Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologinės problemos ir nevaisingumas

Kada skaitau panašias istorijas, dar kartą įsitikinu, koks svarbus pastojime yra psichologinis faktorius...
Ziurziau, džiaugiuosi, sveikinu, kad Jums pavyko. Kuo dideliausios sėkmės Jūsų šeimai.
Čia, kaip ir kare, turbūt nėra netinkamų metodų.
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 29, 23:56)

Skine, gyvenime ne viskas taip paprasta, ne visada krikstateviai buna salia ir apskritai, mazai yra norinciu priglausti svetima vaika.

Nes as taip pasielgciau, todel nepagalvojau,kad kas paliktu naslaiti be globos blush2.gif Tu tai patyrei, tai tiksliai zinai, nepagalvociau tikrai, kad tokiu atveju visi butu abejingi unsure.gif
Atsakyti
[quote=euromergele,2010 12 01, 23:03]
Mieli,

ATĖJO LAIKAS, KADA BE JŪSŲ VISŲ PAGALBOS NEBEIŠSIVERSIM, TAD KREIPIAMĖS IR TIKIMĖS, KAD NEI VIENAS NELIKSITE NUOŠALYJE.
(...)
O gal padėtų na kaip čia pasakyti palaikymo komandos kituose miestuose. Na ką daryt, jei dirbantys esame ir nėr kaip prsijungti, iš pajūrio atlėkt. Galėčiau iš darbo valandai išsiprašyti, pamitinguoti prie savivaldybės ar dar kokioj akcijoj sudalyvaut, bet ir tai neaišku ar išleistų iš darbelio.
Atsakyti
Euromergele, jei buciau arciau, prisideciau. 4u.gif

Ziurzius, dziaugiuosi del jusu, kaip ir minejo Tokia profesija, netinkamu metodu cia nera. drinks_cheers.gif 4u.gif

Skine, man tiesiog pasiseke... vienas zmogus nebuvo abejingas, Aciu Jai. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 02, 14:21)
O kaip ta zarnyno valyma pasidaryt? ar cia su kazkokiom zolelem ar kaip? placiau papasakok jei gali smile.gif

Daro ji ir UK,tik kainuoja tikriausiai atitinkamai.LT kaina berods 80lt,su vandeniu valo.Na tokia super klizma gaunasi hihihi.gif Nieko ten baisaus.Dariau as ji pries 4 metus gal,po to dar mityba paderinus numeciau 14 kg.
Del pastojimu,tai nemanau,kad tiesiogiai jis padare ka nors del pastojimu,gal toksinai pasalinti ka gero padare,juolab zarnynas smarkiai susijes su imunine,gal tai galejo itakoti.
O del pasekmiu,tai nezinau.As daugiau sekmiu ten kazkaip matau ax.gif
Atsakyti
Girdėjau, kad žarnyno valymas nėra taip gerai - išplauna reikalingas bakterijas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 12 03, 11:29)
Girdėjau, kad žarnyno valymas nėra taip gerai - išplauna reikalingas bakterijas.  g.gif

Tiesa pasakius as nemanau,kad ir taip pas mus tu geruju bakteriju daug.Kiek teko girdeti is ivairiu daktariu,seniai pas mus ju nebera.Uztat kai kurie ir liepia gerti ivairius bakteriju turincius papildus ir pan.
Bet kokiu atveju po valymo kurso yra 10 dienu vartojamos bakterijos,kad grazinti natur pusiausvyra.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 03, 09:16)
Daro ji ir UK,tik kainuoja tikriausiai atitinkamai.LT kaina berods 80lt,su vandeniu valo.Na tokia super klizma gaunasi hihihi.gif Nieko ten baisaus.Dariau as ji pries 4 metus gal,po to dar mityba paderinus numeciau 14 kg.
Del pastojimu,tai nemanau,kad tiesiogiai jis padare ka nors del pastojimu,gal toksinai pasalinti ka gero padare,juolab zarnynas smarkiai susijes su imunine,gal tai galejo itakoti.
O del pasekmiu,tai nezinau.As daugiau sekmiu ten kazkaip matau ax.gif

Gal zinai kaip tai pasivadina uk? ir kokiose klinikose ji daro? visai noreciau pabandyt,o ir vyras susidometu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 03, 12:27)
Gal zinai kaip tai pasivadina uk? ir kokiose klinikose ji daro? visai noreciau pabandyt,o ir vyras susidometu smile.gif

http://www.colonic-a...drotherapy.html
http://www.colonhydr...pylondon.co.uk/

Cia truputis info,siaip isivesk colon hydrotherapy ar colon cleansing,rasi tikrai.

Man dar alergijos dar dingo,ir nebegrizta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 03, 11:56)
http://www.colonic-a...drotherapy.html
http://www.colonhydr...pylondon.co.uk/

Cia truputis info,siaip isivesk colon hydrotherapy ar colon cleansing,rasi tikrai.

Man dar alergijos dar dingo,ir nebegrizta  thumbup.gif

Galvoju gal reiktu pasidaryti,radau mano vietoves klinika kaina £85 bet raso kad vieno karto neuztenka...o kaip ten viska daro? ar skauda?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 12 03, 13:26)
Galvoju gal reiktu pasidaryti,radau mano vietoves klinika kaina £85 bet raso kad vieno karto neuztenka...o kaip ten viska daro? ar skauda?

Na as taip ir galvojau,kad tiek kainuos.Paprastai kas LT litais,tai UK svarais kainuoja.
Vieno kart tikrai neuztenka,reikia bent minimum 3.Man reikejo 6,bet cia priklauso nuo kiek pas tave ten visko yra.Gal cia nelabai kaip skamba,atsiprasau.Tiesiog per teik metu viskas kas nepasisalina lieka kaip cementas prie sieneliu prilipes,nei geru bakteriju ten nerasi per daug,ir medziagu pasisavinimas tikriausiai ne tas.
Siaip patarciau toki dalyka LT darytis,na tiesiog ekonomiskiau,jei darytis reikes ne kart ir ne du.
Tik gal pasigooglink apie tai,susideliok visus pliusus ir minusus,nes nuomoniu tikrai yra ivairiu,ir pagristos vienokiais ar kitokiais argumentais.Atsirink kas ir kaip tau labiau tinka.As asmeniskai uz,man tiko ir padejo.
Procedura nebaisi,tau pro slangele ileidzia ir isleidzia apie 50l vandens.Trunka apie valanda,leidzia per kelis kart.Isskalauja visus nesvarumus ir net kirmeliukus beveik visiems.Nemalonu tik tiek,kad yra ktias zmogus ir po to wc dar pabut reikia kol viskas isbega.Ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 12 03, 12:35)
Na as taip ir galvojau,kad tiek kainuos.Paprastai kas LT litais,tai UK svarais kainuoja.
Vieno kart tikrai neuztenka,reikia bent  minimum 3.Man reikejo 6,bet cia priklauso nuo kiek pas tave ten visko yra.Gal cia nelabai kaip skamba,atsiprasau.Tiesiog per teik metu viskas kas nepasisalina lieka kaip cementas prie sieneliu prilipes,nei geru bakteriju ten nerasi per daug,ir medziagu pasisavinimas tikriausiai ne tas.
Siaip patarciau toki dalyka LT darytis,na tiesiog ekonomiskiau,jei darytis reikes ne kart ir ne du.
Tik gal pasigooglink apie tai,susideliok visus pliusus ir minusus,nes nuomoniu tikrai yra ivairiu,ir pagristos vienokiais ar kitokiais argumentais.Atsirink kas ir kaip tau labiau tinka.As asmeniskai uz,man tiko ir padejo.
Procedura nebaisi,tau pro slangele ileidzia ir isleidzia apie 50l vandens.Trunka apie valanda,leidzia per kelis kart.Isskalauja visus nesvarumus ir net kirmeliukus beveik visiems.Nemalonu tik tiek,kad yra ktias zmogus ir po to wc dar pabut reikia kol viskas isbega.Ir viskas.

Jauciu reiktu pabandyti,ne tik del galimu sveikatos pagerejimu,bet ir siaip issivalyti..Kazkas su oda pasidare bert pradejo,sakau ten kaip raso gal pades odai,ir siaip visokiu blogybiu atsikratymu..bandziau ne karta valytis su visokiausiom zolytem ir tabletem ''tipo detoxo''kursas menuo,o poveikiu jokiu nepastebi,gal kazkas ir issivalo bet ne per daug..manau geras dalykas ir verta susidometi smile.gif Aciu uz info.
Atsakyti