Ule,o jus pirkote atskirai odeles,kaip buna sufasuotos,ar naudojote slauneliu oda?
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena
. Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu


QUOTE(pienia @ 2010 10 06, 20:09)
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena
. Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu 


Manau,kad vytinti jautiena reikia taip pat.Kazkuri mergyte cia rase,kad jautiena vytina tik astriau

Mes tuoj isbandysim Ules recepta ir su jautiena

QUOTE(pienia @ 2010 10 06, 20:09)
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena
. Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu 


as vytinu taip pat kaip kiauliena,tik dar pridedu mesos prieskoniu ir cili pipiru,smulkintu lauro lapu,skonio ir fantazijos reikalas

QUOTE(ingridukas @ 2010 10 06, 20:09)
Ule,o jus pirkote atskirai odeles,kaip buna sufasuotos,ar naudojote slauneliu oda?
taip perku saldytas maiseliais visose pardese yra 1kg apie 2lt

QUOTE(pienia @ 2010 10 06, 20:09)
A dar griztu prie mesos vytinimo. Gal kas nors pasakytu ar taip pat reik vytinti jautiena
. Nuostabiai atrodo Ules vytinta mesyte, bet as nemegstu kiaulaites, todel laukiu patarimo. Aciu 


jautiena vytinu taip pat,kaip ir mergaites rase, as ir dar kartais iberiu sauksteli maltos raudonos paprikos

QUOTE(Ulė @ 2010 10 06, 21:49)
jautiena vytinu taip pat,kaip ir mergaites rase, as ir dar kartais iberiu sauksteli maltos raudonos paprikos

o kokią dalį vytinat?
QUOTE(Taurė @ 2010 10 04, 23:54)
Liaaaabai skaniai atrodo, dievinu antyte kokiam pavidale ji bebutu daryta man ji be galo skanus paukstis



QUOTE(Indre @ 2010 10 06, 07:15)
reiks eit ieškoti tokio stebuklingo peiliuko
kažin maximoj galima būtų rasti turbūt
nes taip gardžiai foto atrodo ta žuvytė, tai įsivaizduoju kaip burnoj tirpsta 



indre bet kuriuo peiliu skustuku taip galima daryt


Jau kokiuuuuuu gerybiu jus cia pridejot



Esu aptikus tokį receptą panašų į Elenos, tik čia bulvės dar aliejuje apvirtos, pamaniau kad gal taip net skaniau ir jos išliktų traškios pakepus orkaitėje, nebūtų tokios šlapios ir sulipę kaip žalios iškeptos orkaitėje
http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=related
o vytinant mesyte prieskonius sveriat ar is akies?man svarbiausiai druskos kiek ant kiek
QUOTE(Indre @ 2010 10 06, 16:15)
reiks eit ieškoti tokio stebuklingo peiliuko
kažin maximoj galima būtų rasti turbūt

ir sita maciau klaipedos tilzes turguj


QUOTE(Zometa @ 2010 10 07, 09:20)
o vytinant mesyte prieskonius sveriat ar is akies?man svarbiausiai druskos kiek ant kiek
as tai viska is akies

