti taip gaila........... mirksiukas.gif
Atsakyti