Įdarytos vištienos kulšelės
Reikės:
3 vištienos ketvirčių
Svogūno
Morkos
Kiaušinio
2 šaukštų majonezo
2 šaukštų džiuvesėlių
Druska
Prieskoniai
Vištienos ketvirčiams nulupti odą ir prie pat kauliuko nukirsti (reikia kad kauliukas liktų).
Skūreles pabarstyti druska, prieskoniais.
Vištieną nurinkti nuo kaulo, mėsą smulkiai supjaustyti arba sumalti. Smulkia tarka įtarkuoti morką, įpjaustyti svogūną, įmušti kiaušinį, dėti majonezą, džiuvesėlius, druską bei prieskonius. Viską gerai išmaišyti ir dėti į skūreles. Prismeigti smeigtukais.
Viršų aptepti majonezu, pabarstyti kmynais, trupučiu prieskonių.
Kepti orkaitėje apie 1 val.

daugiau foto http://rasosvirtuve-...s-kulseles.html