Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(vida777 @ 2010 10 01, 16:57)
Pas mus name nera tamburo. Del salcio nepralaidumo MB uztikrino garantuotai, o stai del jau minetos avalynes ir rubu, man nepatinka  schmoll.gif . Todel kategoriskai buvo priimtas mano sprendimas, nusiavus batus, is karto nusinesti i skalbyklos kambariuka/sandeliuka, kuris yra beveik salia lauko duru, ten pat bus laikomi ir darbo rubai. Bet vat batus nusimaunanciu sveciu avalyne taip ir stoves atvirai  wink.gif .

Aciu vida777, gaudau ant tu zodziu "Del salcio nepralaidumo MB uztikrino garantuotai" kas cia turima omenyje? Nes tik del to velnio salcio man ir kyla tamburo buvimo klausimas smile.gif Batai man maziausiai rupi, nes iejus iskart bus didele sienine spinta, kur zmogui su visais batais galima bus tilpti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 01, 16:05)
Aciu vida777, gaudau ant tu zodziu "Del salcio nepralaidumo MB uztikrino garantuotai" kas cia turima omenyje? Nes tik del to velnio salcio man ir kyla tamburo buvimo klausimas smile.gif Batai man maziausiai rupi, nes iejus iskart bus didele sienine spinta, kur zmogui su visais batais galima bus tilpti lotuliukas.gif

Kad pacios durys gerai izoliuotos ir sandariai istatytos i anga . Smulkmenomis nesidomejau, man uzteko garantiju lotuliukas.gif .
Na, bet kita vertus, ir salciai pas mus ne tokie pikti, kaip LT.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 01, 13:25)
Saunuoles abi mergaites ir Zyliukas ir Mari, ciupkit po baliona 4u.gif
Kuriates graziai ir tas kurybos procesas cia visas/us labiausiai ir zavi - mes Jusu kuryba akilai sekame cool.gif smile.gif

Noriu paklausti Mari apie laiptus - paprastai uztenka 15 pakopu, pas jus daugiau. Tai ar pakopos tankesnes ar lubu aukstis didesnis? g.gif Koks visgi lubu aukstis?
Ar laiptu konstrukcija medine, ar ju atrama lieta is betono, o tik virsus/apdaila medis? Butu idomu mapatyti laiptu foto is sono smile.gif

Klausimas (ne i tema, ale labai svarbus) abiems mergaitems - ar turite tambura? Cia dabar didziausias mano svarstymu objektas: buti ar nebuti g.gif Kiek teko kitose temose dometis, tai zmonems ir su juo ir be jo gerai unsure.gif

Laiptai betono islieti, ant ju uzdetas medis.
Del to, kad lubu auksti siek tiek padidinome (dabar kazkur 285) - turejome arba daryti labai stacius laiptus, arba daryti tuos uzapvalintus, arba daryti bendra virtuve su svetaine, kas dabar labai madinga, bet man asmeniskai visiskai nepriimtina. Dabar turim vizualiai man visai patinkanti sprendima. O virtuve issikele i kita puse. Is sitos aiksteles patenkame i sveciu - darbo kambari. 4u.gif

O del tamburo, tai pas mus jo irgi nera. MB isgi garantavo del salcio/sandarumo, o batu klausimas ir man buvo iskiles, bet iskart iejus po desine yra skalbykla - ten paliksime batus ir paltus patys, ir taipogi po desine uz iejimo i skalbykla - didele sienine spinta nisoje sveciu batams ir virsutiniam rubams.
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 10 01, 18:15)
lubu auksti siek tiek padidinome (dabar kazkur 285)...
O del tamburo, tai pas mus jo irgi nera. MB irgi garantavo del salcio/sandarumo

Aciu atsakiusioms 4u.gif Ir as tada is MB reikalausiu garantiju smile.gif, nes labai jau nesinori to tamburo.
O aukstesnes lubos man labai patinka wub.gif - mes planuojam panasias thumbup.gif
Idedu grazius Provanso namucius wub.gif akims paganyti. Gal rasite ideju arba ikvepimas apims 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 01 spalio 2010 - 19:36
kaip grazu ir smgu kad jau isirenginejate.... wub.gif
man dar toloka...be to mano variantas bus ne tiek nauju dalyku pirkimas, kiek senuju turimu panaudojimas ir ikomponavimas....tiesa jau dabar juos delioju ant popieriaus , nes MB neuzilgo reiks zinot kur elektra, kanalizacijos, tarpsieniai.... smile.gif

sivakara vaziuosiu prie namuko, jau senai bebuvau...noriu paziuret kiek stogo jau padaryta.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 02 spalio 2010 - 11:22
mamagabi, del tamburo mano patarimas butu - BUTINAI!!! Merginos, kurios galvoja, kad jis ne toks butinas speju dar negyvena name ax.gif
Mano jau 3 kaimynai pasigailejo, kad jo nepasidare, tad vienas isistiklino, kitas apsimurijo, o trecias pinigu atliekamu isistiklinti patalpa ties iejimu neturi.
Ir durys cia pacios geriausios nepades schmoll.gif nes visas blogis pasijaucia, kai tas ale siltas duris atidarot ir ileidziat salti, isleidziat siluma, padarot skersvejus ir pan. Apie telksancias balas ir purvus nuo zieminiu batu jau nekalbu, na nebent jus vaiku neturit ir namie visi super duper pedantai.
Ir cia ne tas pats, kas diskutuoti, ar daryti kriaukle virtuveje po langu ar ne, nes tai daugiau grozio ir patogumo klausimas, o tamburas name - tai jau butinumo klausimas thumbup.gif
Atsakyti
pas mus bus tamburas...tik dar galvoju ar ji pilnai atskireti durimis g.gif
Papildyta:
galvoju gal stumdomas duris ten ideti...nes tas tiltas salcio aktualus puse metu ne visada... g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2010 10 02, 12:28)
mamagabi, del tamburo mano patarimas butu - BUTINAI!!! Merginos, kurios galvoja, kad jis ne toks butinas speju dar negyvena name  ax.gif
Mano jau 3 kaimynai pasigailejo, kad jo nepasidare, tad vienas isistiklino, kitas apsimurijo, o trecias pinigu atliekamu isistiklinti patalpa ties iejimu neturi.
Ir durys cia pacios geriausios nepades  schmoll.gif nes visas blogis pasijaucia, kai tas ale siltas duris atidarot ir ileidziat salti, isleidziat siluma, padarot skersvejus ir pan. Apie telksancias balas ir purvus nuo zieminiu batu jau nekalbu, na nebent jus vaiku neturit ir namie visi super duper pedantai.
Ir cia ne tas pats, kas diskutuoti, ar daryti kriaukle virtuveje po langu ar ne, nes tai daugiau grozio ir patogumo klausimas, o tamburas name - tai jau butinumo klausimas  thumbup.gif

drinks_cheers.gif jau nevieni draugai pasigailejo, kad nepadare tambura arba padare maziuka, ko pasekoje keli zmonmes iseinantis vienu metu netelpa i tambura apsiauti batus.
O jeigu kambaryje reiketu autis butu visai nekas, nes sveciai tada vienu apsiauna, kiti vaiksto ir laukia, paskui visi stovi su batais kambaryje. doh.gif o vaikai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liurda @ 2010 10 02, 12:28)
mamagabi, del tamburo mano patarimas butu - BUTINAI!!! Merginos, kurios galvoja, kad jis ne toks butinas speju dar negyvena name  ax.gif
Ir durys cia pacios geriausios nepades  schmoll.gif nes visas blogis pasijaucia, kai tas ale siltas duris atidarot ir ileidziat salti, isleidziat siluma, padarot skersvejus ir pan. Apie telksancias balas ir purvus nuo zieminiu batu jau nekalbu, na nebent jus vaiku neturit ir namie visi super duper pedantai.

Tai vat taip ir blaskausi tarp skirtingu patarimu doh.gif
Esme ta, kad musu planuojamas namukas yra su lygia fasadine siena ir paradinemis durimis, o jei reiketu tamburo, tas fasadas turetu islysti i prieki, kas pakeistu stogo konstrukcija g.gif
Bet as aisku nekvaila hihihi.gif ir esu pasilikus galimybe ta tambura jei prireiks atskirti stikline siena/durimis, kaip kad siame foto, nes holas numatytas butent toks wub.gif
user posted image
Del balu ir purvo visai nesijaudinu, nes grindys hole butu sildomos, o ir dabar namie koridoriuje kilimas paklotas, tai jis visas balas sugeria (jau 5 metai) ir man del to sirdies neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 02 spalio 2010 - 12:46
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 02, 12:42)
Esme ta, kad musu planuojamas namukas yra su lygia fasadine siena ir paradinemis durimis, o jei reiketu tamburo, tas fasadas turetu islysti i prieki, kas  pakeistu stogo konstrukcija g.gif
Bet as aisku nekvaila hihihi.gif ir esu pasilikus galimybe ta tambura jei prireiks atskirti stikline siena/durimis, kaip kad siame foto, nes holas numatytas butent toks wub.gif
user posted image
Del balu ir purvo visai nesijaudinu, nes grindys hole butu sildomos, o ir dabar namie koridoriuje kilimas paklotas, tai jis visas balas sugeria (jau 5 metai) ir man del to sirdies neskauda mirksiukas.gif

kaip suprantu pas mane kazkas panasaus...tik mes iskise tambura pagal projekta... g.gif
Atsakyti
Idomiai diskutuojat apie tamburus, isijungsiu ir as ax.gif
Musu dveji draugai name tamburus turi, o vieni - ne. Tai as sakyciau, kad tamburas tikrai reikalingas. Pirmiausiai tai, zinoma, del silumos ir skersveju. O ir siaip, labai faina, kai visus nesvarius batus, slapius rubus galima ten nusimesti ir su slepetemis, sausam eiti i siltus namus.
Taigi, mano nuomone tamburas reikalingas 4u.gif
Beje, mamagabi, jusu idetas tamburas nuotraukoje labai grazus - tikra puosmena toks butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2010 10 02, 12:42)
Esme ta, kad musu planuojamas namukas yra su lygia fasadine siena ir paradinemis durimis, o jei reiketu tamburo, tas fasadas turetu islysti i prieki, kas  pakeistu stogo konstrukcija g.gif
user posted image

Nu va, mamagabi viska parase ka ir buciau patarusi, o dar ir foto superine idejo thumbup.gif Tamburas su tokiom durim butu tikra namo puosmena thumbup.gif
Atsakyti