Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(mamagabi @ 2010 09 23, 10:06)
Kai neiseina -reikia isvaryti! Juokauju mirksiukas.gif
O kokios ten su ja bedos? Gal visgi galima rasti koki sprendima, kad ta masina grazaus vonios vaizdo negadintu rolleyes.gif

as spresiu tokia pat ''problema'' taip, kad tiesiog grazia nerinuota staltiesele uzdengsiu ir tiek. g.gif net i galva neatejo kad gera masina keist vien del jos isvaizdos - visos jos vienodos daugiau maziau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2010 09 23, 11:32)
as spresiu tokia pat ''problema'' taip, kad tiesiog grazia nerinuota staltiesele uzdengsiu ir tiekg.gif  net i galva neatejo kad gera masina keist vien del jos isvaizdos - visos jos vienodos daugiau maziau schmoll.gif

Aš irgi daryčiau būtent taip.
Parodysiu vienos forumietės (iš rusiško forumo, kuriame dalyvauju) mažytį vonios kambarį (~4м2) bute ir sprendimą su skalbykle.

Pats vonios kambariukas:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

O va ir skalbyklė:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BevardeX: 23 rugsėjo 2010 - 10:53
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 23, 10:49)
Aš irgi daryčiau būtent taip.
Parodysiu vienos forumietės (iš rusiško forumo, kuriame dalyvauju) mažytę vonią bute ir sprendimą su skalbykle.
O va ir skalbyklė:
http://idea.ivd.ru/p...59/6138_600.jpg

super drinks_cheers.gif puikus pavyzdukas, kazka tokio ir galvojau , tik negalejau atrast bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2010 09 23, 12:32)
as spresiu tokia pat ''problema'' taip, kad tiesiog grazia nerinuota staltiesele uzdengsiu ir tiek.  g.gif  net i galva neatejo kad gera masina keist vien del jos isvaizdos - visos jos vienodos daugiau maziau schmoll.gif

Tai kad aš nekeičiu skalbyklės - perku naują į naują vonios kambarį biggrin.gif Todėl ir ieškau sprendimo būdų. Visa bėda tame, kad visos vienodos, nėra tokių labiau "klasikesnių", išskyrus Smeg (bent aš daugiau neradau).

Parodytas variantas visai nieko, bet čia jis tinka, nes skalbyklė tarsi nišoje (iš abiejų pusių siena), o pas mane bus beveik vidury patalpos doh.gif Į spintelę neįkišiu, nes per mažai vietos, nesinori erdvę mažinti.

Bet gal ką nors sugalvosiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 23 rugsėjo 2010 - 11:10
Pats vonios kambariukas:

vajeee kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

fantastiskas interjeras wub.gif .
Man tik niekaip neaisku, kaip ta vonios sona, esanti prie sienos, nuvalyti g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 09 23, 16:37)
fantastiskas interjeras  wub.gif .
Man tik niekaip neaisku, kaip ta vonios sona, esanti prie sienos, nuvalyti  g.gif ?

Pačią vonią turit minty?
Atsakyti
Ymanoma viskas,pas mane identiskai vonia stovi,nuo sienos geri 10cm ir uzkisti eina sepety,tik pas mane senovines plytos,nuo ju tik voratinklius nuvalau kampuose,o sitas plytutes ykeltose foto pasveisti dar reikia...na seimininke matyt apgalvojusi viska,nes vonia super.
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 09 23, 15:51)
Pačią vonią turit minty?

taip, vonios isore palei siena.

QUOTE(elitarai @ 2010 09 23, 15:51)
Ymanoma viskas,pas mane identiskai vonia stovi,nuo sienos geri 10cm ir uzkisti eina sepety,tik pas mane senovines plytos,nuo ju tik voratinklius nuvalau kampuose,o sitas plytutes ykeltose foto pasveisti dar reikia...na seimininke matyt apgalvojusi viska,nes vonia super.

tavo atveji jau zinau (irgi kazkada klausiau smile.gif ), bet mano nuomone, apgalvoti galima, tik ne visada padaryti iseina, kad patogu butu, todel daznai nugali tiesiog geras vaizdas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 23 rugsėjo 2010 - 16:08
QUOTE(zyliukas @ 2010 07 06, 18:50)

vonios kambario kampelis ir nuostaaaaaaabios uzuolaidos biggrin.gif
user posted image

Zyliukai, o kaip čia pas Jus užuolaidos pritvirtintos? Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 09 23, 15:08)
Zyliukai, o kaip čia pas Jus užuolaidos pritvirtintos? Labai gražu wub.gif

..Jus juokaujate,ar jums tikrai grazu popierius lipnia juosta lipdintas g.gif
Atsakyti
Kol nepasaket tai jokio popieriaus nemaciau biggrin.gif