Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(elitarai @ 2010 09 23, 17:44)
..Jus juokaujate,ar jums tikrai grazu popierius lipnia juosta lipdintas g.gif

QUOTE(dowiliuxe @ 2010 09 23, 17:47)
Kol nepasaket tai jokio popieriaus nemaciau biggrin.gif

Va va , ir aš lotuliukas.gif
Galvoju pas mane vonioje irgi būtų labai fainai jei užuolaida tik apačioje būtų iki vidurio lango blush2.gif
Atsakyti
Zyliuk 4u.gif Skanios rytines kavos Tau mirksiukas.gif Tokioje virtuvėje skanu gerti essen.gif

O man kaip tik Tavo nameliai labai šilti, nėra nereiklaingų daiktų, nes su laiku paskui taip sunku jų atsikratyti doh.gif
Na žinok, kviečiau meistrą kad virtuvėjė plyteles klijuotu. Gavosi super thumbup.gif Tik mano virtuvė tamsaus laminato g.gif ar ko ten, na sena vienu žodžiu irnesakyk.gif , o plytelės šviesios sendintos nelygiais kraštais. Bet kažkaip visai man gražiai žiūrisi ir virtuvė atsigavo thumbup.gif
Zyliuk priverti Tu mus visas namie darbuotis lotuliukas.gif

o gal yra kus pasiskaitymo, kaip senus namus, su turimais baldais ir jau klijuotomis plytelmis vonios kambaryje šiek tiek pagražinti, kokie pagrindiniai principai yra. Nes daiktų gali pripirkti o jaukumo gali ir nebūti. Nesinori didelių investicijų, nes senas butas, o keisti kažką ir norėčiau. Na plytelės virtuvėje labai vaizdą pagerino, dabar norėčiau kambariui priduoti jaukumo, ar kokį fotelį nupirkti ir kokią didelė staliną lempą g.gif
įmeskite rusų forumiečių nuorodą , gal ten ką rasiu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 24 rugsėjo 2010 - 06:46
QUOTE(mamučiukas @ 2010 09 24, 08:39)
Na žinok, kviečiau meistrą kad virtuvėjė plyteles klijuotu. Gavosi super thumbup.gif Tik mano virtuvė tamsaus laminato g.gif ar ko ten, na sena vienu žodžiu irnesakyk.gif , o plytelės šviesios sendintos nelygiais kraštais. Bet kažkaip visai man gražiai žiūrisi ir virtuvė atsigavo thumbup.gif

Įdomu būtų pamatyti jūsų pakeitimus ax.gif Ar teisingai supratau, kad senas plyteles išėmėt ir klijavot naujas? Būtinai pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
senų nebuvo schmoll.gif buvo dažyta siena, bet per daug metų vaizdas nebetenkino.
ir ganėtinai buvo tamsu, o kai plytelės kai susiklijavo šviesesnės, tai ir akims šilčiau pasidarė. thumbup.gif

matai, čia tema apie provansą g.gif o mano virtuvė tikrai tokia nėra, tik plytės arčiau to biggrin.gif tai nuotrauka bus be ryšio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 24 rugsėjo 2010 - 08:28
QUOTE(Temidė @ 2010 09 23, 17:08)
Zyliukai, o kaip čia pas Jus užuolaidos pritvirtintos? Labai gražu wub.gif

oi jumoriste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O cia noriu parodyti savo dukriuko uzuolaidas. Kadangi langai istrizi, tai reikejo kazka masztyt. ir va vienam zurnale uzmaciau tokia ideja, su kabliukais ir kaspinukais. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia noriu parodyt savo pasidarytus paveikslelius pirmo auksto WC pagyvinimui blush2.gif blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 24, 11:02)
oi jumoriste biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O cia noriu parodyti savo dukriuko uzuolaidas. Kadangi langai istrizi, tai reikejo kazka masztyt. ir va vienam zurnale uzmaciau tokia ideja, su kabliukais ir kaspinukais. smile.gif

o cia noriu parodyt savo pasidarytus paveikslelius pirmo auksto WC pagyvinimui  blush2.gif  blush2.gif

Uzuolaidos nuostabios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 09 24, 11:02)

o cia noriu parodyt savo pasidarytus paveikslelius pirmo auksto WC pagyvinimui  blush2.gif  blush2.gif

auksarankė

Atsakyti
Labai grazu thumbup.gif
Zyliuk, o kaip tuos paveiksliukus pasidarei? g.gif
Atsakyti
Man irgi ideja uzuolaidu ir jos igyvendinimas - nuostabus. Zyliuk 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Zyliuk, nuostabios užuolaidos... Pamačiusi netekau amo, prisiekiu... Nes kai kažkada parodėte savo namus, pagalvojau, kad bus sunku tokiem langam parinkt užuolaidas... Bet nerealiai gražiai padaryta... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 09 24, 11:08)
Uzuolaidos nuostabios  4u.gif

QUOTE(linnn @ 2010 09 24, 11:08)
auksarankė

QUOTE(Arvile' @ 2010 09 24, 11:19)
Labai grazu  thumbup.gif
Zyliuk, o kaip tuos paveiksliukus pasidarei?  g.gif

QUOTE(Mari @ 2010 09 24, 11:21)
Man irgi ideja uzuolaidu ir jos igyvendinimas - nuostabus. Zyliuk  4u.gif  wub.gif

QUOTE(konfetee @ 2010 09 24, 13:34)
Zyliuk, nuostabios užuolaidos... Pamačiusi netekau amo, prisiekiu... Nes kai kažkada parodėte savo namus, pagalvojau, kad bus sunku tokiem langam parinkt užuolaidas... Bet nerealiai gražiai padaryta...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

oi kaip faina kad patiko ta mano ideja smile.gif
dekui dekui, zemai lenkiusoi, kad nenubrokijot smile.gif
paveiksliukai dekupazo budu padaryti. naudojau drobes istemptas ant poremio is Tomas philips. nu ir paskui jau tradiciskai. dar apsendinau.
Atsakyti
Labai gražios užuolaidos, net nemaniau, kad taip galima, super thumbup.gif

Matau, užkliudė mano pasisakymas, bet turbūt forumas tam ir skirtas, kad diskutuoti. teisingai, mačiau ne - visas nuotraukas. iš atskirų detalių neįžvelgiau visumos. Žaviuosi Jūsų drąsa ir išmone palaikyti vientisą stilių visuose namuose
Atsakyti