QUOTE(ambre @ 2010 10 28, 13:46)
MamaGabi, ar jus apsisprendėt dėl tambūro? Įdomi jūsų nuomonė
Pas mus irgi dilema, priestatuko nesinori, pagal išplanavimą gaunas kišenė

Aš mąstau duris plačias (~180 cm ) į svetainės- virtuvės zoną hole įdėt , bus tambūras-holas kartu. Ir šaltis neis gyvenąmą erdvę.
Tik galvoju kaip natūralios šviesos kuo daugiau išgaut.Plačiosios durys su stiklais, šviesūs tapetai, terakotos grindys, didelis veidrodis, laiptai.( gražu tamsesni, bet dulkės matos

)
Ketverios durys bus ,o šviesių nenoriu dėl berniukų -tepliūziukų...Jei sudėsiu tamsias, kaži nebus urvas?
Oi tas velnias tamburas - jis man jau kaip koks keiksmazodis
Sirdis nenori, o va protas sako kad reiktu, nes jei visgi ateityje prireiks - bus per velu.
Planavom, kad namukas bus lygiu fasadu, kaip cia:

Bet dabar mastom, kad visgi ta "baltu kolonu dali" teks daryti pamuryta, bet tiek duris tiek ir to issikisimo sonus daryti su stiklais, ale veranda - va tep

:

O jei pas jus tamburiuks kiseneje, tai tikrai visais imanomais budais (kuriuos puikiai isvardinai) isileisk kuo kuo daugiau naturalios sviesos. Placios stiklines durys erdvei atskirti liuks

Tarkim kad ir toks ju variantas

Del baltu duru - man vaikai (irgi du berniukai) visai nekliutis daryti sviesias duris

Dabar namie visos 7 durys baltuteles - i metus pora kart su muiluota kempinele prasibegu ir liuks

Laiptu pakopu nadarysiu nei sviesiu, nei tamsiu - rinksiuosi tarpini "auksini" varianta, nes visur medis bus vienas ir tas pats - gelsvas ir blizgiai lakuotas:

Tik mums dar oi kaip toli iki visu siu groziu, dar tik ruosiames pas architekta keliauti.
Beje, mergaites, gal kas galite parekomenduoti super duper architekta/te Vilniuje? Ir apie kainas zalio supratimo neturiu
Uzklausiau architektu temoje, bet apie tai jie nelabai noriai sneka. Brukstelkit prasau i az ir aciu is anksto
Didele meile del dazytu plytu - kiek atsimenu tavo namuka, tai tikrai rudu nepalikciau, tavo atveju jos atrodys kaimietiskai, o baltos labai tiks, ypac jei ir visas interjeras linksta i sviesiu spalvu palete. Siai dienai jos labai placiai taikomos: nuo voniu iki miegamuju ir t.t.:

Del tu lauko duru - oi tik nepalik ju tokiu - visa vaizda jos gadins. As ju tikrai nepagaileciau