Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Mari @ 2010 10 01, 09:27)
Nu va smile.gif Galvojau idesiu savo pabaigta, bet dar be detaliu, antro auksto vonia, bet kad zyliuko namu vaizdu laukiat - tai gal netersiu eterio  schmoll.gif  tongue.gif

MAri, parodykit savo namucius 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mari, sveika sioje temuteje 4u.gif

Pasirodykit, drasiau! drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 10 01, 09:27)
Nu va smile.gif Galvojau idesiu savo pabaigta, bet dar be detaliu, antro auksto vonia, bet kad zyliuko namu vaizdu laukiat - tai gal netersiu eterio  schmoll.gif  tongue.gif

Tai kad niekas daugiau nesirodo, kad ir kaip noretume smile.gif , todel ir belieka Zyliuko malones laukti, kad kokia nuotraukele isalkusioms grozio numestu. Mes mielai dziaugtumemes kiekvienos sios temos gerbejos namuciais 4u.gif .
Atsakyti
smile.gif As pajuokavau smile.gif Gal kiek kvailokai mano postas nuskambejo. Ir pati Zyliuko ismone ir namais zaviuosi, postu laukiu.
Bet kad jau pasizadejau - parodysiu, ka turiu kompe. Tema - Provansas ir klasika, tai rodau tai, kas "i tema"

Zidinukas jau toks ir bus:

user posted image

prasom pagirti nerealaus grozio serveteles ant apatines atbrailos biggrin.gif ax.gif

Virtuve berods jau rodziau. Dabar vat plyteles susiklijavom, maisytuva ir furmitura sudejom. Tai parodysiu dar karta:

user posted image

user posted image

user posted image

Vonios turiu tik senas nuotraukas, bet parodysiu bent jau plytkas biggrin.gif

user posted image

user posted image

Ir dar vat laiptus galiu parodyt:

user posted image

TUrejo buti beicuoti pagal duris, grindis. Bet kad visi MB atkalbejo, kad beicuoti laiptus nepraktiska, kad beicas po poros menesiu nusitrins...
Siuo atveju demesi atkreipkite i nerealius kilimus biggrin.gif bigsmile.gif
Sorry, nuotraukas teleponu dariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 01 spalio 2010 - 11:57
Mari, labai gražu smile.gif

Labai patiko virtuvė ir laaaabai patiko vonios plytelės, ypač dekoras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 10 01, 11:47)
Vonios turiu tik senas nuotraukas, bet parodysiu bent jau plytkas biggrin.gif

Mari, ar pas jus vonioje ar WC yra dekoras su liuto galva? Pamenu foto is anksciau.
Virtuve labai grazi wub.gif .
Atsakyti
vida777 - niekur nebuvo dekoro su liuto galva. schmoll.gif Matyt, su kazkuo supainiojot. Bet vat pries pora dienu nusipirkai zalvarini puoda su rankenom, ant jo yra dekoras su liuto galva. Tai planavau naudoti kaip vonios kosmetine siuksline. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2010 10 01, 13:47)
Zidinukas jau toks ir bus:

user posted image

O kokiu būdu nudažytas židinio viršus? Panašu kaip pas Zyliuką.

Ir dar lubas būtų įdomu pamatyti, nes šita nuotrauka suintrigavo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juma81: 01 spalio 2010 - 13:52
Mari,laiptai grazus,ypac pirmos pakopos 4u.gif ,norejau ir as taip,bet nepavyko.
O liuto galva mano vonioje yra rolleyes.gif
papasakok apie zidinio virsutine ,,palange,,nezinau kaip pasakyti,mes prasem Baltijos marmuro,kad islietu is akmens ka nors-nesutiko,nes tipo ner garantiju,gali nuo karscio ytrukti,taip ir stovi zidinys nebaigtas unsure.gif
Atsakyti
Zyliukas ir dave man to meistriuko kontaktus. blush2.gif Aciu jai labai wub.gif 4u.gif

Lubos niekuo neipatingos. Reikejo zidinio "rankoves" paslept, o lubu zemint nesinorejo - teko daryt keliu lygiu lubas. O i palei langa paliktas nisas lubose slepsis uzuolaidu karnizai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(elitarai @ 2010 10 01, 12:26)
Mari,laiptai grazus,ypac pirmos pakopos 4u.gif ,norejau ir as taip,bet nepavyko.
O liuto galva mano vonioje yra rolleyes.gif
papasakok apie zidinio virsutine ,,palange,,nezinau kaip pasakyti,mes prasem Baltijos marmuro,kad islietu is akmens ka nors-nesutiko,nes tipo ner garantiju,gali nuo karscio ytrukti,taip ir stovi zidinys nebaigtas unsure.gif

Parodyk prasau liuto galva... blush2.gif

VIrsutine ir apatine zidinio "palanges" pjautos is vientiso marmuro gabalo. Pirko ta marmura SMIGEJE. Apdaila dar tas pats meistras, kuris visa zidinuka dare. Pats marmuras toks su kriauklytemis:

user posted image

user posted image

Papildyta:
Parodysiu dar priesinga zidiniui siena. Irgi sendinta.

user posted image

Papildyta:
Elitarai - vat tokius nugriebiau sendaikciuose:

user posted image

Ir dar toki labai panasu, tik kibiro formos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mari: 01 spalio 2010 - 14:30
Saunuoles abi mergaites ir Zyliukas ir Mari, ciupkit po baliona 4u.gif
Kuriates graziai ir tas kurybos procesas cia visas/us labiausiai ir zavi - mes Jusu kuryba akilai sekame cool.gif smile.gif

Noriu paklausti Mari apie laiptus - paprastai uztenka 15 pakopu, pas jus daugiau. Tai ar pakopos tankesnes ar lubu aukstis didesnis? g.gif Koks visgi lubu aukstis?
Ar laiptu konstrukcija medine, ar ju atrama lieta is betono, o tik virsus/apdaila medis? Butu idomu mapatyti laiptu foto is sono smile.gif

Klausimas (ne i tema, ale labai svarbus) abiems mergaitems - ar turite tambura? Cia dabar didziausias mano svarstymu objektas: buti ar nebuti g.gif Kiek teko kitose temose dometis, tai zmonems ir su juo ir be jo gerai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 01 spalio 2010 - 15:29
QUOTE(elitarai @ 2010 10 01, 14:26)
*Mari,laiptai grazus,ypac pirmos pakopos 4u.gif ,norejau ir as taip,bet nepavyko.
*O liuto galva mano vonioje yra rolleyes.gif

*tikrai? Pas mus MB siule tokia laiptu forma, as kategoriskai uzprotestavau blush2.gif . Mano svajoniu laiptai tokie. Bet pas Mari matosi, kad pritruko vietos laiptams.
*gal pas jus vonioje dekoro juostele tokia pat, nes butent dekoro juostele pamacius ir prisiminiau ta liuto galva smile.gif .

QUOTE(mamagabi @ 2010 10 01, 15:25)
Klausimas (ne i tema, ale labai svarbus) abiems mergaitems - ar turite tambura? Cia dabar didziausias mano svarstymu objektas: buti ar nebuti g.gif Kiek teko kitose temose dometis, tai zmonems ir su juo ir be jo gerai unsure.gif

Jei klausimas labai svarbus, tai pasakysiu ir as savo nuomone ax.gif .
Tamburas reikalingas salciui sulaikyti, kitaip turi buti labai gerai izoliuotos durys.
Jei nebus tamburo, pagalvokite, kur nusiausite batus ir nusirengsite, juk vaizdas bus atviras rolleyes.gif .
Pas mus name nera tamburo. Del salcio nepralaidumo MB uztikrino garantuotai, o stai del jau minetos avalynes ir rubu, man nepatinka schmoll.gif . Todel kategoriskai buvo priimtas mano sprendimas, nusiavus batus, is karto nusinesti i skalbyklos kambariuka/sandeliuka, kuris yra beveik salia lauko duru, ten pat bus laikomi ir darbo rubai. Bet vat batus nusimaunanciu sveciu avalyne taip ir stoves atvirai wink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 01 spalio 2010 - 16:06