prisiskaiciau cia baisybiu apie aukles...ir man paranoja uzejo. Nors savo aukle buvau irasius i baltaji sarasa, bet visai mazgai man buvo susisuke. Taigi liepiau vyrui mikrofona ijungti. kovo 9 ir 10 d. buvo jos darbas irasinejamas. nelabai aiskiai girdejosi, kai jie buvo kambaryje, bet kai virtuveje, prieskambaryje- tai puikiai girdejau. zinokit as ja dar labiau gerbiu. net as nesu tokia pakanti, kai mano vaikas ka nors isvercia, ispila, nutraukia su staltiese nuo stalo. ir kiek meiles jos balse

kai kreipiasi ,,Pauliuk", vadina kaip ir mes ,,Paulini", ,,storuliuk", ,,mazas isdykeli". Paaukleja, pabara, pamoko. Bet isklausiusi 2 dienu irasa ne karto negirdejau rekiant. As parasiau ne i tema cia, bet norejau pasakyt, kad tikrinkit, jei ir atrodo aukle gera. Jau geriau maloniai isklausysit ta irasa, negu su baime sedet darbe arba jaustis kaltai, kad neapsaugojai savo vaiko nuo kokios ryzos teroristes.
vat jei as buciau paziurejus toki irasa kaip Aferiste, as zinau 100 proc., kad bent jau viena smugi is kumscio i snuki tai tikrai as jai vozciau