Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

Parašiau SS, kad pas mus temoj lyja knygų dovanomis, tai dabar liūdi, sakė irgi nori biggrin.gif
adžnai, ko čia slėptis, visos gi saviakės, juk su slaptažodžiu albumas yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 20:01)
O jau taip idomu pamatyt? biggrin.gif Nesiafisuoju. biggrin.gif

Man atrodo, jei gavai prisijungimo duomenis ir kitų nuotraukas matai, turėtum ir pati pasirodyti g.gif Taip būtų sąžininga. Nė viena mūsų turbūt nesireklamuojam. Kiek suprantu, ten uždara erdvė.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 21, 20:57)
O reikia kalt visas? Mes pamenu kai versdavom sakinius, galėdavo naudotis viskuo, nieko neliepdavo kalti.

kalt nereikia,bet reikia pagal taisykles sakinį išverst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 21:07)
Man atrodo, jei gavai prisijungimo duomenis ir kitų nuotraukas matai, turėtum ir pati pasirodyti g.gif  Taip būtų sąžininga. Nė viena mūsų turbūt nesireklamuojam. Kiek suprantu, ten uždara erdvė.

Kai turesiu normaliu foto idesiu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 20:07)

Aš irgi normalios neturėjau, bet įdėjau tokią , kokią radau mirksiukas.gif Paskui juk visada galėsi ištrinti / pakeisti.

aistuliaa prisijungimo duomenis išsiunčiau. Lauksim pasirodant mirksiukas.gif Nors aš pati ją mačiau FB ir vienąkart gyvai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 21 rugsėjo 2010 - 20:11
QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 21:02)
Angliska,labai stora.  doh.gif

Aš tai iškart apie Austen pagalvojau (nors viršelio moteris ir neapsirengusi pagal tuos laikus).
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 21, 21:07)
kalt nereikia,bet reikia pagal taisykles sakinį išverst biggrin.gif

Įdomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 09 21, 21:09)
Aš irgi normalios neturėjau, bet įdėjau tokią , kokią radau mirksiukas.gif Paskui juk visada galėsi ištrinti / pakeisti.

Idesiu,tik dar reikia paieskot kompe. bigsmile.gif Kai idesiu pranesiu. blush2.gif
Atsakyti
Ziuriu nuotraukose AMBER tai visai nepanasi i realia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 21, 21:07)

Gali dėti ir nenormalią, juk smagiau biggrin.gif 4u.gif

Nežinau, ką skaityt unsure.gif Galvoju, gal "Tūla" imti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 21:11)
Gali dėti ir nenormalią, juk smagiau  biggrin.gif  4u.gif

Nežinau, ką skaityt  unsure.gif  Galvoju, gal "Tūla" imti  g.gif

Idesiu,pamatysit mane nebijokit. biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už greitą reakciją ir albumiuko duomenis smile.gif įkėliau vieną foto, kada kai bus daugiau laiko, gal kažko įdomesnio paieškosiu.
Kaip įdomu foto žiūrėti, vistiek turėjau susikūrusi kažkokias vizijas galvoje kaip atrodo kiekviena, tai žiūriu nepasiteisina mano mąstymai biggrin.gif
Kakavos šuo fantastinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 21 rugsėjo 2010 - 20:21