Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

QUOTE(Isabele @ 2010 11 28, 19:03)
Prince, nezinau ar paguosiu, bet tikiuosiu tikrai neiskaudinsiu, - zinok manes kokius metus laiko pries pastojant  irgi masiskai klausinejo, ar nesilaukiu, nors buvau kuda kaip sakalys, kiti buvo isitikine, kad auginu sunu, neisivaizduoju is kur  doh.gif Ir man paciai taip pat yra, jei jau pasivaidena, kad moteris nescia, po kurio laiko taip ir ivyksta  mirksiukas.gif Gal tai zenklas ?  console.gif

smile.gif
tikrai neskaudini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Dominika_ @ 2010 11 23, 16:01)
...israse siuntima i antakalnio ligonine pas gyd. Meceju (siaip pries eidama,pasidomejau kad jisai labai geras echoskop.). Na ir jisai labai tikrai ne mazai skire laiko, apziurejo ir pasake, kad pas mane is retesniu patologiju, vienrage gimda...
Sake viskas gerai veikia,tik pastoti galesiu kas antra menesi.

Žinot, įvairių istorijų skaitymas iš vienos pusės suteikia labai daug informacijos apie mūsų pačių ligą, bet iš kitos pusės gali įvaryti įvairių baimių. Noriu pasakyti, kad kiekvienos istorija skirtinga, nebūtinai bus taip, kaip kažkam kitam. Todėl bet ką linkiu skaityti su atsarga.
O šiaip, linkiu surasti gydytoją, kuriuo pasitikit ir pilnai išsitirti. Bet kokiu atveju, gydytojo kuris Jums darė echo išvada ir prognozė nėra juodai juoda, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(sanzile @ 2010 11 01, 20:29)
Bet zinau, kad jeigu taip nuspresiu, busiu dar piktesne.

Busi, nes as tokia buvau. doh.gif Pykau ant viso pasaulio, verkiau, keikiau dangu ir visus, ir ka, pamaciau, kad nuo to darosi dar blogiau, todel padejau i sona visus pykcius, pailsinau galva nuo visu tu minciu ir pradejau viska is naujo, be pykcio ir su didele viltimi. smile.gif Linkiu ir jums isgyvendinti pykti, tada apsigyvens ir kazkas gero. 4u.gif
Bet kuriuo atveju, vaiku namai pilni, galite tureti vaiku nors ir desimt vienu sykiu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Lin4ia, labai suspaude sirdi jusu istorija... daznai pagalvoju, kodel tiems (siuo atveju, mums), kuriems ir taip gyvenime nelabai sekasi vis sulaukia nauju nesekmiu... Apie tai dabar skaitau ajurveda, jau padejo isgyvendinti pykti.

QUOTE(Sontelis @ 2010 10 29, 08:50)
Ech margytes, pupytes, moteriskes ir visos kitos, kaip as noreciau jus visas be isimties apkabinti wub.gif

Apkabinu ir as jus. 4u.gif Graziai deliojate mintis, aciu. 4u.gif
Papildyta:
Atleiskit, kad taip isibroviau 4u.gif , taip apsidziaugiau radusi panasiai besijaucianciu... zinoma, nieko cia smagaus tie jausmai tokie, bet bent jautiesi ne vienisas, kas zmogui labai svarbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 28 lapkričio 2010 - 23:51
QUOTE(etera @ 2010 10 15, 09:02)
Daug zmoniu su ezoterine sensorika sako, kad taip pradetu vaiku gyvenimas bus kazkoks ne toks,
nezinau ar iseis pacituoti,bet noris pakomentoti būtent šį sakinį.aš irgi net neabejoju,kad tai bus visai kitokie žmonės.net dabar kartais matydama būrį vaikų kaikuriuos įtariu pradėtus būtent ivf.tie vaikai toookie išsvajoti ir išlaukti,jie tiesiog kruvinom ašarom išmelsti ir išplėšti iš likimo.jie jau beprotiškai laukiami dešimtmetį prieš pastojajt ir nuo pirmos akimirkos pilve gauna toookia dozę gerų emocijų.jie paprastai laukiami ne tik tevų,draugų ,giminių,bet ir kaimynai su bendradarbiais jų laukia smile.gif jiems gimus verčiasi likimai ištisų giminių,jų mamos nesiparina kai reikia keltis naktimis ir nedejuoja,kad per juos priaugo svorio.tie vaikai bučiuojami bučiuojami ir bučiuojami.taip jie kitokie.net kai neklauso,rėkia,daužo daiktus  jie barami ir tą pačią akimirką širdyje  dėkojama likimui už galimybę rinkti sudaužytus jų žaislus.tie vaikai tiesiog spinduliuoja šiluma.jie kitokie,nes dar negimę girdėjo žodį myliu daugiau,nei visi kiti per visą gyvenimėlį. smile.gif

Labai grazu wub.gif , ne neabejoju tuo, jau dabar mano sirdyje nebetelpa meile tam mazyliui... wub.gif Kada nors ji nubuciuosiu kasdien. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 29 lapkričio 2010 - 01:27
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 28, 23:23)
Bet kuriuo atveju, vaiku namai pilni, galite tureti vaiku nors ir desimt vienu sykiu.  mirksiukas.gif  4u.gif

Siaubas, kaip nemėgstu jei kas taip sako, man tokie patarimai iš kitų sukelia tik pyktį. schmoll.gif Na nenoriu aš tų svetimų vaikų, nenoriu schmoll.gif , savojo trokšte trokštu. Ir tikrai visos turėsim savo išlauktus leliukus.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 29, 10:55)
Siaubas, kaip nemėgstu jei kas taip sako, man tokie patarimai iš kitų sukelia tik pyktį.  schmoll.gif  Na nenoriu aš tų svetimų vaikų, nenoriu  schmoll.gif , savojo trokšte trokštu. Ir tikrai visos turėsim savo išlauktus leliukus.

O kaip jums pasakymas, kad vaikai patys renkasi kada jiems ateiti?

Papildyta:
QUOTE(judiberta @ 2010 11 29, 12:57)

kazkaip liudna pasidaro, kai kas taip pasako, toks jausmas , kad va manes tai kazkodel nesirenka.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 29, 09:55)
Siaubas, kaip nemėgstu jei kas taip sako, man tokie patarimai iš kitų sukelia tik pyktį.  schmoll.gif  Na nenoriu aš tų svetimų vaikų, nenoriu  schmoll.gif , savojo trokšte trokštu. Ir tikrai visos turėsim savo išlauktus leliukus.

Sveikutė, kaip aš tau pritariu ir suprantu nes aš ta patį jaučiu aš noriu tik savo ,ir kai sako, pilni vaikų namai vaikučių blush2.gif nu ten jų yra ir bus ,kai buvo prieš mus tai bus ir toliau,bet tai nereiškia ,kad ten tų žmonių vaikučiai kuriems sunku sulaukti savų, o mes nepraraskim vilties ir tikrai sulauksim tos minutės kada pajusim vaikutį ne vaikų namuose o po savo širdele,krebzdės-judės,pirmus širdutės plakimus girdesim su didziausiu jauduliu lauksim -mylėsim ir tikėsim.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(judiberta @ 2010 11 29, 10:59)

Šitas tai posakis kaip posakis, kurio nei kas patvirtins, nei paneigs, nes niekas nežino kaip yra iš tiesų. biggrin.gif
Atsakyti
O manes nesiutina nei toks, nei kitoks, tokia yra tiesa, jeigu pati butumete naslaite, suprastumete geriau. Zinoma, negaliu teisti ir neteisiu, zmones savanaudziai, tai naturalu.
Atsakyti
Aš puikiai suprantu, kad paliktiems vaikams labai skaudu, bet nemanau, kad šeimos turinčios problemų su pastojimu turi jaustos kaltos dėl tų vaikų, ir vos ne įpareigotos įsivaikinti.
Atsakyti
Ipareigotos? Tikrai ne, sito as ir nesakau. 4u.gif As pati kaip isgyvenanti tai, ka isgyvenate jus, suprantu, koks stiprus noras yra tureti SAVO vaika, bet kaip buvusi ta, kuri liko be teveliu ir veliau turejusi laime buti paimtai, suprantu ir kita puse. Zinoma, nesakau, kad poros nesulaukiancios vaikelio yra ipareigotos imti is vaiku namu, tikrai ne, bet yra tokia galimybe, kurios nereiketu pamirsti. Zinau, kad pradzioje ir galvoje netelpa, nei sirdyje, kad svetimas vaikas uzims TAVO vaiko vieta, bet praejus ilgesniam laikui, uzgijus zaizdoms, atvesus, galima ir apie tai pamastyti, jei dar yra noras kazkuo rupintis, duoti meile, nes atgal tokia pat meile gausite. 4u.gif
Atsakyti