Įkraunama...
Įkraunama...

auklių JUODASIS sąrašas

apie temos reikalinguma-nereikalinguma svarsto tik tos mamos, kuriu vaikus prizhiui "savos aukles" arba jiems akliu nereikia... Tos, kurios ieshko arba nusivilia auklemis net neabejoja shios temos reikalingumu thumbup.gif
del duomenu paskelbimo... Tai mazhiausia ka galime padaryti, tegul jos raganos dzhiaugiasi, kad viskas dar +- geruoju joms baigesi, o ne ieshko teisybes del duomenu paskelbimo internete ir "a'la ju shmeizhimo" gun_bandana.gif aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2005 10 09, 16:44)
tegul jos raganos dzhiaugiasi, kad viskas dar +- geruoju joms baigesi

Nesilankau tokiose temose, bet akis užstrigo ir neiškenčiau nereplikavęs.
Nekalbu apie tokias aukles, kurios vaikus į sienas daužo, apie tokias, kurios šaldytuvą apkrausto ar girtos ateina. Čia jau nepadoru, lygiai kaip ir nepadoru bet kokiam darbe būtų.
Kitas klausimas, tai, jog kiek yra motinų, tiek ir auklėjimo metodų. Kiekvienas auklėja savaip ir nepasakysi, kad metodas A blogesnis už metodą B. Rezultatas paaiškėja kuomet vaikas paauga. Kuomet imat vyresnę auklę - labai natūralu, kad jinai vadovaujasi savais auklėjimo metodais, kurie gal kai kuriai jaunamartei atrodo barbariški, bet iš esmės geri. Suprantama, kad kiekviena mokėdama pinigus, turi teisę tikėtis to, ko nori, bet mano galva tegul kartais blondinės mamytės geriau pasiklauso senių, nei pasikliauja savo šviesia - europietiška mąstysena. Man labai patiko vienos jūsų bendraamžės mąstysena: kai surado savo išlepintam 2m. sūnui auklę apsidžiaugė: va, dabar jį pastrojins gerai, sužinos bernelis ką reiškia "drausmė". Na ir auklė paauklėjo, kokiais metodais - man tas nežinoma, bet nemanau kad daužydama. Patikėkit, jei tėvai ima antram vaikui tą pačią - gal verta to.
O čia jūsų replikos, kad ta - ana serga fobija ir t.t.t. - atsipeikekit. Atranka griežtesnė nei per valstybės tarnybos egzaminą - kažin ar pačios dirbdamos pačios sau keliate tokius reikalavimus? Abejoju.
Atsakyti
QUOTE(akbr @ 2005 10 07, 20:52)
o siaip tai tema gera ir naudinga  4u.gif

niekas net neabejoja temos reikalingumu rolleyes.gif

galiu papasakoti konkretesnį atveju (gerai, kad jis nesusijęs su SM ax.gif
viena kaimynė, kurią pažįstu nuo 5 mtų tikriusiai, nes augom kartu...vasaros metu įsidarbino aukle- prižiūrėjo 5 metukų dvynukes. Ta kaimynė jauna panelė, gal kokių 25 metų, graži, išsilavinusi, visada pasitempusi, tiesiog norėjo pinigėlių užsidirbti ir su vaikučiais pabendrauti...

Darbas baigėsi dideliu skandalu ir konfliktu blink.gif įdarbinusi moteris apkaltino, kaf jos vyrą vilioja (vyras iš darbo grįžta pusvalandžiu anksčiau nei minėtoji ponia), kad paviliojo jos dukras, nes mergaitės pamilo naująją auklę, apkaltino, kad pradėjo iš namų dinginėti daiktai...

Kaimynė (netikiu, kad ji taip darytų) kuo skubiau baigė tern dirbti, bet tuo viskas nesibaigė. Yra toks psl internete www.skuskis.lt ar www.skundas.lt (lažkas panašaus) . Ten buvo paskelbtas kaimynės vardas, pavardė, telefono nymeris, kad ji k****, visus muša, vagia, vilioja ir t.t blink.gif blink.gif blink.gif aišku su ta moterim buvo išsiaiškinta, pagrasinta policija, nes taip negalima daryti, tačiau tą žinutę galbūt perskaitė šimtai ar tūkstančiai žmonių- dėmė lieka..... kaip nemalonu, ypač jei tikrai žmogus to nenusipelnė cry.gif

užtat aš čia ir iškėliau tokį klausimą- nes nevisada visi esame objektyvus, ypač kai tai liečia mūsų vaikus, šeimą ir mus pačius....
Atsakyti
Zinoma baisu, kai apsmeizia nepelnytai, bet jei cia paraso pelnytai - tai labai labai didelis privalumas mamoms, ieskancioms aukliu. Pati susiduriau su geriancia aukle, buvau pokalbiuose pas aukles itrauktas i si sarasa, ir tikrai dziaugiuosiu, kad ju nepasirinkau!!!! Kai paskaiciau apie viena is tu aukliu, kuri vaika musdavo rekdavo ir t.t., supratau, kad isproteciau, jei pamatyciau, kad su mano vaiku taip elgesi. Todel apie savo juoda aukle, kuri tik savaitem uzgerdavo ir neateidavo i darba, rasau gana atlaidziai...
O pvz. zinau viena Violeta is Seskines, bet ji kaip ir negaletu buti juoda. Todel man atrodo, kad kuo maziau informacijos, tuo daugiau mes nekaltu zmoniu apsmeiziam, ir tai nekaltai Violetai gali buti beda susirasti darba, nes pvz. as net nesusitikciau, jeigu jau tureciau nors koki itarima, kad ta aukle gali buti juoda. Kam man papildomai aiskintis...
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 10 10, 11:18)

užtat aš čia ir iškėliau tokį klausimą- nes nevisada visi esame objektyvus, ypač kai tai liečia mūsų vaikus, šeimą ir mus pačius....

Aukles gali tureti savo juodaji tevu sarasa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiDo @ 2005 10 13, 07:51)
Aukles gali tureti savo juodaji tevu sarasa ax.gif

va va pritariu rolleyes.gif nes buna ne tik blogu aukliu, bet ir mamu kurios nesupranta ir nenori suprasti aukliu verysad.gif nors man tokiu neteko sutikti tongue.gif visos mano seiminkes buvo thumbup.gif be galo geros ir elgdavosi kaip su seimos nariu, o seimoje kurioje praleidau 3 metus tai net kviesdavo i seimos sventes, gimtadienius visuomet padedavo jei man sunku budavo ir niekados to neuzmirsiu wub.gif tai vat tokiu seimu linkeciau visoms auklems mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajb @ 2005 10 11, 12:52)
Zinoma baisu, kai apsmeizia nepelnytai, bet jei cia paraso pelnytai - tai labai labai didelis privalumas mamoms, ieskancioms aukliu. Pati susiduriau su geriancia aukle, buvau pokalbiuose pas aukles itrauktas i si sarasa, ir tikrai dziaugiuosiu, kad ju nepasirinkau!!!! Kai paskaiciau apie viena is tu aukliu, kuri vaika musdavo rekdavo ir t.t., supratau, kad isproteciau, jei pamatyciau, kad su mano vaiku taip elgesi. Todel apie savo juoda aukle, kuri tik savaitem uzgerdavo ir neateidavo i darba, rasau gana atlaidziai...
O pvz. zinau viena Violeta is Seskines, bet ji kaip ir negaletu buti juoda. Todel man atrodo, kad kuo maziau informacijos, tuo daugiau mes nekaltu zmoniu apsmeiziam, ir tai nekaltai Violetai gali buti beda susirasti darba, nes pvz. as net nesusitikciau, jeigu jau tureciau nors koki itarima, kad ta aukle gali buti juoda. Kam man papildomai aiskintis...

Is pradziu ir as negalvojau, kad toji Violeta gali buti tokia mad.gif ...Bet pati isitikinau.Idomu, apie ta pacia snekam? g.gif
Atsakyti
Jau rašiau, kad Lina Ginevičienė iš Vilniaus yra kleptomanė. Nesenai ji tapo Lina Stimburyte, ir vis dar ieško auklės darbo. verysad.gif Tai tikrai joks šmeižtas, ji jau kelis kartus buvo teista už vagystes. Jai 37 metai, gyvena tai Lazdynuose, tai Savanorių prospekte, priklausomai nuo santykių su vyru. Dar ji buvo įsidarbinusi kaip Lina Sucharževskaja, tai jos netikra pavardė, ji turi "lievą" pasą verysad.gif Jos vyras irgi kelis kartus kalėjo už vagystes.
Atsakyti
QUOTE(Die @ 2005 10 13, 16:05)
Is pradziu ir as negalvojau, kad toji Violeta gali buti tokia mad.gif ...Bet pati isitikinau.Idomu, apie ta pacia snekam? g.gif

manoji su kuria buvom susitike is Ciobiskio gatves?
Atsakyti
QUOTE(ewita @ 2005 10 13, 23:11)
Jau rašiau, kad Lina Ginevičienė iš Vilniaus yra kleptomanė. Nesenai ji tapo Lina Stimburyte, ir vis dar ieško auklės darbo. verysad.gif Tai tikrai joks šmeižtas, ji jau kelis kartus buvo teista už vagystes. Jai 37 metai, gyvena tai Lazdynuose, tai Savanorių prospekte, priklausomai nuo santykių su vyru. Dar ji buvo įsidarbinusi kaip Lina Sucharževskaja, tai jos netikra pavardė, ji turi "lievą" pasą verysad.gif Jos vyras irgi kelis kartus kalėjo už vagystes.

Tiek daug turi informacijos? Is kur nusprendei, kad lievas pasas? Ir tada kodel nenori pranesti policijai. kad kitas apsaugotum? blink.gif
Labai sutinku su voveriuku36 . Kaip supratau, cia raso vyriskos gimines skaitovas ax.gif Labai vertinu ir zaviuosi vyru logika. Viskas pasakyta kaip pirstu i aki smile.gif

P.S. Gal kas susiduret su Audra is Pasilaiciu, dabar lyg ir is Seskines?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvaida: 14 spalio 2005 - 12:25
QUOTE(kvaida @ 2005 10 14, 12:24)
Tiek daug turi informacijos? Is kur nusprendei, kad lievas pasas? Ir tada kodel nenori pranesti policijai. kad kitas apsaugotum? blink.gif

Policijoje ir sužinojau apie tą vagilę visą informaciją. Aš liudijau jos byloje verysad.gif Buvau pas drauge tuo metų, kai ši auklė eilinį kartą apsivogė. Grįžusi iš įkalinimo vietos ji gerinosi tai mano draugei, man taip pat. Ji prašė mus padėti jai susirasti auklės darbą. blink.gif Neįtikėtina, bet tai tiesa. Aš įtariu, kad jai galvoje negerai.
Atsakyti
QUOTE(kvaida @ 2005 10 14, 12:24)
Labai sutinku su voveriuku36 . Kaip supratau, cia raso vyriskos gimines skaitovas  ax.gif Labai vertinu ir zaviuosi vyru logika. Viskas pasakyta kaip pirstu i aki  smile.gif

biggrin.gif Paskaityk daugiau jo žinučių, kaži toliau kokia nuomonė bus biggrin.gif
Atsakyti