Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(egk @ 2010 09 23, 22:16)
O galima pačiai spręsti kiek sodinti? Man atrodo, kad daugiau sodinant didėja ir tikimybė pastoti g.gif  Dabar atrodo norėčiau sodinti daugiau, bet jei reiks nuspręsti bus bėda lotuliukas.gif  Kiek susidariau nuomonę, tai mano gyd Treijsas smulkiom rekomenduoja sodinti 1 dažniausiai doh.gif

Utopija ramaus tau laukimo 4u.gif
Adrija1 linkiu tau gero starto su geriausiu rezultatu 4u.gif
Adrija1, gal tu žinai ar gali būti cistų po 1 mėn KT? Kas dar gali išlysti per mmm, jei žiūrėta 1 savaitė iki jų?

Aciu! wub.gif

Jei ziureta pries mmm ir viskas buvo gerai, niekas neturetu islysti. Man 2men buvo neziureta, todel ir nerimavau.. Tu buk rami, jei viskas buvo gerai, tikrai jokiu siurprizu neturetu buti! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Utopija @ 2010 09 23, 22:18)
Ačiū.
Ir tau gero ir sėkmingo starto su laiminga pabaiga  nestuke.gif

Aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 24, 09:47)
dabar leidziu zybor, geriu aspirin ir dexamet.., ir dar crenon

man BAK'e po snaiguciu lygiai tokius pat vaistus paskyre, plius dar estrofema.

RositaK, dexametason, kiek zinau, slopina imunine sistema, kad maziuka lengviau organizmas priimtu, o zybor - skystina krauja 4u.gif
Atsakyti
Rosita cia ne jisai prirase o is BAko gydytoja, as su jou suderinau ir jisai nieko pries nebuvo, zybor nuo trombu irgi kaip aspirinas skystyna kraują
Papildyta:
QUOTE(Ariwom @ 2010 09 24, 10:24)
man BAK'e po snaiguciu lygiai tokius pat vaistus paskyre, plius dar estrofema.

RositaK, dexametason, kiek zinau, slopina imunine sistema, kad maziuka lengviau organizmas priimtu, o zybor - skystina krauja  4u.gif

O kodel man taip kiausides skauda, as labai nerimauju, gal tu zinai, kaip tau buvo su snaigutemis
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 24, 10:36)
Rosita cia ne jisai prirase o is BAko gydytoja, as su jou suderinau ir jisai nieko pries nebuvo, zybor nuo trombu irgi kaip aspirinas skystyna kraują

supratau 4u.gif o nuo kada reikejo predeti leistis zibor ir nuo kada gerti aspirina ir dexametazona? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 24, 10:23)
Aciu!  wub.gif

Jei ziureta pries mmm ir viskas buvo gerai, niekas neturetu islysti. Man 2men buvo neziureta, todel ir nerimavau.. Tu buk rami, jei viskas buvo gerai, tikrai jokiu siurprizu neturetu buti!  thumbup.gif

Ačiū, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 24, 10:43)
supratau  4u.gif o nuo kada reikejo predeti leistis zibor ir nuo kada gerti aspirina ir dexametazona? ax.gif

zybora kartu su crenonu 3 dienos iki isod, o aspirina detax.. tai 2 dienos iki isod, man tai pirmas kartas kai as link tikslo einu su dviem gyditojais g.gif nezinau kas gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inero: 24 rugsėjo 2010 - 09:48
QUOTE(Utopija @ 2010 09 24, 09:22)
Jungiuosi ir aš į naują temutę ir į laukiančių teigiamo rezultato būrelį  4u.gif
Vakar pasiėmėm savo 3 "vaikučius" visi buvo 8 ląstelių  bigsmile.gif Belieka vėl nusiraminti, atsipalaiduoti ir laukti stebuklo  smile.gif

P.S. iš 13 kiaušialąsčių, mum apsivaisino 5, iš kurių 3 idealios 8 ląst, vienas 8 ląstelių, bet defragmentuotas (nežinau ar teisingai parašiau), o dar kitas 4 ląstelių... tai nei šaldyti, nei tuo labiau auginti iki blastocistų nerekomendavo...

ramaus laukimo, Tau ... graziu 9 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 24, 10:46)
man tai pirmas kartas kai as link tikslo einu su dviem gyditojais  g.gif nezinau kas gausis

matau, kad viskas daroma, kas imanoma-dabar tik nuo mazuju priklausys kas kaip toliau vyks wub.gif su jais tarkis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TERRINE @ 2010 09 24, 08:31)
P.S Ar nebijai ,kad visi trys ir pasiliks blink.gif  Aš niekaip neapsisprendžiu du ar tris sodint??????? Gal gali ką patart?

As manau, kad gydytojai patys mato, kokia tikimybe, jog prigis daugiau nei 1. siaip bent jau VK gydytojos vengia daugiavaisiu nestumu, kaip ne kaip jie yra labiau komplikuoti, nei vienvaisiai..taip kad klausyciau as gd rekomendacijos smile.gif va mano vienai draugei primigtynai siule deti ne daugiau 2, nes sake, jog tikimybe, jog visi ir prigis, yra labai didele - taip ir nutiko smile.gif man labai pirso deti tris pirmaji karta - as pabijojau, sodino 2, neprigijo nei vienas.. paskui visokiu minciu buvo - o ka jei 3, gal tas trecias ir butu prigijes?.. antraji karta ir vel labai siule 3 deti - sikart sutikau, prigijo 2 wub.gif
tikimybe, kad pasiliks visi trys embrioniukai isties yra laaaaabai maza, bet ji yra.. smile.gif
sekmes visoms startuojancioms! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 09 24, 10:55)
matau, kad viskas daroma, kas imanoma-dabar tik nuo mazuju priklausys kas kaip toliau vyks  wub.gif su jais tarkis  wub.gif

Oj as itaip ir darau visa diena meldziusi kad viskas butu gerai, vaziuosiu namo greitai nes negaliu sedet darbe labai skauda, parasysiu pirmadieni kaip man sekasi.
O kas pas tave girdet Rosita, kokie tavo planai ateiciai?
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 24, 10:36)
O kodel man taip kiausides skauda, as labai nerimauju, gal tu zinai, kaip tau buvo su snaigutemis

nu man nieko neskaudejo po snaiguciu isodinimo g.gif
bet gal cia del to, kad man dejo jas dirbtiniam cikle? dar pries isodinima geriau vaistus, gal jie padejo paruosti organizma?... g.gif
net nezinau, ka tau patarti... unsure.gif
gal paskambink gydytojai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inero @ 2010 09 24, 11:00)
O kas pas tave girdet Rosita, kokie tavo planai ateiciai?

pas mane viskas vezlisku greiciu siuose reikaluose-duok die symet iki Bykovos palekti smile.gif
inero, o kai sodino tau embrionus, joki ucistu nemate? folikulas buvo? galvoju gal kokia cista folikuline cia tau uzaugo jei taip skauda g.gif
Atsakyti