Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 21:25)
Išsirinkau šitą knygą. gal kas skaitėt?  ax.gif
user posted image

Skaičiau. Net du kartus. Nors tų gyvių labai nemėgstu. Bet kažkas mane toj knygoj patraukė. Perskaičius labai džiaugiausi, kad namie nėra tų vabaliukų (tfu tfu tfu).
Atsakyti
Ate,pupuliukai,eisu dusintis su "Vilko dantų karoliais" wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 21, 22:00)
Tarakonu virto, ne voru.

Iš tikrųjų tai daugiau knygų perskaičiau (vien anglų kalba nemažai išeina), bet Suknyga.lt labai daug ko neradau.  blush2.gif  Jasukaitytės ne taip ir seniai skaičiau "Stebuklinga patvorių žolė", tai mane labai labai sužavėjo. Todėl norėčiau ir kitų jos knygų, jei tokios pat geros. Jei tikrai neskaitysi, tai gal parduosi? (O tu esi Suknyga.lt?)

Vabalu, net ne tarakonu biggrin.gif
Nežinau kodė, bet manęs Jasukaitytė visai netraukia. Buvau nusipirkusi, bet net neskaitytą pardaviau "Stebuklinga patvorių žolė". Pardavinėju ir "Po mūsų nebebus mūsų" irgi nauja, neskaityta ir žinau, kad neskaitysiu, galiu perleisti tau ax.gif 4u.gif esu suknyga, kątik pakviečiau tave į draugus, aš pasivadinus vardu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 21, 22:09)
Saunu thumbup.gif  reiks tada ir paciai pasirodyti smile.gif
Beje, kad nereiktu viso mano nicko rasyt, galit i mane kreiptis ir vardu - Jovita. Nesunku atsiminti ir manau lengviau nei Jovituteee mirksiukas.gif  nebent cia yra daugiau Jovitu  ax.gif  blush2.gif

yra, bet manęs nereikia vadinti vardu cool.gif
Atsakyti
kaip pavydžiu, kurios eina skaityti.. Man 5 lapų teksta suredaguoti atsiųstas, kol jį įveiksiu, jau ir naktis ateis ir vėl neliks laiko knygoms matyt..
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 20:57)
Noriu abiejų  bigsmile.gif Tu taip gražiai aprašai, kad užsimanau iškarto perskaityti  ax.gif  Beje, tą naują knygą, kur skaitai, apie lietuvišką Saharą, tai girdėjau, kad daugeliui kliūvo erotinės scenos. Net leidėjai nenorėjo tokios leisti, tačiau autorius paprieštaravo, arba tokia, arba iš viso neleidžiam  ax.gif

Skolinkis, o antrąją gal ir parduosiu arba išmainysiu, dar pagalvosiu. mirksiukas.gif

Beje, man patiko Tavo anotacija Hesse's "Po ratu". 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 09 21, 22:14)
Skolinkis, o antrąją gal ir parduosiu arba išmainysiu, dar pagalvosiu.  mirksiukas.gif

Beje, man patiko Tavo anotacija Hesse's "Po ratu".  4u.gif

Jeigu iki meeto nebūsi pardavus, tai tada skolinsiuos 4u.gif Kai SS grįš, galėsim paplanuoti, o ir proga gi nusimato ax.gif

Katilina, šiaip pagalvojau, kad iš tiek daug perskaitytų knygų, gana mažai tarp mėgstamiausių ax.gif Labai kruopščiai atsirenki, kas patiko, ar nebuvo tiek gerų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 21, 21:29)
Jei gerai atsimenu, kažkas susiję su tarakonais.

QUOTE(reeva @ 2010 09 21, 21:35)
huh.gif  fear.gif  Nebus jai vietos mano knygųkuriasnoriuperskaityt sąraše biggrin.gif

o mane sudomino bigsmile.gif nors šiaip tokių padarų nemėgstu, bet, kai jie knygose, lengvai virškinu lotuliukas.gif
QUOTE(daite @ 2010 09 21, 21:43)
Geišos gyvenimas arba Ar paprasta būti geriausia geiko

labai gražiai aprašei wub.gif dar labiau jos noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 22:19)
Jeigu iki meeto nebūsi pardavus, tai tada skolinsiuos  4u.gif  Kai SS grįš, galėsim paplanuoti, o ir proga gi nusimato  ax.gif

As labai labai noriu myto. ax.gif
Atsakyti
Katilina (vis neatstoju šiandien nuo tavęs) doh.gif Mane dar domina ši knyga, nes esu nusipirkus senokai, vis gundaus, tai būtų įdomu išgirsti atsiliepimų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2010 09 21, 22:21)
As labai labai noriu myto. ax.gif

Mes irgi su SS labai norim bigsmile.gif Darom spalio pradžioj, prie progos mirksiukas.gif

Beje, jau žinau, ką skaitysiu, kai baigsiu "Džeinę" bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 21 rugsėjo 2010 - 21:29
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 22:10)
Vabalu, net ne tarakonu  biggrin.gif
Nežinau kodė, bet manęs Jasukaitytė visai netraukia. Buvau nusipirkusi, bet net neskaitytą pardaviau "Stebuklinga patvorių žolė". Pardavinėju ir "Po mūsų nebebus mūsų" irgi nauja, neskaityta ir žinau, kad neskaitysiu, galiu perleisti tau  ax.gif  4u.gif  esu suknyga, kątik pakviečiau tave į draugus, aš pasivadinus vardu  ax.gif

Jei kartu su siuntimu išeina pigiau nei parduotuvėj, tai tikrai pirkčiau. O kur tartis dėl pardavimo- čia ar kur kitur?

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 22:19)
Katilina, šiaip pagalvojau, kad iš tiek daug perskaitytų knygų, gana mažai tarp mėgstamiausių  ax.gif  Labai kruopščiai atsirenki, kas patiko, ar nebuvo tiek gerų  ax.gif

Gerų daug, bet tų, kurias skaitau ne kartą- mažiau (be to, kai kurios mano mėgstamiausios ten dar neįdėtos, nėra).
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 21, 22:24)
Katilina (vis neatstoju šiandien nuo tavęs)  doh.gif  Mane dar domina ši knyga, nes esu nusipirkus senokai, vis gundaus, tai būtų įdomu išgirsti atsiliepimų  ax.gif
[

Kai perskaičiau pirmą kartą, pagalvojau, kad nieko ypatingo. Nei įdomių ivykių, nei labai įdomių personažų. Kai pasiėmiau antrą kartą, visai į kitus dalykus atkreipiau dėmesį. Patiko pats rašymo stilius, miesto aprašymas ir kt. Na patinka man pasakojimai apie anglišką gyvenimo būdą (turiu galvoj senesnius laikus).
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 21, 22:35)
Kai perskaičiau pirmą kartą, pagalvojau, kad nieko ypatingo. Nei įdomių ivykių, nei labai įdomių personažų. Kai pasiėmiau antrą kartą, visai į kitus dalykus atkreipiau dėmesį. Patiko pats rašymo stilius, miesto aprašymas ir kt. Na patinka man pasakojimai apie anglišką gyvenimo būdą (turiu galvoj senesnius laikus).

Ir šią užsisakiau, pavadinimas suintrigavo g.gif
Atsakyti