Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

QUOTE(janna @ 2009 05 14, 15:58)
siauliu miesto mokyklos

issirinkit reikiamos mokyklos tinklapi ir susizvejosite visa oficiale info  4u.gif
Nereiia "girdeti", o reikia paskambinti ar parasyti elektronini i rastine ir visa info bus suteikta  mirksiukas.gif

kodel ji astuonmete, jei yra pagrindine  g.gif

todel, kad tik nuo rugsejo pradzios tai padare... buvo iki 12klasiu, dabar tik 8 padare...
mums su dukra problemos... atejom i sia mokykla nuo 5 klases (db 6) o 9 kalsej reieks ieskoti naujos mokyklos....
Atsakyti
Kazkokia makalose dabar su tom mokyklom. Anksciau kazkaip viskas buvo aiskiau. Nuo 1 klases iki paskutines vienoje mokykloje ir joikiu problemu. O dabar tampaisi su tais vaikais kaip ta kate su pusle po tas mokyklas...
Tai gerai jei vaikas komunikabilus, o jei ne? Jug ne visi vienodi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 19 gegužės 2009 - 15:58
Sveikos siaulietes mamos gal kas i Jovara nuo rugsejo eisit i 1c sokiiu klase?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stlauryna: 09 birželio 2009 - 20:24
laba.tikriausiai nesuklysiu, kd nesate vienintele, kuri pradedama vesti i mokykla savo atzala apie pacia mokykla nieko doro nezinote. as savo busima pirmoka uzrasiau i "centro pradine" mokyklele tik tuomet kai pasidomejau kitu teveliu atsiliepimais ir uzejau i sios mokykleles tinklapi. kalbant apie pasnekesius su teveliais biggrin.gif - nebijokite ir nesigedykite pabendrauti, jie labai geranoriski thumbup.gif linkiu sekmes
Papildyta:
o as tai, net labai dziaugiuosi, kad mokykleles taip suskirstytos. manau, kad tai apsaugo juos(vaikucius) nuo dickiu, mokytojai geiau juos priziuri ir beabejo kaip ir minejote tai ir grudina juos thumbup.gif
Atsakyti
Skaitau ir juokas ima, kai svarstoma, kuri geresnė ar Jovaras ar Juventa doh.gif Jos abi geros, ir gerai jei gyvenate būtent tai mokyklai priskirtame rajone arba turite kitų būdų į jas patekt. Tik man nepatinka vienas dalykas juose, kad vienoj per daug šokama, o kitoj - muzikuojama...
Vat pvz. aš gyvenu Draugystės prospekte, ir mes į Juventą jau nepakliūnam , į Jovarą taip pat, taip, kad beliko mokykla kuri mums priklauso - Dubijos pagrindinė doh.gif Tai ten ir lankom, nes vaiką vežiot į panašaus lygio mokyklą pietiniame - nelogiška, o prestižinėse Romuvos ir t.t. vietų taip pat nebūna...
Žodžiu, esu žiauriai pikta ant visos švietimo sistemos ir tiek, bent viena paguoda, kad Dubijoj po aštuonių klasių pereis į Šalkauskio, kuri jau tampa gimnazija ir žemų klasių jau nebėr ten...

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 22:30)
Skaitau ir juokas ima, kai svarstoma, kuri geresnė ar Jovaras ar Juventa doh.gif Jos abi geros, ir gerai jei gyvenate būtent tai mokyklai priskirtame rajone arba turite kitų būdų į jas patekt. Tik man nepatinka vienas dalykas juose, kad vienoj per daug šokama, o kitoj - muzikuojama...
Vat pvz. aš gyvenu Draugystės prospekte, ir mes į Juventą jau nepakliūnam , į Jovarą taip pat, taip, kad beliko mokykla kuri mums priklauso  - Dubijos pagrindinė doh.gif Tai ten ir lankom, nes vaiką vežiot į panašaus lygio mokyklą pietiniame - nelogiška, o prestižinėse Romuvos ir t.t. vietų taip pat nebūna...
Žodžiu, esu žiauriai pikta ant visos švietimo sistemos ir tiek, bent viena paguoda, kad Dubijoj po aštuonių klasių pereis į Šalkauskio, kuri jau tampa gimnazija ir žemų klasių jau nebėr ten...

Mes irgi priklausom Dubijai, bet ant tiek jos vengiu, kad nukrypom link Salduves mirksiukas.gif tikiuosi, kad ne nuo vilko ant meskos......
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2009 08 01, 20:46)
Mes irgi priklausom Dubijai, bet ant tiek jos vengiu, kad nukrypom link Salduves  mirksiukas.gif tikiuosi, kad ne nuo vilko ant meskos......

Kalinka,tai ne į Ragainę tavo berniukas eis?
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 07 18, 22:30)
... Jos abi geros, ir gerai jei gyvenate būtent tai mokyklai priskirtame rajone arba turite kitų būdų į jas patekt....
.....Žodžiu, esu žiauriai pikta ant visos švietimo sistemos ir tiek, bent viena paguoda, kad Dubijoj po aštuonių klasių pereis į Šalkauskio, kuri jau tampa gimnazija ir žemų klasių jau nebėr ten...

Na, tai nors sioje vietoje jums pasiseke. O musu gi atveju kai mes pagal gyvenamaja vieta priklausom Medelyno mokyklai.... na, nors nusisauk doh.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kuri parasysite atsiliepimu apie Saules pradine mokykla? Gal cia yra busimuju pirmokeliu,lankysianciu sia mokykla,mamyciu? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 08 25, 22:59)
Sveikutes. Gal kuri parasysite atsiliepimu apie Saules pradine mokykla? Gal cia yra busimuju pirmokeliu,lankysianciu sia mokykla,mamyciu? mirksiukas.gif

Puikūs pedagogai, mokykla jauki, šilta, didelis būrelių pasirinkimas. Kaip tik mano viena dukra šiemet baigė šią mokyklą, ypač gaila buvo atsisveikinti su mokytoja- nuostabi mokytoja buvo. O kita mano mergaitė šioje mokykloje lanko trečią klasę, mokytoja kaip antroji mama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2009 08 25, 22:59)

Mokykla labai gera, mokytojos geros taip pat. Esu ten seniai atlikusi pedagogine praktika, tai net nesvarstydama sunu ten vedu. Direktore reikli ir protinga, pavaduotoja noriai visada bendrauja su teveliais. Minusu neizvelgiu, kolkas smile.gif Be to, man visada patiko ta mintis, kad pradinukai mokosi atskirai nuo dickiu... Todel bet kuriuo atveju buciau rinkusis arba Dainu pradine arba Saules.
P.S Siemet mes ir pirmokai mirksiukas.gif
Atsakyti