Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Na matyt daktarai pagal situaciją žiūri, kokia kokybė embrionų, koks nevaisingumas ir panašiai...

QUOTE(TERRINE @ 2010 09 24, 08:49)
blink.gif  o aš dėl trijų nerimauju g.gif  Gal vis dėlto trim reikės ryžtis. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 09 23, 11:56)
Oksi, ačiū už naujus namelius 4u.gif
Adrija1, linkiu greičiau sulaukti savo raudonosios armijos ir į startą thumbup.gif
Nebuvau tik vieną dieną o tiek prikalbėjot, kad naujos temutės prireikė, dar net neperskaičiau senosios, labai tikiuosi, kad ten nėra jokių blogų žinių, o gerų labai daug biggrin.gif

Aciu, egk, jau sulaukiau nakti, tai nuo ryt pradedu savo sekmingaji kelia link nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Utopija @ 2010 09 23, 21:22)
Jungiuosi ir aš į naują temutę ir į laukiančių teigiamo rezultato būrelį  4u.gif
Vakar pasiėmėm savo 3 "vaikučius" visi buvo 8 ląstelių  bigsmile.gif Belieka vėl nusiraminti, atsipalaiduoti ir laukti stebuklo  smile.gif

P.S. iš 13 kiaušialąsčių, mum apsivaisino 5, iš kurių 3 idealios 8 ląst, vienas 8 ląstelių, bet defragmentuotas (nežinau ar teisingai parašiau), o dar kitas 4 ląstelių... tai nei šaldyti, nei tuo labiau auginti iki blastocistų nerekomendavo...

Linkiu ramaus laukimo! Ilgo 9-niu menesiu laukimo! nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2010 09 23, 21:31)
Nu matai, be reikalo bijojai smile.gif O kodel tau reikejo gerti KT ? Man labai idomu, nes paciai gresia toks reikalas, tai ieskau nusiraminimo smile.gif O dare vakar echo ? Ka mate ?

Labu. KT geriau, kad nusiramintu kiausides ir stimuliuojant nebutu hiperstimuliacijos. Nusiramink, cia tikrai nieko blogo, juk dar ne ta, mes negalincios pastoti, turime iskesti.. Echo dare- viskas laaabai ramu, nera jokiu uzsilikusiu cistu ar kitokiu negerumu, tas dziugina ir leido pradeti stimuliacija! Tad nuo rytojaus startuoju thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(TERRINE @ 2010 09 23, 21:49)
blink.gif  o aš dėl trijų nerimauju g.gif  Gal vis dėlto trim reikės ryžtis. rolleyes.gif

As, jei tik bus tiek kokybisku, tikrai rysiuos trims wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TERRINE @ 2010 09 24, 08:49)

O galima pačiai spręsti kiek sodinti? Man atrodo, kad daugiau sodinant didėja ir tikimybė pastoti g.gif Dabar atrodo norėčiau sodinti daugiau, bet jei reiks nuspręsti bus bėda lotuliukas.gif Kiek susidariau nuomonę, tai mano gyd Treijsas smulkiom rekomenduoja sodinti 1 dažniausiai doh.gif

Utopija ramaus tau laukimo 4u.gif
Adrija1 linkiu tau gero starto su geriausiu rezultatu 4u.gif
Adrija1, gal tu žinai ar gali būti cistų po 1 mėn KT? Kas dar gali išlysti per mmm, jei žiūrėta 1 savaitė iki jų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 24 rugsėjo 2010 - 08:19
Ačiū.
Ir tau gero ir sėkmingo starto su laiminga pabaiga nestuke.gif

QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 24, 09:14)
...Linkiu ramaus laukimo! Ilgo 9-niu menesiu laukimo!  nestuke.gif

Atsakyti
Mergaitės, pačios žinot, kad LT daugiau kaip 3 embrionų kelti negalima, todėl gal apie tai tiesiogiai nerašykite.
Utopija, labai panašu į SĖKMĘ 4u.gif
Sėkmės visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius žinau, kad nekelia, bet pas mane ligos istorijoj viskas surašyta, tai ir aš neslėpiau... ax.gif

QUOTE(žieminukė @ 2010 09 24, 09:19)
Mergaitės, pačios žinot, kad LT daugiau kaip 3 embrionų kelti negalima, todėl gal apie tai tiesiogiai nerašykite.
Utopija, labai panašu į SĖKMĘ 4u.gif 
Sėkmės visoms 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Utopija: 24 rugsėjo 2010 - 08:28
QUOTE(Utopija @ 2010 09 24, 10:23)
Tiesa pasakius žinau, kad nekelia, bet jei pas mane ligos istorijoj jie nepabijojo tai įrašyti, tai ir aš neslėpiau...  ax.gif Ko į ligos istoriją neįrašo, ir aš nerašau...

Gerai jau, gerai smile.gif , pas mane tas taip pat įrašyta, galbūt kai kuriais atvejais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žieminukė: 24 rugsėjo 2010 - 08:29
inero, jei isodina 2-3dienu embrionus, tai jie, kaip LT teigia, kabinasi apie 4-7dienomis, o jei isodina blastocistas, tai 1-4dienomis 4u.gif man Treijsas per paskutini IVF kai isodino blastocistas irgi sake, kad gali bet kuria valanda jau kuistis smile.gif beto, logiskai galvojant, jei uzauges embrionas-blastocista-kabinasi, o jai yra 5-6dienos, tai isodintas 3dienu embrionas blastocistos lygi pasiekia per min 3dienas, tai taip ir iseina, kad pradeda apie 4diena, o ir visi gi skirtingai dar vystosi smile.gif
o tau keliu dienu ir kiek embrionu ikele? kaip viskas sekesi? nusiramink ir nestresuok, atsiduok visa nestuke.gif wub.gif
Utopija, grazus embrionai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 24 rugsėjo 2010 - 08:38
Man šald. sodino 3 ju dienu, vians 6 kitas 7 lasteliu, bet man labai kiausides skauda vos paeinu, bet manes nestimuliavo, naturaliame cikle viskas daryta, kos jos neramios, dabar leidziu zybor, geriu aspirin ir dexamet.., ir dar crenon. Tai vat tokios naujienos
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 24, 09:47)
Man šald. sodino 3 ju dienu, vians 6 kitas 7 lasteliu, bet man labai kiausides skauda vos paeinu, bet manes nestimuliavo, naturaliame cikle viskas daryta, kos jos neramios, dabar leidziu zybor, geriu aspirin ir dexamet.., ir dar crenon. Tai vat tokios naujienos

aa, tau gi snaigutes, teisingai 4u.gif tada gal ten kitaip kazkaip jie vystosi, nezinau g.gif
o cia jis tau tiek visko prirase? ypac del dexametazono keista, kazkaip jis nelinkes daug vaistu prirasyti. o ka tas zybor daro? 4u.gif
gal tau ten ne kiausides skaudena, o gimdutej kuiciasi maziai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=RositaK,2010 09 24, 10:00]
Smagu matyti ,kai tiek pastvėrusių gandrus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tikrai vilties ir stiprybės įpučia blush2.gif
Atsakyti
oj, kiek daug laukianciu mergaiciu!
derlingas rudenelis nusimato bigsmile.gif
visoms dideliausios sekmes 4u.gif
Atsakyti