Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

O kur stala deti? biggrin.gif ir daug pasakisku indu prie jo derintu??? tongue.gif
O grindu kazkodel noriu sviesiu, bet ne i ruduma o i dramblio kaula. Man tos smelio spalvos labai jau nusibodo ir beje neradau rudu su graziu dekoru skirtingu spalvu uz gera kaina.
doh.gif unsure.gif

Sienos jauciu bus panasios spalvos tik gal kiek gelsvesnes:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 19, 14:53)
O kur stala deti? biggrin.gif  ir daug pasakisku indu prie jo derintu??? tongue.gif 
O grindu kazkodel noriu sviesiu, bet ne i ruduma o i dramblio kaula. Man tos smelio spalvos labai jau nusibodo ir beje neradau rudu su graziu dekoru skirtingu spalvu uz gera kaina.
doh.gif  unsure.gif

Iriska, o kokį stalviršį planuojat dėti?
Ir ar kalba eina apie tą patį stalą su kėdėm, kurį čia kažkada rodėt? g.gif Jei apie tą patį, tai man asmeniškai jis iškristų visiškai iš konteksto, nesvarbu, kokias plyteles pasirinksit- su melsvais krašteliais ar tas žalias.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 19, 13:53)
O kur stala deti? biggrin.gif  ir daug pasakisku indu prie jo derintu??? tongue.gif 
doh.gif  unsure.gif

O kodel butent zalsva spalva renkates???? prie graziu indu su melsvais ornamentais man niekaip ta zalia spalva neisipaiso unsure.gif
Atsakyti
kokia tada?
Kokia jus matote? verysad.gif As visai susimaisiau
Papildyta:
QUOTE(BevardeX @ 2010 10 19, 15:10)
Iriska, o kokį stalviršį planuojat dėti?
Ir ar kalba eina apie tą patį stalą su kėdėm, kurį čia kažkada rodėt? g.gif Jei apie tą patį, tai man asmeniškai jis iškristų visiškai iš konteksto, nesvarbu, kokias plyteles pasirinksit- su melsvais krašteliais ar tas žalias.

O tai kas deres tada prie jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 19, 15:31)
kokia tada?
Papildyta:

Plytelės tokios į provanso, kantri stilių, o stalas toks glamūro "prašantis" smile.gif Parodykit stalą dar kartą, gal man atminty jis susipaišęs toks liudvikinis g.gif
Atsakyti
QUOTE(BevardeX @ 2010 10 19, 15:34)
Plytelės tokios į provanso, kantri stilių, o stalas toks glamūro "prašantis" smile.gif Parodykit stalą dar kartą, gal man atminty jis susipaišęs toks liudvikinis g.gif

user posted image

gal kiek tamsesnis
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 19, 14:31)
kokia tada?
Papildyta:

Balta grietinėlės, kremine, dramblio kaulo. Bent jau man norėtųsi šviesios spalvos, bet su šiltu atspalviu, kad nebūtų virtuvė šalta kokia - mat balta ir mėlyna tai vis tik šaltos spalvos, reiktų joms "atsvarą" uždėti smile.gif
Atsakyti

Ir tapetai kuria bus ant sienos prie stalo:
user posted image

Pora variantu zalia+melyna.

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
Atsakyti
Gal galima pabandyti viena siena padaryti tokios spalvos kaip baldai, butu kaip akcentras
user posted image

Cia panasiu spalvu stalas ir sviesaus silto atspalvio sienos

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 19, 14:49)
Ir tapetai, kurie bus ant sienos prie stalo:

tau nereikia countri stiliaus plyteliu, galetu buti blizgios baltos (prie baldu) su tapeto pagrindo spalvos glaistu arba atvirksciai, arba kaip Zyliuko 2-me variante.
O sienos, netgi kur tu idejai pvz. zalia yra maisyta su geltona, o ne gryna zalia. Sienas turetum rinktis tiksliai pagal tapetu spalva - pilksvai zalsvas arba gelsvai zalsvas, tada grindys galetu buti dramblio kaulo. Tapete yra mazos spalvotos detales, dideliame sienu plote net ir ta pati atkartota spalva gali atrodyti intensyviau, todel reiketu ko gero rinktis bent vienu tonu sviesesne spalva, nei tapete. Pagal tavo baldus ir indus reiketu truputi paplautos/pablukusios spalvos sienu (taip kaip ir tapetas), kad israiskingiems baldams ir aksesuarams jos tarnautu tik kaip fonas.
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 10 19, 16:14)
Gal galima pabandyti viena siena padaryti tokios spalvos kaip baldai, butu kaip akcentras

Laisvu sienu neliko biggrin.gif Bet kokios nuotraukos grazios!!
As manau stalas uzsideng staltese, neliks tos prabangos.
Bus tik melyni akcentai.

TAi kokios spalvos daryti sienas??? Jos bus ir koridoriuje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 19, 15:31)
Laisvu sienu neliko biggrin.gif Bet kokios nuotraukos grazios!!
As manau stalas uzsideng staltese, neliks tos prabangos.
Bus tik melyni akcentai.

TAi kokios spalvos daryti sienas??? Jos bus ir koridoriuje. g.gif

skaitei mano zinute auksciau?

kaip tu ta israityta stala uzdengsi staltiese, nebent kokia nerta azurine g.gif , kitokia is viso netiks arba tik is bedos valgant, po to jau vistiek reiketu nuimti.
Atsakyti