QUOTE(Super tėtukas @ 2010 09 22, 14:08)
Kaip vyras galiu pasakyti ir tai, kad, jei jūsų vyras ieško kitų moterų draugijos, vadinas jūsų santykiuose jam kažko trūksta. Tad siūlyčiau pažiūrėti į jūsų santykius iš šalies, pasikalbėti su juo "iš širdies", gal dažniau rodyti iniciatyvos lovoje, išplėsti "repertuarą", "išsirauti" iš namų savaitgaliui dviese ir pan. Vien žo - jūs turbūt geriau žinot, ką jūsų vyras mėgsta, ir ko, gal būt, jis negauna pakankamai...Sėkmės

o taip ... jie eina tik toliau kad mes kaltos... šokime striptizą, renkime renginius ir reginius..
QUOTE(elze33 @ 2010 09 22, 15:07)
Sedziu db ir galvoju, kai pati skaitydavau tokias temas, kaip gaila moteru budavo, galvodavau kokie tie vyrai nieksai, kaip man gerai. Va sitai tau, niekada nebuciau patikejusi, kad jis taip galetu, toks paslaugus, preita men buvo vestuviu metines geliu puokste per kurjeri uzsake, nes pats nebuvo namie, na ir visokiu kitokiu staigmeneliu, sake, kad musu santykiuose viskas gerai....Bet deja visai tai melas
kodėl melas? nebūtinai. jis jus galbūt tikrai myli, tiesiog kaip ir dažnam patinui kilo noras šone reitingus pasitikrint..
QUOTE(Super tėtukas @ 2010 09 22, 15:42)
Atsiprašau, kad atitraukiau dėmesį nuo temos. Bet, kad jau paklausėte, atsakysiu, kad bandžiau, bet jos atsakymas buvo "tai tavo sąžinės reikalas" ar pan. ir jokios reakcijos. Čia ji teisi, - tai tikrai mano sąžinės reikalas...Kai tuokėmės, davėm žodį vienas kitam. Kol kas bandau tai vertinti kaip jos ar mano negalią, bet kartais būna velniškai sunku ir pikta... 

jūs davėte žodį jai, ji -jums. ji nedaro tai ką pasižadėjo daryt...