QUOTE(vaimis @ 2010 09 25, 03:19)
nesupykit, bet man tas vezys tik pasigrozeti.....
Grozekites grozekites , o mes skaniai suvalgysim
QUOTE(Ineta.V @ 2010 09 25, 04:21)
Nu jo,labai graziai atrodo,bet mano vyrui reiketu daug tokiu veziu,kad pavalgytu pietus

Bet siaip jei viena buciau,tai tikrai leisciau sau pasilepint tokiu patiekalu
Aga mano irgi reik daug, bet mes daug ir verdam, tik pateikt foto smagiau ji viena
QUOTE(Indre @ 2010 09 25, 07:01)
Mergaitės, gal čia ne įtemą

bet labai reikia patarimo

kaip paruošti skaniai žąsį????? naminę, didžiulę žąsį

atvežė lauktuvių vienas jų augintojas, tad dabar turiu rūpestį kaip skaniai paruošti

O, Mėta, vėžiukas , tai super

aš panašiai omarus ruošiu
Nezinau, bet as gaminu su apelsinais, ju sultim, medumi, teriyaki, ciobreliais, daug tokiu visokiu prieskoniu man be galo skanu, i vidu apelsinu prikemsu ar mandarinu, o garnyrui ruosiu ruduosius ryzius su graikiskais reisutais
QUOTE(aguonele @ 2010 09 25, 10:54)
o mes tai mielai vagom kada vakare prie vyno

pasidarom dar
Alioli ir pirstus apsilaizyti galima

tik mes maziausiai po viena kiekvienam verdam...
As dazniausiai perku jau tik lobster tails, todel kad pagrindine mesa ten, todel prisivalgom iki soties, poto ilgaio ju nesinori
p.s. o tavo blog'as man laaabai patinka