Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

bagyriux, mano taip pat labai jau judrus berniukas, o senesni mokytojai tikrai tokiu nemegsta, tai teks rinktis ko gero arciausiai esancia mokykla, bent jau pradziai pradine mokykla, o veliau bus didesnis gales keliauti toliau i geresne mokykla.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 01 27, 13:20)
tikrai nenorejau nei isgasdinti, nei labai sumenkinti sia m-kla, tik apie ja esu tokios pat nuomones - baisi ji bent jau isore. na gal ten visai neblogi mokytojai kas ten zino. beje apie medelyno m-kla irgi pati esu ne per geriausios nuomones, kazkokia netvarkinga ji man.  todel ir palyginau jas, nes  man jos vienodai apleistos (medelynas nors renovuotas, bet pelesiu kvapas jauciasi),truksta jaukumo.  o vesiu vaika del tos pacios priezasties - sita mokykla mum arciausiai, nes medelyne apskritai nera pasirinkimo jokio  schmoll.gif

gal jau registravotes i mokykla?

nors svietimo skyriaus isakymu registracija paskelbta nuo vasario 1d., bet mokyklos tinklapyje matau, jog prasymus priima jau nuo sausio 1 d. g.gif

Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 27, 16:18)
gal jau registravotes i mokykla?

nors svietimo skyriaus isakymu registracija paskelbta nuo vasario 1d., bet mokyklos tinklapyje matau, jog prasymus priima jau nuo sausio 1 d. g.gif

tai va mane irgi sumaise tas m-klos tinklapis. cia vel minusas sakyciau m-klos administracijai rolleyes.gif . dar nenunesiau, apsiteiravau keliu pazistamu jos irgi tik nuo vasario ruosiasi nest. dar toki dalyka suzinojau, kad reikia vaiko nuotrauka nest (ta dokumentams), ir per gydytoju komisija vesti reikia. nu nezinau atrodo medelynas bent kol kas reikalauja tik prasymo, o tie dokumentai matyt veliau g.gif gal girdejot kaip ten daryt reikia is tikruju? taip nesinori 10 kartu vaiksciot pirmyn atgal.
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 01 28, 10:08)
tai va mane irgi sumaise tas m-klos tinklapis. cia vel minusas sakyciau m-klos administracijai  rolleyes.gif . dar nenunesiau, apsiteiravau keliu pazistamu jos irgi tik nuo vasario ruosiasi nest. dar toki dalyka suzinojau, kad reikia vaiko nuotrauka nest (ta dokumentams), ir per gydytoju komisija vesti reikia. nu nezinau atrodo medelynas bent kol kas reikalauja tik prasymo, o tie dokumentai matyt veliau  g.gif  gal girdejot kaip ten daryt reikia is tikruju? taip nesinori 10 kartu vaiksciot pirmyn atgal.

galima pasiskambinti i rastine. bet man atrodo, jog pradziai pakanka tik prasymo, gal dar gimimo liudijima ar jo kopija turet ir viskas.
visa kitka, manau, tuomet jau kaip bus patvirtinimas jog priimtas ir turetu pasakyti per pirmaji susitikima pirmoji vaiko mokytoja.

i kuria klase rasysities, pas kokia mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 28, 11:30)
galima pasiskambinti i rastine. bet man atrodo, jog pradziai pakanka tik prasymo, gal dar gimimo liudijima ar jo kopija turet ir viskas. 
visa kitka, manau, tuomet jau kaip bus patvirtinimas jog priimtas ir turetu pasakyti per pirmaji susitikima pirmoji vaiko mokytoja.

i kuria klase rasysities, pas kokia mokytoja?

tai tada ner ko galvos sukti. pasiklausinesiu dar nuejus. juk jau kita savaite bus galima nuzygiuoti rolleyes.gif

mes i priesmokykline klase (PUK) rasysimes, nes darzelio nelankom. o galima mokytojas pasirinkt? as nei vienos nepazistu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 01 30, 10:10)
tai tada ner ko galvos sukti. pasiklausinesiu dar nuejus. juk jau kita savaite bus galima nuzygiuoti  rolleyes.gif

mes i priesmokykline klase (PUK) rasysimes, nes darzelio nelankom. o galima mokytojas pasirinkt? as nei vienos nepazistu  unsure.gif

Priesmokykline tik viena grupe, tai ir mokytoja jau kokia yra... Ketvirtoku ziuriu siais metais tik dvi klases (tinklapyje matau tik dvi nuotraukas, tai ar likusios tik dvi klases, ar tiesiog nuotrauka isimta nzn). Man rekomendavo dvi mokytojas, vienos nera - Regina Bartkeviciene, kita Tekle Grubliauskiene.

ketvirtadieni buvau issiuntusi emeila i mokykla, atsakymo dar negavau del dokumentu...
bet klausiau savo sesers, ji sake, kad pradziai tik prasymo pakanka. visa kitka veliau, po susitikimo birzelio pradzioj su busima mokytoja. nors gal kaip mokykla, taip atskira parapija su jai budinga tvarka g.gif
Atsakyti
Renkames ir mes mokykla unsure.gif . GYvenam arciausiai Ragaines, bet man si mokykla schmoll.gif . Todel renkames tarp Centro ir Dainu pradines mokyklos. Kokie atsiliepimai apie siu mokyklu mokytojus?
Po Dainu pradines, patogiausia butu eit i Siauliu universiteto gimnazija, kaip si mokykla?
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 01 30, 11:42)
Po Dainu pradines, patogiausia butu eit i Siauliu universiteto gimnazija, kaip si mokykla?

bet gi pradine tik 4 klases. i o gimnazija nuo 9 klases g.gif tai kur mokysites nuo 4 iki 9 tos?
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 30, 12:41)
bet gi pradine tik 4 klases. i o gimnazija nuo 9 klases  g.gif tai kur mokysites nuo 4 iki 9 tos?

nu velnias ir vel galvos skausmas unsure.gif doh.gif . taip nesinori per tris mokyklas blaskytis doh.gif
Atsakyti
Ir as sakau, kokiam idijotui tokia mokslo sistema sove galvon???!!!!

Cia is serijos, kai norejo geriau, o gavosi kaip visad!
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 30, 11:29)
Priesmokykline tik viena grupe, tai ir mokytoja jau kokia yra... Ketvirtoku ziuriu siais metais tik dvi klases (tinklapyje matau tik dvi nuotraukas, tai ar likusios tik dvi klases, ar tiesiog nuotrauka isimta nzn). Man rekomendavo dvi mokytojas, vienos nera - Regina Bartkeviciene, kita Tekle Grubliauskiene.

ketvirtadieni buvau issiuntusi emeila i mokykla, atsakymo dar negavau del dokumentu...
bet klausiau savo sesers, ji sake, kad pradziai tik prasymo pakanka. visa kitka veliau, po susitikimo birzelio pradzioj su busima mokytoja. nors gal kaip mokykla, taip atskira parapija su jai budinga tvarka  g.gif

zinosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 01 30, 14:30)
Ir as sakau, kokiam idijotui tokia mokslo sistema sove galvon???!!!!

Cia is serijos, kai norejo geriau, o gavosi kaip visad!

Nu zinokit ir mane siutas jau ima doh.gif . Atrodo reikejo tik pradinukui mokykla issirinkt, o dabar turi ziuret i prieki n metu doh.gif .
Tai koks tarpinis variantas tarp Dainu pradines ir Siauliu universitetines gimnazijos? g.gif
Tai toj Universitetinej mokykloj vien tik nuo 9-12klases? g.gif Tai kiek ten tu klasyciu tera? unsure.gif unsure.gif
Atsakyti