Įkraunama...
Įkraunama...

Įtarimas, kad vyras neištikimas

QUOTE(Copacabana @ 2010 09 24, 19:43)

Ar yra naujienų??  4u.gif

sake tik pirmadieni parasys ax.gif
Atsakyti
Aš tai Super tėtuko laukiu temoj, bet, niekšas, nesirodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(panda5 @ 2010 09 26, 09:57)
Aš tai Super tėtuko laukiu temoj, bet, niekšas, nesirodo  bigsmile.gif

a labai reikia? biggrin.gif

as tai autores laukiu siandien-baisiai cekavna gi kaip ten viskas isaiskejo rolleyes.gif
Atsakyti
Pirmadienis,laukiam naujienų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2010 09 27, 10:11)
Pirmadienis,laukiam naujienų  unsure.gif

aha maciau buvo uzejus ir isejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 27, 10:15)
aha maciau buvo uzejus ir isejo  g.gif

niarvus tampo ***** biggrin.gif visos laukia tęsinio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 09 27, 10:18)
niarvus tampo ***** biggrin.gif visos laukia tęsinio smile.gif

jauciu kad viskas ok arba nenuejo i pasimatyma,neturi ka rasyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai manau, kad pasakė jam viską dar nenuėjus, tada jis prigalvojo pasiteisinimų galybę ir jie toliau sau gyvena, dėl to autorė nenori pasakot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 09 27, 10:27)
Aš tai manau, kad pasakė jam viską dar nenuėjus, tada jis prigalvojo pasiteisinimų galybę ir jie toliau sau gyvena, dėl to autorė nenori pasakot  mirksiukas.gif

Ir aš manau kad viskas taip, tik manau ji nuėjo, susitiko... o toliau "pasiaiškino", įpūtė adrenalino nusibodusiai šeimyninei rutinai ir toliau sau laimingai gyvens mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2010 09 27, 10:31)
Ir aš manau kad viskas taip, tik manau ji nuėjo, susitiko... o toliau "pasiaiškino", įpūtė adrenalino nusibodusiai šeimyninei rutinai ir toliau sau laimingai gyvens  mirksiukas.gif

nu jo matyt taip ir yra,bet tai reik parasyt,juk laukiam biggrin.gif

kaip mano pazistama po panasaus ivykio vyro net prase kad jis jai paaiskintu viska taip,kad ji galetu uzsikabinti uz kazko ir atleisti jam doh.gif o jis nieko nepasake,tai ji palaike,kaip jo nora taikytis biggrin.gif
zodziu mes ka norim ta girdim kartais,o ne tai kaip yra is tiesu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 09 27, 10:39)
nu jo matyt taip ir yra,bet tai reik parasyt,juk laukiam  biggrin.gif

kaip mano pazistama po panasaus ivykio vyro net prase kad jis jai paaiskintu viska taip,kad ji galetu uzsikabinti uz kazko ir atleisti jam  doh.gif o jis nieko nepasake,tai ji palaike,kaip jo nora taikytis  biggrin.gif
zodziu mes ka norim ta girdim kartais,o ne tai kaip yra is tiesu...  rolleyes.gif

kai kurios moteros iš vis linkusios kaltę prisiimti sau,maždaug brangusis tu buvai neištikimas,ką aš blogai darau biggrin.gif
Atsakyti
Bet tokiu atveju, kam kapstytis ir ieškoti, tada gyvenam su akinukais rožiniais ir džiaugiamės vyru šalia esančiu doh.gif
Atsakyti