QUOTE(TERRINE @ 2010 09 24, 08:49)
Na matyt daktarai pagal situaciją žiūri, kokia kokybė embrionų, koks nevaisingumas ir panašiai...
QUOTE(egk @ 2010 09 23, 11:56)
Oksi, ačiū už naujus namelius
Adrija1, linkiu greičiau sulaukti savo raudonosios armijos ir į startą
Nebuvau tik vieną dieną o tiek prikalbėjot, kad naujos temutės prireikė, dar net neperskaičiau senosios, labai tikiuosi, kad ten nėra jokių blogų žinių, o gerų labai daug

Adrija1, linkiu greičiau sulaukti savo raudonosios armijos ir į startą

Nebuvau tik vieną dieną o tiek prikalbėjot, kad naujos temutės prireikė, dar net neperskaičiau senosios, labai tikiuosi, kad ten nėra jokių blogų žinių, o gerų labai daug

Aciu, egk, jau sulaukiau nakti, tai nuo ryt pradedu savo sekmingaji kelia link

Papildyta:
QUOTE(Utopija @ 2010 09 23, 21:22)
Jungiuosi ir aš į naują temutę ir į laukiančių teigiamo rezultato būrelį
Vakar pasiėmėm savo 3 "vaikučius" visi buvo 8 ląstelių
Belieka vėl nusiraminti, atsipalaiduoti ir laukti stebuklo
P.S. iš 13 kiaušialąsčių, mum apsivaisino 5, iš kurių 3 idealios 8 ląst, vienas 8 ląstelių, bet defragmentuotas (nežinau ar teisingai parašiau), o dar kitas 4 ląstelių... tai nei šaldyti, nei tuo labiau auginti iki blastocistų nerekomendavo...

Vakar pasiėmėm savo 3 "vaikučius" visi buvo 8 ląstelių

P.S. iš 13 kiaušialąsčių, mum apsivaisino 5, iš kurių 3 idealios 8 ląst, vienas 8 ląstelių, bet defragmentuotas (nežinau ar teisingai parašiau), o dar kitas 4 ląstelių... tai nei šaldyti, nei tuo labiau auginti iki blastocistų nerekomendavo...
Linkiu ramaus laukimo! Ilgo 9-niu menesiu laukimo!

Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2010 09 23, 21:31)
Nu matai, be reikalo bijojai
O kodel tau reikejo gerti KT ? Man labai idomu, nes paciai gresia toks reikalas, tai ieskau nusiraminimo
O dare vakar echo ? Ka mate ?

Labu. KT geriau, kad nusiramintu kiausides ir stimuliuojant nebutu hiperstimuliacijos. Nusiramink, cia tikrai nieko blogo, juk dar ne ta, mes negalincios pastoti, turime iskesti.. Echo dare- viskas laaabai ramu, nera jokiu uzsilikusiu cistu ar kitokiu negerumu, tas dziugina ir leido pradeti stimuliacija! Tad nuo rytojaus startuoju

Papildyta:
QUOTE(TERRINE @ 2010 09 23, 21:49)
As, jei tik bus tiek kokybisku, tikrai rysiuos trims

QUOTE(TERRINE @ 2010 09 24, 08:49)
O galima pačiai spręsti kiek sodinti? Man atrodo, kad daugiau sodinant didėja ir tikimybė pastoti

Utopija ramaus tau laukimo

Adrija1 linkiu tau gero starto su geriausiu rezultatu

Adrija1, gal tu žinai ar gali būti cistų po 1 mėn KT? Kas dar gali išlysti per mmm, jei žiūrėta 1 savaitė iki jų?
Ačiū.
Ir tau gero ir sėkmingo starto su laiminga pabaiga
Ir tau gero ir sėkmingo starto su laiminga pabaiga

QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 24, 09:14)
...Linkiu ramaus laukimo! Ilgo 9-niu menesiu laukimo! 

Tiesa pasakius žinau, kad nekelia, bet pas mane ligos istorijoj viskas surašyta, tai ir aš neslėpiau...

QUOTE(žieminukė @ 2010 09 24, 09:19)
Mergaitės, pačios žinot, kad LT daugiau kaip 3 embrionų kelti negalima, todėl gal apie tai tiesiogiai nerašykite.
Utopija, labai panašu į SĖKMĘ
Sėkmės visoms

Utopija, labai panašu į SĖKMĘ

Sėkmės visoms

QUOTE(Utopija @ 2010 09 24, 10:23)
Tiesa pasakius žinau, kad nekelia, bet jei pas mane ligos istorijoj jie nepabijojo tai įrašyti, tai ir aš neslėpiau...
Ko į ligos istoriją neįrašo, ir aš nerašau...

Gerai jau, gerai

inero, jei isodina 2-3dienu embrionus, tai jie, kaip LT teigia, kabinasi apie 4-7dienomis, o jei isodina blastocistas, tai 1-4dienomis
man Treijsas per paskutini IVF kai isodino blastocistas irgi sake, kad gali bet kuria valanda jau kuistis
beto, logiskai galvojant, jei uzauges embrionas-blastocista-kabinasi, o jai yra 5-6dienos, tai isodintas 3dienu embrionas blastocistos lygi pasiekia per min 3dienas, tai taip ir iseina, kad pradeda apie 4diena, o ir visi gi skirtingai dar vystosi
o tau keliu dienu ir kiek embrionu ikele? kaip viskas sekesi? nusiramink ir nestresuok, atsiduok visa

Utopija, grazus embrionai

o tau keliu dienu ir kiek embrionu ikele? kaip viskas sekesi? nusiramink ir nestresuok, atsiduok visa

Utopija, grazus embrionai

QUOTE(inero @ 2010 09 24, 09:47)
Man šald. sodino 3 ju dienu, vians 6 kitas 7 lasteliu, bet man labai kiausides skauda vos paeinu, bet manes nestimuliavo, naturaliame cikle viskas daryta, kos jos neramios, dabar leidziu zybor, geriu aspirin ir dexamet.., ir dar crenon. Tai vat tokios naujienos
aa, tau gi snaigutes, teisingai

o cia jis tau tiek visko prirase? ypac del dexametazono keista, kazkaip jis nelinkes daug vaistu prirasyti. o ka tas zybor daro?

gal tau ten ne kiausides skaudena, o gimdutej kuiciasi maziai

[quote=RositaK,2010 09 24, 10:00]
Smagu matyti ,kai tiek pastvėrusių gandrus
Tikrai vilties ir stiprybės įpučia
Smagu matyti ,kai tiek pastvėrusių gandrus

oj, kiek daug laukianciu mergaiciu!
derlingas rudenelis nusimato
visoms dideliausios sekmes
derlingas rudenelis nusimato

visoms dideliausios sekmes