Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Sveikutes mamytes, kita met ir mes jau i mokyklele zigiuosime, tai sausi reiks jau eiti mokyklos ieskoti, gal galite ka pasakyti apie Stasio Šalkauskio gimnazija, kaip ten pirmokiuku mokytojos, ir gal kas zino ka apie Dubijos mokyklos pirmokeliu mokytojas: Danute ir Audrone?
Buciau dekinga uz bet kokia informacija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2009 11 19, 15:24)
Sveikutes mamytes, kita met ir mes jau i mokyklele zigiuosime, tai sausi reiks jau eiti  mokyklos ieskoti, gal galite ka pasakyti apie  Stasio Šalkauskio gimnazija, kaip ten pirmokiuku mokytojos, ir gal kas zino ka apie Dubijos mokyklos pirmokeliu  mokytojas: Danute ir Audrone?
Buciau dekinga uz bet kokia informacija ax.gif

Ar Salkausko gimnazija priima pradinukus??? Man atrodo, kad ne g.gif
Ten priimami vaikai nuo 7 klses, ir i gimnazijos I-IV klases cool.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 19, 16:17)
Ar Salkausko gimnazija priima pradinukus??? Man atrodo, kad ne  g.gif
Ten priimami vaikai nuo 7 klses, ir i gimnazijos I-IV klases  cool.gif

Mat kaip g.gif o as manaiu, kad priima g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurytux @ 2007 01 24, 16:09)
Sveikos mamos.mano vaikinukas šiais metais pirmą klasę salduvės mokykloj lanko, bet turiu planų, kad penktą klasę kitoje mokykloje lankysim.Nelabai man ta mokykla tik pliusas tas, kad mokytoją labai gerą turim ir namai arti....tai va kaip toli aš planuoju... ax.gif

O pas kokia mokytoją ėjo į Salduvės m-klą pradinėse klasėse. mes nuo 2010 pradesime eiti į pirmą klasę

Papildyta:
QUOTE(..vijana.. @ 2009 11 19, 19:32)
Mat kaip g.gif  o as manaiu, kad priima g.gif

Šalkauskio gimnazija priima tik nuo devintos klasės.

O gal kas mamymės ką nors žinote apie salduvės mokyklos pradinių klasių mokytojas ir taip mokymosi lygį.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 04 07, 19:31)
Nea... Mums pagal gyvenamaja vieta priklauso Medelyno. Tai vat jei kazkaip kitaip issisprestu problema, kas pasiimtu dukra is mokyklos ir pabutu su ja iki kol sugrisim is darbu, tai ir duomiuos dar sia... O siaip tai zinoma domintu ne tiek mokykla kiek pradinuku mokytojos.
Mums i pirma klase 2010 rudeni. O mokytojos noreciau tokios "tikros mokytojos" , bet tuo paciu ir kad nora mokytis "neatmustu ir neuzmustu...". Ji pas mane truputi kitokia ir nevisai vaikiskais dalykais domisi, o ir zodynas jos toks nelabai vaikiskas....

Aš baigiau Medelyno m-kla galiu pasakyti yra labai neblogu mokytoju. Ir nuo 2010 dienos centra ten steigia. nebloga mokytoja R. Bartkevičienė kuri turės pirmokus.
Papildyta:
QUOTE(kerija @ 2009 05 14, 00:23)
Nereikejo kazkokiu ten investicju. Vienas sunus baige Juventa, kitas Centro pradine, nemaciau skirtumo rinkliavose. Pradinese klasese, ir ne tik, visur yra fondai. Is ju pinigeliai naudojami vaiku reikmem.

Atsakyti
QUOTE(coltas @ 2009 11 21, 00:05)
Ir nuo 2010 dienos centra ten steigia.

kas tai butu?

paskaicius ju puslapi nemazai yra destoma ivairiu uzsienio kalbu. koks ju lygis? ar kokybe ar kiekybe dominuoja?

koie dalykai destomi sustiprintu lygiu?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coltas @ 2009 11 20, 22:14)
O pas  kokia mokytoją ėjo  į Salduvės m-klą  pradinėse klasėse. mes nuo 2010 pradesime eiti į pirmą klasę

Viena pazystama leidzia savo berniuka i 3 klase salduveje, tai baisiai nusivylusi, savo sunaus aukletoja, sake, kad pati turi kovoti del savo vaiko, aukletoja jokios motyvacijos neturi mokyti schmoll.gif .

O visgi, gal atsiras kas, kas zino ka apie Dubijos pradinuku aukletojas?? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2009 11 21, 03:24)
kas tai butu?

paskaicius ju puslapi nemazai yra destoma ivairiu uzsienio kalbu. koks ju lygis? ar kokybe ar kiekybe dominuoja?

koie dalykai destomi sustiprintu lygiu?

aciu 4u.gif

Dienos centras - tai kai vaikai gali pabuti po pamoku kol juos pasiima tėvai net iki 17 h.
Atsakyti
QUOTE(coltas @ 2009 11 23, 13:40)
Dienos centras - tai kai vaikai gali pabuti po pamoku kol juos pasiima tėvai net iki 17 h.

vertas demesio dalykas ir net labai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janna: 23 lapkričio 2009 - 13:52
Mano sūnus mokosi „Juventos“ mokykloje. Leidau čia, nes nuo pat mažens domėjosi muzika, be to, esu daug labai gerų atsiliepimų girdėjusi apie Juliaus Janonio gimnaziją, tad iš anksto suplanuota, kad baigęs 8 klasę žygiuos į tą gimnaziją. Kol kas mokykla esu patenkinta, kaip bus toliau – pažiūrėsim. Sūnus irgi patenkintas, turi klasėje kelis draugus, su kuriais gerai sutaria, o aš su jų mamytėmis bendrauti pradėjau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mėnulio dukra @ 2009 11 24, 22:05)
Mano sūnus mokosi „Juventos“ mokykloje. Leidau čia, nes nuo pat mažens domėjosi muzika, be to, esu daug labai gerų atsiliepimų girdėjusi apie Juliaus Janonio gimnaziją, tad iš anksto suplanuota, kad baigęs 8 klasę žygiuos į tą gimnaziją. Kol kas mokykla esu patenkinta, kaip bus toliau – pažiūrėsim. Sūnus irgi patenkintas, turi klasėje kelis draugus, su kuriais gerai sutaria, o aš su jų mamytėmis bendrauti pradėjau.  smile.gif

Bet kiek žinau tai ne visos klasės yra specializuotos. Yra ir paprasta kalese be muzikos.
Atsakyti
Maniškis muzikinėj. Fortepijonu groti mokosi. ax.gif
Atsakyti