Įkraunama...
Įkraunama...

Trintos sriubos

QUOTE(ingauk @ 2012 03 18, 11:23)
o kaip jus verdat tirnta ta pievagrybiu sriuba  g.gif  blush2.gif



1/2 butternuto (tas moliugas kriauses formos)
1 baklazanas (tas violetinis kriauses formos)
2 svogunai
4skilt.cesnako
1buve
3paakeliai pievagrybiu

apkepinis viska isskyrus bulve. tadu uzpili vistienos sultiniu, dadedi bulve ir psio.
as darau taip 4u.gif


tarp kitko cia ne mano receptas, o duotas sefo kuris dirba 5* viesbuyje

pabandykit


o jei norit, nedekit pievagrybiu, o dekit morku 4 ir bulves viso 5 - bus darzoviu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 25 spalio 2012 - 14:44
QUOTE(Geriuke @ 2012 10 25, 13:24)
Labai skaniai atrodo bigsmile.gif Neturiu kreveciu verysad.gif Ka vietoj ju galeciau idet? mirksiukas.gif

kartasi darau su vištiena mirksiukas.gif Galima smulkiais gabalėliais dėti arba virti kartu ir su daržovėmis sutrinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuikiosaulute @ 2012 10 26, 09:19)
kartasi darau su vištiena mirksiukas.gif Galima smulkiais gabalėliais dėti arba virti kartu ir su daržovėmis sutrinti 4u.gif

Aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(va koala @ 2012 09 22, 10:34)
mano visos gimines dievinama sriuba
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt



O va tokie bajeriai tai nervina-niekada neatidarinėju tokių nuorodų schmoll.gif
Atsakyti
Brokolių ir pievagrybių trinta sriuba

user posted image

Reikės:

4 bulvių
1 morkos
puse brokolio
pievagrybių
svogūno
1 sultinio kubelio
druskos
pipirų
200 ml grietinėlės
pelėsinio sūrio
batono skrebučių

Bulves, ir morką, supjaustome , dedame į užvirintą pasūdytą vandenį, už 10 min dedame brokolį. Svogūna smulkiai supjaustome, pakepiname ant aliejaus, supjaustome pievagrybius ir juos taip pat pakepiname kartu su svogūnais. Į verdančias daržoves dedame kubelį sultinio, pabarstome pipirais ir dar kelias min paverdame kol daržovės pilnai išvirs. Nuimame nuo ugnies, sultinį nupilame į atskirą indą. Į išvirtas daržoves dedame pakepintus pievagrybius su svogūnais, pilame grietinėlę. Viską sutriname su blenderiu, pilant vis sultinio iki norimos konsistencijos. Pilame sriubos į lėkštę, įpilame truputėlį grietinėlės, dedame kubelius pelėsinio sūrio ir pabarstome žalumynais, tiekiame su skrudinto batono riekėm ar kubeliais.
Skanaus!

user posted image
Atsakyti
Siandiena isbandziau avinzirniu+morku+moliugo trinta sriuba


reikes :

avinzirniu-tai turkiski zirniai{juos uzmerkiau is vakaro}

morku{jas megstu,tai dejau didele}

moliugo{gabalelis}


Uzdejau virti avinzirnius{tame paciame vandenyje,pries pamerkdama gerai isploviau}

Ivandeni verdant ipyliau alyvu aliejaus.

Moliuga ir morku gabalelius apslaksciau aliejumi ir prieskoniais{ciobreliais}

Darzoves pasoviau i orkaite.

Keptas darzoves sudejau i puoda su avinzirniais i dejau pankoliu,geltekles saknu dz.,paviriau.

Nukelusi nuo virykles sriuba sutryniau elektriniu trintuvu.
Paskaninau kapotu cesnaku,grietinele.

Gavosi grazios gelsvos trinta sriuba darganota diena pats tas.
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2012 02 26, 21:52)
Sveikos. Čili picerijoje valgiau trintą pievagrybių sriubą-labai patiko.Gal kas žinote receptą, nes paprastą trintą pievagrybių sriubą moku virti, bet ten truputi kitokia...


ir man sita sriubyte labai patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alfa11: 18 lapkričio 2012 - 12:54
QUOTE(uogute @ 2012 10 25, 16:42)
1/2 butternuto (tas moliugas kriauses formos)
1 baklazanas (tas violetinis kriauses formos)
2 svogunai
4skilt.cesnako
1buve
3paakeliai pievagrybiu

apkepinis viska isskyrus bulve. tadu uzpili vistienos sultiniu, dadedi bulve ir psio.
as darau taip  4u.gif
tarp kitko cia ne mano receptas, o duotas sefo kuris dirba 5* viesbuyje

pabandykit
o jei norit, nedekit pievagrybiu, o dekit morku 4 ir bulves viso 5 - bus darzoviu

Bandysiu butinai smile.gif
Atsakyti
Trinta pievagrybių sriuba

user posted image

Reikės:
1 l daržovių sultinio
4-5 vid. bulvių
pipirų
druskos
2 lauro lapelių
2 svogūnų
3 skiltelių česnako
džiovintų daržovių mišinio su dž. grybų gabaliukais
400 g pievagrybių
100-150 ml grietinėlės
krapų
gabaliuko sūrio su mėlynuoju pelėsiu
skrudinto batono kubelių

Į verdantį sultinį sudedame pjaustytas bulves, įberiame druskos ir pipirų bei lauro lapelius. Kol bulvės verda, keptuvėje pakepiname kubeliais supjaustytą svogūną, smulkiai sukapotas česnako skilteles. Kai svogūnai gražiai pageltonuos, sudedame pjaustytus pievagrybius ir viską pakepiname, kol grybai truputį paskrus. Kai bulvės išvirs, sudedame keptus svogūnus, česnakus ir pievagrybius, įdedame supjaustytus krapus ir pavedame dar 2-3 min.

Nukeliame mūsų sriubą nuo ugnies, Truputį nupilame buljono, juo galėsime reguliuoti sriubos tirštumą. Sriubą sutriname su blenderiu, jeigu reikia įpilame nupiltą buljoną. Pastatome puodą su sriuba atgal ant viryklės, įpilame grietinėlę ir dar min paverdame.Pilame į lekštes sriubos, įdedame porą nedidelių kubelių sūrio su mėlynuoju pelėsiu ir beriame skudinto batono kubelius.

Skanaus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 18 lapkričio 2012 - 17:18
o moliugu sriuba kazin galima sutrinti?
Atsakyti
QUOTE(terle @ 2012 11 20, 08:09)
o moliugu sriuba kazin galima sutrinti?

zinoma, dauguma trintas tik ir valgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(terle @ 2012 11 20, 09:09)
o moliugu sriuba kazin galima sutrinti?

Zinoma 4u.gif .Tikrai yra labai daug receptu trintu moliugu sriubu biggrin.gif
Atsakyti