Įkraunama...
Įkraunama...

Įtarimas, kad vyras neištikimas

QUOTE(Super tėtukas @ 2010 09 22, 14:08)

Kaip vyras galiu pasakyti ir tai, kad, jei jūsų vyras ieško kitų moterų draugijos, vadinas jūsų santykiuose jam kažko trūksta. Tad siūlyčiau pažiūrėti į jūsų santykius iš šalies, pasikalbėti su juo "iš širdies", gal dažniau rodyti iniciatyvos lovoje, išplėsti "repertuarą", "išsirauti" iš namų savaitgaliui dviese ir pan. Vien žo - jūs turbūt geriau žinot, ką jūsų vyras mėgsta, ir ko, gal būt, jis negauna pakankamai...Sėkmės cool.gif

o taip ... jie eina tik toliau kad mes kaltos... šokime striptizą, renkime renginius ir reginius..

QUOTE(elze33 @ 2010 09 22, 15:07)
Sedziu db ir galvoju, kai pati skaitydavau tokias temas, kaip gaila moteru budavo, galvodavau kokie tie vyrai nieksai, kaip man gerai. Va sitai tau, niekada nebuciau patikejusi, kad jis taip galetu, toks paslaugus, preita men buvo vestuviu metines geliu puokste per kurjeri uzsake, nes pats nebuvo namie, na ir visokiu kitokiu staigmeneliu, sake, kad musu santykiuose viskas gerai....Bet deja visai tai melas

kodėl melas? nebūtinai. jis jus galbūt tikrai myli, tiesiog kaip ir dažnam patinui kilo noras šone reitingus pasitikrint..

QUOTE(Super tėtukas @ 2010 09 22, 15:42)
Atsiprašau, kad atitraukiau dėmesį nuo temos. Bet, kad jau paklausėte, atsakysiu, kad bandžiau, bet jos atsakymas buvo "tai tavo sąžinės reikalas" ar pan. ir jokios reakcijos. Čia ji teisi, - tai tikrai mano sąžinės reikalas...Kai tuokėmės, davėm žodį vienas kitam. Kol kas bandau tai vertinti kaip jos ar mano negalią, bet kartais būna velniškai sunku ir pikta... mega_shok.gif

jūs davėte žodį jai, ji -jums. ji nedaro tai ką pasižadėjo daryt...
Atsakyti
Laikykis Elze, geriau tiesą sužinoti nei gyventi pastoviam nerime ir graužti save iš vidaus su dvejonėm, stiprybės jums mirksiukas.gif Jei jis iš tikrųjų ieško tokių nuotykių, tai nu ir na... tokį vyrą...
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 09 23, 13:26)
Laikykis Elze, geriau tiesą sužinoti nei gyventi pastoviam nerime ir graužti save iš vidaus su dvejonėm, stiprybės jums  mirksiukas.gif  Jei jis iš tikrųjų ieško tokių nuotykių, tai nu ir na... tokį vyrą...

Aciu visoms uz palaikyma!!!
Ryt sutariau susitikt, tai va bus sio detektyvo finalas. Bijau ir pergyvenu, nors jau esu isitikinusi 100 proc., kad ten jis!!!
Simta kartu geriau zinoti tiesa, nei gyventi nerime, taip norisi issikalbet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elze33 @ 2010 09 23, 15:10)
Ryt sutariau susitikt, tai va bus sio detektyvo finalas. Bijau ir pergyvenu, nors jau esu isitikinusi 100 proc., kad ten jis!!!
Simta kartu geriau zinoti tiesa, nei gyventi nerime, taip norisi issikalbet doh.gif

Labai gaila verysad.gif

drinks_cheers.gif Geriau sužinot dabar,nei po 10 metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif stiprybės
Atsakyti
esu isitikinusi 100 proc., kad ten jis!!!

kol nepamatei neduok simto procentu mirksiukas.gif
bet kokiu atveju visa tai tik i gera smile.gif
Atsakyti

garantuoju, jei ten jūsiškis, tai ir pati būsite apkaltinta pažinčių ieškojimu, dėl to ir nauja kortelę pirkot, tik atsitiktinai ant jo vargšelio užsirovėt, o jis čia tik šiaip, bandymus atlikinėjo, kokios čia bledės taip lengvai sexpažintis užmezga. Taip jau dažniausiai yra, pats skęs, bet ir Jus dar kartu tempsis.
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 23, 15:18)
garantuoju, jei ten jūsiškis, tai ir pati būsite apkaltinta pažinčių ieškojimu, dėl to ir nauja kortelę pirkot

tai tegu vapa paskui ka nori ten sau,svarbu pamatyti kad tai jis ir viskas manau protingai moteriai to uztenka kad padaryti teisingas isvadas smile.gif
Atsakyti

Jeigu ten bus jūsų vyras, ar jūs tikitės su juo toliau gyventi? T.y. jūsų vizija - "turint įrodymus, rimtai pakalbėsit, jis susigės ir pasitaisys'? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 09 23, 14:18)
garantuoju, jei ten jūsiškis, tai ir pati būsite apkaltinta pažinčių ieškojimu, dėl to ir nauja kortelę pirkot, tik atsitiktinai ant jo vargšelio užsirovėt, o jis čia tik šiaip, bandymus atlikinėjo, kokios čia bledės taip lengvai sexpažintis užmezga. Taip jau dažniausiai  yra, pats skęs, bet ir Jus dar kartu tempsis.

Tada autore gales duoti paskaityti Super mama, kaip mamytes planus autorei padejo kurti 4u.gif Ir kad visa tai buvo daroma tik tam , kad isitikinti jog tai jos vyras ir jokiu pazinciu ji neieskojo bigsmile.gif
Atsakyti
O man visai nesvarbu ka jis galvos,
As pamokyta vienos forumietes ikisiu i striuke rasteli, kad prigausiu siandien.
O be to mano sazine rami, kaip bu taip, bet jau trauktis negaliu, reikia padeti jau taska
Papildyta:
QUOTE(*valdonė* @ 2010 09 23, 15:44)
Tada autore gales duoti paskaityti Super mama, kaip mamytes planus autorei padejo kurti  4u.gif Ir kad visa tai buvo daroma tik tam , kad isitikinti jog tai jos vyras ir jokiu pazinciu ji neieskojo  bigsmile.gif

Aisku cia irgi gera mintis, bet manau, kad neverta.
Duok dieve, kad ryt pasisektu, nes jis rupuze labai jau atsargus
Papildyta:
Kaip seksis rytoj galesiu parasyt tik pirmadieni, na aisku jeigu Jums idomu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elze33: 23 rugsėjo 2010 - 14:53
Elze, kantrybės, juk gal tik sutapimai ir ten tikrai ne jūsų vyras g.gif
O jei jūsų bent žinosit teisybę, o skubotų sprendimų nesiimkit. Matau esat protinga moteris. Gal pasikalbėjus su vyru viską išsiaiškinsit.
O dėl raštelio tai įdėkit taip , kad atsitiktinai nerastų prieš laiką, tada visas jūsų planas žlugtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 23 rugsėjo 2010 - 14:57
QUOTE(Molė @ 2010 09 23, 15:54)
Elze, kantrybės, juk gal tik sutapimai ir ten tikrai ne jūsų vyras g.gif
O jei jūsų bent žinosit teisybę, o skubotų sprendimų nesiimkit.  Matau esat protinga moteris. Gal pasikalbėjus su vyru viską išsiaiškinsit.
O dėl raštelio tai įdėkit taip , kad atsitiktinai nerastų prieš laiką, tada visas jūsų planas žlugtų.

Na taip ir pasistengsiu taip ikist, kad nerastu, striukej daug kiseniu. Pirma karta eisiu snipaut smile.gif Baisu, toks jausmas, kad rezgu kazkoki nusikaltima
Atsakyti