Įkraunama...
Įkraunama...

Bambutės priežiūra

Neišsigąskit, jeigu nukritus bambutei truputį kraujuko pasirodys. Jei neparaudonavę aplinkui, vadinasi uždegimo nėra, o kraujukas tik todėl, kad juk žaizdelė ten.
Atsakyti
Mes taip pat valeme su virintu vandenuku, graziai uzgijo.
Atsakyti
O aš visoms trims pavalydavau profilaktiškai su spiritu ax.gif
Atsakyti
Po bambutes nukritimo buvau patepus ''zelionke'' biggrin.gif
mama taip liepe doh.gif biggrin.gif
UK nuejau pas gydytojus, tai jie tokio dalyko nemate, issigando, ko tai bambute zalia biggrin.gif

O kaip jau paaugusiuems kudikiams valote bambute? g.gif
Atsakyti
Niekaip nepriziurejom.
Ligoninej sake nieko nedaryt,nevalyt,pati atseit uzgis.
Viena karta pavaliau virintu vandenukuir vata - ant kitos dienos i inkubatoriu pagulde del geltos ir neturejau galimybiu valinet. Pragulejom isviso 7dienas,diena pries paleidziant bambute pilnai uzgijo.
Atsakyti
As irgi niekaip nevaliau, stengiaus is viso kuo maziau ja liesti ir slapinti maudant. Po 7dienu kazkur mums nukrito bambute. thumbup.gif
Atsakyti
Labai nuostabus dalykas bambutei uzgydyti WELEDA WECESIN pudryte. Kas kart gerai pabarstyti ir greit nukrenta, nei slapiuoja nei ka. labai gerai dziovina, po nukritimo berti tiesiai ant bambutes, vengiant uzbert ant odeles. ir maudyt vaikuti galima drasiai. tik kas kart po viskam gerai uzbert pudros.
Atsakyti
as ir tik viritu vandenuku 4u.gif
Atsakyti
Valiau virintu vandeniu, labai graziai per 9 dienas uzgijo.
Atsakyti
Mano mažiukei jau 1.5 mėn, o bambutė dar vis šlapuoja.. verysad.gif nuo pat pradžių valiau spiritu, praėjus mėnesiui valiau ir zelionka (mamos patarimai),dbr jau savaitę valau gydytojos išrašytu fuxini tirpalu, skirtu šlapuojančioms žaizdoms - ir akivaizdaus rezultato nematau unsure.gif bamba kaip nesugyja, taip nesugyja..
Ar yra kam taip buvę? Kaip užgydėte?
Atsakyti
iki keliu dienu valot bambute
Atsakyti
Mano maziukui bambyte nukrito po savaites. Valem spiritu, bet kai pasirode pulinukas sesute liepe su kalio permanganatu tepti. Viskas susitvarke tik bambyte liko po jo sviesiai rudos spalvos.Ar taip turi buti? Sunui jau 3 menesiai g.gif
Atsakyti