Įkraunama...
Įkraunama...

Įtarimas, kad vyras neištikimas

Rastelis pravers, jei vyras sakys, kad ji pati ieskojo pazinciu ir jis ja atpazino, todel pakviete i pasimatyma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2010 09 24, 08:48)
Rastelis pravers, jei vyras sakys, kad ji pati ieskojo pazinciu ir jis ja atpazino, todel pakviete i pasimatyma.  biggrin.gif

***** nu kame tas rastelis tada pades lotuliukas.gif tai kada ji ikisti is namu jam einant,nesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
O koks ten to raštelio turinys turėtų būti? Paaiškinkit išmanančios, gal tada aiškiau pasidarys biggrin.gif

Atsakyti
"Aš tave pričiupau" kažkas tokio g.gif Bet iš esmės koks jau skirtumas, jei jau jis tokių dalykų ieško, tai kam jau ten rūpi kuo jis tave apkaltins ir ką pats galvos
Atsakyti
QUOTE(elze33 @ 2010 09 23, 15:53)
Duok dieve, kad ryt pasisektu, nes jis rupuze labai jau atsargus
Papildyta:
Kaip seksis rytoj galesiu parasyt tik pirmadieni, na aisku jeigu Jums idomu

zinoma idomu mirksiukas.gif butinai parasykite kaip sekesi. linkiu kad planas pavyktu ir palaikau jus 100 proc. kaip ir dauguma cia rasanciu smile.gif

kazin jeigu vyra pamokius tuo paciu, t.y. pasielgti kaip jis? pasimokintu ka nors ar tik butu pretekstas savo zygius toliau testi...? g.gif aisku cia gal but lengvabudiskas sprendimas, bet kerstas saldus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2010 09 24, 08:48)
Rastelis pravers, jei vyras sakys, kad ji pati ieskojo pazinciu ir jis ja atpazino, todel pakviete i pasimatyma.  biggrin.gif

tai juk skelbimus "pasibendrauti" deda jis o ne ji,nelogiška smile.gif
Atsakyti
Na o ji tipo "naudojasi" tokiais skelbimais, ieško vyrų, logiška viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2010 09 24, 09:48)
tai juk skelbimus "pasibendrauti" deda jis o ne ji,nelogiška smile.gif

Virga , teisingai suprato g.gif Skelbimai pažinčių portale abiejų yra, telefonai abiejų su kortelėm naujai pirktom. Taip, kad vyras gali aiškinti, jog ji irgi nieko nežinodama, ėjo į pasimatymą su nepažystamu. Raštelis tam, kad žmonos neapkaltintų g.gif
Logiška ar nelogiška, tai čia kitas klausimas. O vyriokas sakys aš tyčia įdėjau, o kai užkliuvai, žinojau, kad tu ir *** ble ***

Nepavydžiu autorei, daug nervų kainuos, geriau jau ji klystų su savo spėlionėm g.gif

Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 09 24, 09:59)
Virga , teisingai suprato g.gif  Skelbimai pažinčių portale abiejų yra, telefonai abiejų su kortelėm naujai pirktom.  Taip, kad vyras gali aiškinti, jog ji irgi nieko nežinodama, ėjo į pasimatymą su nepažystamu. Raštelis tam, kad žmonos neapkaltintų g.gif
Logiška ar nelogiška, tai čia kitas klausimas. O vyriokas sakys aš tyčia įdėjau, o kai užkliuvai, žinojau, kad tu ir *** ble ***

Nepavydžiu autorei, daug nervų kainuos, geriau jau ji klystų su savo spėlionėm g.gif

kad man atrodo tik jo,ji atrašė į jo skelbimą.
o tas paaiškinimas,kad tipo,galvojau kad tu k...,įdėjau savo skelbimą ir laukiau kol tu užkibsi? g.gif ir gerai nuskambėtų-tikrinau tave ar tu duodies su svetimais? g.gif

ir dar.nu apkaltins jis tą žmoną .nu ir ką?ar esmė pasikeis-JI juk pati žinos kad nekabino svetimų,o tik vyrą gaudė.ir jai jau spręsti ką su tuo žinojimu daryt.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 09 24, 09:59)

Tai taip ir sakys, ką jis durnas ar tik vakar padarytas cool.gif
kas čia žino, gal jis pats irgi jai kokį raštelį jau yra kišenėn įgrūdęs. nes jau seniausiai atpažino ją iš smskių rašymo manieros rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 24 rugsėjo 2010 - 09:14
QUOTE(laumupė @ 2010 09 24, 10:13)
Tai taip ir sakys, ką jis durnas ar tik vakar padarytas  cool.gif
kas čia žino, gal jis pats irgi jai kokį raštelį jau yra kišenėn įgrūdęs. nes jau seniausiai atpažino ją iš smskių rašymo manieros  rolleyes.gif

bet man toks poelgis tai cmh...kaip neskaniai skamba :)ir sako vyras žmonai- įdėjau skelbimų i žiūrau ar mano žmona duodasi su kitais ar ne? g.gif smile.gif
Atsakyti
Toks kaltinimas iš vyro pusės būtų tik gynybinė taktika ir tiek, juk ji pati žino, kad nieko panašaus nedaro.

Ar yra naujienų?? 4u.gif
Atsakyti