Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių mokyklos

Paprastai gimnazija turi 4 klases. (1,2,3,4). Jos atitinka 9,10,11,12 klasems tik mokymosi lygis aukstesnis.

Merginos mane pataisys.

Kaip suprantu mokyklose vaikai mokinasi:

1-4 klase (arba pradine, arba pagrindine),
5-10 klase arba 5-12 klase (priklausomai nuo mokyklos, nes yra kur iki 10 klases tik mokina ir tuomet keiciat i ta kurioje iki 12 klases, arba profesinio parengimo (kolegija)

ir jei labai geri mokslo pasiekimai ir tokie pat norai tai is bet kurios i gimnazija nuo 9 klases.
Papildyta:
Papildysiu, kad kiekviena mokykla, apart gimnaziju, turi savo aptarnaujamas teritorijas pagal gyvenamaja vieta (ju sarasas yra kiekvienos mokyklos tinklapyje). Galimas ir kitoks budas jei atsiranda laisvu vietu.

Tai dabar belieka susidet priorietus ir pasinagrinet kaip suderinti stipru mokyklos parengima su tevu galimybem ir vaiko individualiom savybem: susisiekimo paprastumas ir saugumas, jei tevai neturi galimybiu vaiko pasitikt is mokyklos, vaiko adaptacija kolektyve (ar lengvai integruojasi ir daznas kolektyvo keitimas jo neigiamai neveikia) ir pan... pan....
Kaip suderinti visus suos dalykus mano galva iki siol neisnesa.... doh.gif

Tad musu atveju pasirinkimas labai menkas ir beje vienaintelis variantas is vienintelio esamo.
Atsakyti
laba, na mes busimi pirmokai, tai ir dabar ta problemele ir mus uzklupus. renkames is dvieju mokyklu, lieporiu pradines ir geguziu vidurines.ar yra lankanciu vaikuciu sias mokyklas? buvau tiek vienoj tiek kitoj, lieporiu labai patiko mokytoja, o geguziu mum tam paciam kieme gaunasi, ir nezinau ar geriau vaika leisti i pradine ir paskui pervesti i kita mokykla ar geriau nuo 1klases ir pradet toje mokykloje, kad vaikas priprastu, ir baiktu ja .nes baugina tas perejimas is vienos i kita, vel nauji draugai, nauji mokytojai, na net nezinau, bet va baime , kad nenustumdytu dickiai to pirmokelio 4u.gif gal kas turit apie geguziu vidurine kokiu atsiliepimu?pati mokykla is isvaizdos vidumi tai ispudzio nepadare, o lieporiu tai man darzeli primine, todel sunus net nusimine, sako ir vel i darzeli eisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 01 30, 18:59)
laba, na mes busimi pirmokai, tai ir dabar ta problemele ir mus uzklupus. renkames is dvieju mokyklu, lieporiu pradines ir geguziu vidurines.ar yra lankanciu vaikuciu sias mokyklas? buvau tiek vienoj tiek kitoj, lieporiu labai patiko mokytoja, o geguziu mum tam paciam kieme gaunasi, ir nezinau ar geriau vaika leisti i pradine ir paskui pervesti i kita mokykla ar geriau nuo 1klases ir pradet toje mokykloje, kad vaikas priprastu, ir baiktu ja .nes baugina tas perejimas is vienos i kita, vel nauji draugai, nauji mokytojai, na net nezinau, bet va baime , kad nenustumdytu dickiai to pirmokelio  4u.gif gal kas turit apie geguziu vidurine kokiu atsiliepimu?pati mokykla is isvaizdos vidumi tai ispudzio nepadare, o lieporiu tai man darzeli primine, todel sunus net nusimine, sako ir vel i darzeli eisiu blush2.gif

o kokia mokytoja nusiziurejot lieporiu mokykloj? mes ja baiginejam, toliau galvojam apie geguzius...... siaip del jaukumo lieporiai tikrai jauki mokykla, vaikam avalyne privaloma persiauti, kas man labai patinka.... skaniai maitina vaikus, o palyginus su kitom mokyklom dar ir nebrangiai...... nu mokymas nuo mokytoju priklauso jau..... yra kas man ten nepatinka, bet renginiu daug, daug projektu, mano akimis net per daug...... dabar labai daug kalbama apie pradiniu uzdaryma, tai jeigu uzdarys ar neteks keisti po metu mokyklos g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2010 02 01, 11:52)
o kokia mokytoja nusiziurejot lieporiu mokykloj? mes ja baiginejam, toliau galvojam apie geguzius...... siaip del jaukumo lieporiai tikrai jauki mokykla, vaikam avalyne privaloma persiauti, kas man labai patinka.... skaniai maitina vaikus, o palyginus su kitom mokyklom dar ir nebrangiai...... nu mokymas nuo mokytoju priklauso jau..... yra kas man ten nepatinka, bet  renginiu daug, daug projektu, mano akimis net per daug...... dabar labai daug kalbama apie pradiniu uzdaryma, tai jeigu uzdarys ar neteks keisti po metu mokyklos g.gif  g.gif

Na pavardes negaliu pasakyt, nes nezinau istikro 4u.gif , tik tos mokytojos dukryte eina i viena grupe darzelyje su mano sunumi, todel praktiskai visa grupe ir yra perkeliama i ta mokykla, pas ta mamyte ir busima musu maziuku mokytoja.bet va jei tikrai uzdarys tai tada teks pereit vel i kita mokykla, idomu kokia mokytoja geguziu mokykloje bus, nes pora kartu nuejau ir vis neteko susitikt, nes tai susirinkimas mokytojom tai jau nebebudavo. o i lieporius susimastem ar eit ar neit tai tik del to, kad pazystam busima mokytoja ir vaikam ji labai patinka, bijau , kad geguziu mokykloje, taip bus arciau, mokykla jau kaip ir pastovi gautusi, nebereiketu lakstyt perkelinejant i kitas mokyklas (aisku jei tik viskas gerai) ir sunus noretu eit i ja, nes pats nueit galetu ir gryzt, bet va jei mokytoja nelabai , tai vel beda, nes sunus gabus, o ten zinau, kad reikalavimai yra, bet jis labai jautrus vaikas, ir jei kas blogai gali gi ir nepasisakyt, o dabar per televizija ir spaudoj kai papasakoja apie tas mokyklas tai net siurpas eina.o pristovet nepristovesi salia, nors zinoma, mes ir pasikalbam, jis viska papasakoja, bet zinau, kad neviska ir nevisada vaikai pasisako, kad ir kokie artimi santykiai butu seimoje. unsure.gif
Atsakyti
I viena mokykla jau "prisiregistravom" 4u.gif
Mastau, gal vis tik reiktu i dar viena? g.gif

Privacioje mokykleleje Pietiniam rajone kainos isliko tos pacios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 02 02, 12:01)
Na pavardes negaliu pasakyt, nes nezinau istikro  4u.gif , tik tos mokytojos dukryte eina i viena grupe darzelyje su mano sunumi, todel praktiskai visa grupe ir yra perkeliama i ta mokykla, pas ta mamyte ir busima musu maziuku mokytoja.bet va jei tikrai uzdarys tai tada teks pereit vel i kita mokykla, idomu kokia mokytoja geguziu mokykloje bus, nes pora kartu nuejau ir vis neteko susitikt, nes tai susirinkimas mokytojom tai jau nebebudavo. o i lieporius susimastem ar eit ar neit tai tik del to, kad pazystam busima mokytoja ir vaikam ji labai patinka, bijau , kad geguziu mokykloje, taip bus arciau, mokykla jau kaip ir pastovi gautusi, nebereiketu lakstyt perkelinejant i kitas mokyklas (aisku jei tik viskas gerai) ir sunus noretu eit i ja, nes pats nueit galetu ir gryzt, bet va jei mokytoja nelabai , tai vel beda, nes sunus gabus, o ten zinau, kad reikalavimai yra, bet jis labai jautrus vaikas, ir jei kas blogai gali gi ir nepasisakyt, o dabar per televizija ir spaudoj kai papasakoja apie tas mokyklas tai net siurpas eina.o pristovet nepristovesi salia, nors zinoma, mes ir pasikalbam, jis viska papasakoja, bet zinau, kad neviska ir nevisada vaikai pasisako, kad ir kokie artimi santykiai butu seimoje. unsure.gif

sakoma pirma reikia rinktis ne mokykla, o mokytoja.... siaip mes dabar pereinam i geguzius tai raseme prasyma nuo kalses kad neperskirstant klases perkeltu, nezinau kaip ten bus, bet teveliai kurie organizavo viska sake be problemu.... manau ir uzdarius pradine pereisit visi akrtu su mokytoja netgi, nes kurgi tiek vaiku pades g.gif ..... ka bepasirinksit visur bus pliusu ir bus minusu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 03, 13:06)
I viena mokykla jau "prisiregistravom"  4u.gif

Reikejo uzpildyti prasyma, kuriame galima buvo nurodyti mokytojos pavarde. Su savimi nestis - busimo pirmoko GL.

Nuotrakas (2vnt. 3x4cm) ir sveikatos pazyma veliau. Man pasake, jog paruosti geguzes pabaigai ir nestis i susitikima su mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(janna @ 2010 02 03, 17:18)

Nuotrakas (2vnt. 3x4cm) ir sveikatos pazyma veliau. Man pasake, jog paruosti geguzes pabaigai ir nestis i susitikima su mokytoja.

as irgi siandien nunesiau prasyma. tai man pasake, kad nuotraukas , sveikatos pazymejima ir gim liudijima reikia pristayt iki geguzes men. g.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2010 02 04, 16:26)
as irgi siandien nunesiau prasyma. tai man pasake, kad nuotraukas , sveikatos pazymejima ir gim liudijima reikia pristayt iki geguzes men. g.gif

na visgi mes usirasem i geguziu mokykla, nors mokytojos taip ir neteko pamatyt, bet patiko visa administracija, ir beto buvau vasario 3d. registruot pradejo vasario 1d o vieta gavom tik todel , kad esam is to pacio mikro rajono ir tos pacios gatves, tai sake atlaisvins mum vieta.bet visus dokumentus sake kai reikes atnest paskambins, nes klausiau ar nereikia tai sake, nesirupint viska suzinosim , pranes kai reikes.ir taip pasikalbejom, klausiau patarimo, ar geriau vaika leist pirma tik i pradine , ir paskui pervest i vyresne mokykla, tai pasake, kad butent ateje vaikai is pradiniu mokyklu, ypatingai is lieporiu puse metu buna kaip nuo virves nutraukti, nes lieporiu mokykloje mazai tos vietos, nera kur palakstyt, o jei vaikas dar aktyvesnis, tai jis tampa nebesuvaldomas pamates tiek laisves.o kas del dickiu, tai jiem yra uzdrausta eit i pradinuku auksta ir koridoriu, dar paklasiau, sakau o jie reaguoja i ta draudima, tai atsake , kad zinoma, nes tam yra moteris, kuri ziuri, kad butu laikomasi taisykliu, ir dickiu iejimas i pradinuku koridoriu yra taisykliu pazeidimas, ir jis turi atsakyt uz ta pazeidima, pasiaiskint.na tikiuosi bus viskas gerai, vaikui jau prisakiau, kad jei tik kas viska pasisakytu, nes neleisiu, kad butu ignoruojamas ar dar kaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bbbituteee @ 2010 02 05, 09:51)
na visgi mes usirasem i geguziu mokykla, nors mokytojos taip ir neteko pamatyt, bet patiko visa administracija, ir beto buvau vasario 3d. registruot pradejo vasario 1d o vieta gavom tik todel , kad esam is to pacio mikro rajono ir tos pacios gatves, tai sake atlaisvins mum vieta.bet visus dokumentus sake kai reikes atnest paskambins, nes klausiau ar nereikia tai sake, nesirupint viska suzinosim , pranes kai reikes.ir taip pasikalbejom, klausiau patarimo, ar geriau vaika leist pirma tik i pradine , ir paskui pervest i vyresne mokykla, tai pasake, kad butent ateje vaikai is pradiniu mokyklu, ypatingai is lieporiu  puse metu buna kaip nuo virves nutraukti, nes lieporiu mokykloje mazai tos vietos, nera kur palakstyt, o jei vaikas dar aktyvesnis, tai jis tampa nebesuvaldomas pamates tiek laisves.o kas del dickiu, tai jiem yra uzdrausta eit i pradinuku auksta ir koridoriu, dar paklasiau, sakau o jie reaguoja i ta draudima, tai atsake , kad zinoma, nes tam yra moteris, kuri ziuri, kad butu laikomasi taisykliu, ir dickiu iejimas i pradinuku koridoriu yra taisykliu pazeidimas, ir jis turi atsakyt uz ta pazeidima, pasiaiskint.na tikiuosi bus viskas gerai, vaikui jau prisakiau, kad jei tik kas viska pasisakytu, nes neleisiu, kad butu ignoruojamas ar dar kaip. 4u.gif

tai maniske bus kaip nuo grandines kitais metais biggrin.gif ..... o siaip tai mes ejom i lieporius nes priklause sita mokykla, dabar likus keliems menesiams mokytis pradineje jau vaikui sunku, ji jau mintmis geguziuose..... ir man stresas kaip cia bus..... gal ir gerai nusprendei wink.gif
Atsakyti
Vakar radau lankstinuka Ragaines mokyklos - kvietima busimam pirmokui.

Ten parasyta, kad Ragaines mokykloje -- sustiprinta matematika. Ir, kad didesnis demesis siam dalykui skiriamas jau nuo pradiniu klasiu.
Pasirase "sutarti" su Salkausko gimnazija (reik suprast, kad sios mokyklos mokiniams bus suteikta pirmumo teise stojant i sia gimnazija)... g.gif
Atsakyti
Užsirašėme į Sandoros mokyklą, pirmą klasę. Pirmas įspūdis mums pasirodė labai geras. Kokios nuomonės apie šią mokyklą? ax.gif
Atsakyti