Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos

QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 22, 14:30)
Ar čia Justė jau turi vaikiuką?  bigsmile.gif

Taip, Justė susilaukė berniuko thumbup.gif Gali pasveikinti jau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 22, 13:56)
Man irgi ta knyga tokia ne meškutės stiliaus, nors gal patiks, bus įdomu sužinot  bigsmile.gif
Tai vakar net naujos knygos normaliai nepaskaičiau, ką kalbėt dar apie planą  biggrin.gif  bet laikysiuos, šiandien tikrai paskaitysiu  ax.gif

As tikrai neuzmirsiu rytoj taves paklaust aciuks.gif tongue.gif

QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 22, 14:04)
Man kaip tik atrodo kad patiks  thumbup.gif  man apie mafija patinka.
Lapkricio 20 diena. Bet pagal pilva tai jau rytoj  cool.gif

O ar kartais ne tu minejai, kad M. Puzo knygos nepatinka? g.gif Nors pati jo nieko neskaicius, bet kiek is anotaciju supratau tai jis irgi apie mafija raso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 22, 14:16)
Zinok jei rytoj isvaziuoju- tai po triju dienu grisiu, tavo knygos nespes apipelyt  lotuliukas.gif

blink.gif a tu cia rimtai ryt zadi? palauk, man reik cemodana susiruost.. irankius pasiimt
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 22, 14:21)
Sunku tik kai prie spintos stovi ir nezinai ka apsirengt, o daugiau tai nera man jokiu sunkumu. Vieni pliusai - valgai ka nori, policija nebaudzia, eilese uzleidzia, dirbt nereikia, o pinigai vistiek plaukia, ir zinokit knygas labai patogu skaityt- ant pilvo uzsidedi ir vietoj laikiklio  lotuliukas.gif

Blem nelaukiu as visai tavo to gimdymo.. prarasim blata Jotemoj verysad.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 22, 14:34)
Taip, Justė susilaukė berniuko  thumbup.gif  Gali pasveikinti jau  ax.gif

Jau pasveikinau. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovituteee @ 2010 09 22, 13:36)
As tikrai neuzmirsiu rytoj taves paklaust  aciuks.gif  tongue.gif
O ar kartais ne tu minejai, kad M. Puzo knygos nepatinka? g.gif  Nors pati jo nieko neskaicius, bet kiek is anotaciju supratau tai jis irgi apie mafija raso blush2.gif

Neeeeeeeee, nesakiau, kad nepatinka, cia vyras mano turi visa kolekcija, kuria jau praretinau- pardaviau knygas apie kara, tos man tikrai neptiks, o apie mafija palikau thumbup.gif skaitysiu, ziurejau ir filmus ir man labai wub.gif Tarkim knyga SEIMA [I], vyras kai perskaite - apibudino taip: skaiciau ir jauciau Italijos kvapus, maciau vaizdus.. cia jau jam nebudingi tokie dalykai, isvis knygu beveik neskaito, o sitose jei jau kvapa uzuodzia beskaitydamas.. wub.gif nezinau, mums gal abiem patinka Italija, vaziuojam i pietine dali atostogaut, gal del to cia jam labai viskas patinka. Butinai skaitysiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 22, 13:38)
blink.gif a tu cia rimtai ryt zadi? palauk, man reik cemodana susiruost.. irankius pasiimt
Papildyta:
Blem nelaukiu as visai tavo to gimdymo.. prarasim blata Jotemoj verysad.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ruoskis jopsikmat, as jau susikroviau tu dar ne? doh.gif
Tai as ka, pagimdau ir numirstu??? Viena vaika i darzeli, kita i kedute masinine ir vaziuoju knygu ieskot lotuliukas.gif
Papildyta:
Nu ir ka, Kuke tik ka buvo, sokolada gavau su riesutais, ot tongue.gif valgau dabar, norit? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 22, 14:56)
Ruoskis jopsikmat, as jau susikroviau tu dar ne?  doh.gif
Tai as ka, pagimdau ir numirstu??? Viena vaika i darzeli, kita i kedute masinine ir vaziuoju knygu ieskot  lotuliukas.gif
Nu ir ka, Kuke tik ka buvo, sokolada gavau su riesutais, ot  tongue.gif  valgau dabar, norit?  lotuliukas.gif

Vel oro virpinimas prasideda.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 09 22, 13:57)
Vel oro virpinimas prasideda.

Kaip baisu doh.gif
Atsakyti
Ruoskis jopsikmat, as jau susikroviau tu dar ne?  doh.gif
Tai as ka, pagimdau ir numirstu??? Viena vaika i darzeli, kita i kedute masinine ir vaziuoju knygu ieskot  lotuliukas.gif
Nu ir ka, Kuke tik ka buvo, sokolada gavau su riesutais, ot  tongue.gif  valgau dabar, norit?  lotuliukas.gif

Nu *** reik pirma irankius da susipirkt.. palauksi ne kur dingsi lotuliukas.gif
tu matai.. sokoladais tik seria.. as tai sampo atsivesiu kai isgimdysi.. ka cia su tais sokoladais zaist lotuliukas.gif tongue.gif vsio OT baigiau.. i kita tema nesikeliam, cia negalima.. o as i az gal jai bijau rasyt viena pati pvz unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 22 rugsėjo 2010 - 14:02
Labas visoms. smile.gif man labai smagi puiki ir nuostabi diena smile.gif
gavau nemokamai „Baltoji pirštinė“.
vakar pasistūmėjau su „Aš, Mata Hari“ - dabar jau labai patinka.
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 22, 09:58)
Rezultatas 1:1, laukiu dar pasiulymu ka imti  biggrin.gif

Geišą.

QUOTE(xmigliux @ 2010 09 22, 10:49)
nu merginos jus ir varot bigsmile.gif niekaip nespeju cia su jum. va tik norejau paklausti gal jau pasidalinot mintim apie STIKLINE PIENO, jei jau aptaret tai paieskosiu temutei, o jei dar ne, tai gal kas ka papasakos. blush2.gif

čia dar mes mažai... buvo kažkada visai jau vien OT.

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 22, 13:31)
Pirma reikia jas gauti, nieko neturiu namie jo  doh.gif  Bet perskaičius tai kas be ko, parašysiu atsiliepimą. Homo faber, vėl neseniai varčiau  ax.gif
Atstokit jūs nuo manęs su ta Džeine  biggrin.gif  4u.gif  Nieko vakar nepaskaičiau  doh.gif
Džeinė man patiko, mažiau nei Čiauškutė, bet patiko. vertą ją vis dėlto perskaityti. smile.gif Tokia... šilta. wub.gif
Atsakyti
Niu ka, labai dziaugiuosi, nes pradesiu skaityt POPIEZE JOANA thumbup.gif clap.gif
Baigiau Bezdzioniu tilta, SS jau apie ji cia buvo parasius atsiliepima, nieko daugiau pridurti negaliu, tiesiog gerai susuktas detektyvas, su kruva zmogzudysciu ir kruva paslapciu. Jau rasiau, kad pradzioj labai nesusigaudziau galybeje zmoniu, daug vardu.. va tas erzino, o daugiau- viskas puiku drinks_cheers.gif
Luiziana, gero skaitymo, tikiuosi tau patiks si knyga drinks_cheers.gif
Atsakyti

skanaus skanaus drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Parduodu puikios bukles Picoult "19 minuciu" ir Kristof "Stora sasiuvini", abi po 20lt plius siuntimas. Jei niekam nereikia, desiu i skelbimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 22 rugsėjo 2010 - 14:58