Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Aga @ 2010 10 20, 22:04)
Nu ma irgi toli gražu iki sterilumo, kaip tik jauku wub.gif
Sterilu būna kai balti moderno baldai, be rankenėlių, be nieko, be gyvybės doh.gif
Va čia tai sterilu doh.gif

Tokiuose nejauku ir gyventi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zyliukas @ 2010 10 07, 11:32)
Va koki dar radau amazone.uk

Sveikos, merginos. Ir aš vakar tokį parsitempiau iš Bialystoko. Tik kitokiu raštuku. Tokiom rūgščiom gėliukėm. Tai maniškis 1,2 l .Plojau 150 Zl. Buvo ir tų su mėlynu raštuku. Bet 1 lrt kainavo 159 Zl , o 1,2 ltr 250 Zl.
Atsakyti
sveikos 4u.gif

turiu klausimą zyliukui, su kokias dažais dažėt savo miegamojo spintos dureles? lyg buvai rašius, kad su akriliniais, ar ne? o paskui lakavot?
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2010 10 20, 20:44)
Iriska,stalas su kedem labai grazus,bet tapetai prie ju per ,,lengvi,,per modernus,graziau ziuretusi klasikinio stiliaus g.gif

Griztam prie tapetu. Jusu nuomone?

1) user posted image

2) user posted image

ir fonas neutralus ir melynos yra ir zalios wub.gif

3)user posted imageuser posted image klasika

4)
user posted image

5)
user posted image
Atsakyti
Iriska, man tai 3-tie su zmogeliukais labai idomus. Manau atrodytu labai originaliai-vis ne kaip pas visus thumbup.gif . Dar labai grazus ir paskutinis variantas. Aisku 3 ir 5 labai skirtingi... Na bet man tas 3 variantas manau butu labai idomus-originalus akcentas smile.gif
Atsakyti
1, 2 arba 5 4u.gif
Atsakyti
Aš trečius mačiau realybėje išklijuotus didžiuliame ir aukštame kambaryje . Man nepatiko schmoll.gif Per daug tokia makalynė mėlyna. Nebent kažkokią vieną sieną kaip akcentą tapetuoti g.gif
Aš už Nr.5 balsuoju.
Atsakyti
Man 3 variantas l. patiko, tik išklijuotas plotas neturėtų būti didelis, nes pe marga bus smile.gif . Pirmi irgi labai gražūs thumbup.gif . Tik sudėtingiau būtų viską suderinti. Tavo anksčiau pateiktuose pavyzdžiuose puikiai susiderina žalsva su mėlyna, tik mano akiai per ryšku šiek tiek (čia apie pvz nuotraukose). O tapetų spalvos ir motyvas tai visai mielas ir neerzinantis ax.gif 3 variantą rinkčiausi dėl to, kad jie įdomesni ir originalesni, suteikintys visai kitokį charakterį nei gėlių motyvas. O jei dar tarp baltų plytelių įterpus keletą dekoratyvių su mėlynais žmogučiais thumbup.gif Oi, kaip įsisvajojau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristaline: 21 spalio 2010 - 15:19
QUOTE(Kristaline @ 2010 10 21, 16:12)
Man 3 variantas l. patiko, tik išklijuotas plotas neturėtų būti didelis, nes pe marga bus  smile.gif .

o tada kokia spalva dazyti sienas. Tada man zalsva visai ne i tema bus. Man jie labai grazus, bet labai ipareigojantis. Ir gan saltoki. g.gif
Atsakyti
Man 5 thumbup.gif Tokie ramus ir svelnus ax.gif
Atsakyti
o as manau, kad 5 nelabai tinka prie tokiu baldu blush2.gif nors siaip grazus..
ziurint kokie likusieji baldai ir detales... as apsistociau ties 1 ir 3 tik 3 gali buti labai jau margas isklijavus visa siena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 21 spalio 2010 - 15:19
Tikrai ir margi, ir ''šalti".
Atsakyti