Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(kristinele83 @ 2010 10 07, 15:34)
Klausem mes abu su vyru - super laida, bet galejo uzdeti N-50  doh.gif  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Merginos, as Inero pasigedau unsure.gif Tikiuos viskas gerai, gal tiesog guli namie ir savo mazylius saugoja g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 07 spalio 2010 - 14:59

Papildyta:
Beje, mergaites, gal kuri zinote- ilgame protokole koks vaistu -CETROTIDE, LUVERIS IR GONAL-eiliskumas? Skaiciuojuosi kuriuos vaistus pirmiausia reikia susipirkti? g.gif
[/quote]
Kaip dėl ilgo, nežinau... bet trupmuoju - Gonal su Luveriu naudojami kartu, vėliau pradedamas Cetrotide. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
biggrin.gif superinis pasiulymas...pensininkai su savo stringais, dzinsais ir maikutem uzkniso juodai. Kunigas ramia sazine skleidzia dezinformacija apie Italija. O Caplikas saunuolis thumbup.gif Dirbam toliau wub.gif

QUOTE(kristinele83 @ 2010 10 07, 15:34)
Klausem mes abu su vyru - super laida, bet galejo uzdeti N-50  doh.gif  thumbup.gif

Aciu visoms uz palaikyma, keleta pazystamu balsu girdejau ir skambinant 4u.gif Aciu, kad buvomt iniciatyvios wub.gif
Atsakyti
[quote]
Kaip dėl ilgo, nežinau... bet trupmuoju - Gonal su Luveriu naudojami kartu, vėliau pradedamas Cetrotide. Sėkmės 4u.gif
[quote]

Dekui uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
klausiau siandien laidos per radija... blink.gif Na ka as galiu pasakyti apie nieko nenusimanancius, bet savo nosi vistiek kisancius zmones - buki jie ir tiek. Gaila verysad.gif
Del tu pliku bambu tai isvis nesamone. Tikiu, kad ir mergaites, ir berniukus reikia nuo pat vaikystes priziureti, taciau... ne vien tik sios priezastys yra nevaisingumas... Pvz musu su vyru atveju - abu esame nuo galvos iki koju istirti, abu SVEIKI, o vaikelio nebuvo. Tik IVF ir profesionaliu gydytoju pagalba mums pavyko pastoti nestuke.gif Todel as tik UZ tokias istatymu pataisas ir pati ruosiuosi kaip mokesciu moketoja paremti tokias seimas... Kodel remiame kitus zmones, kurie yra sergantys, o su nevaisingumu susijusius negalime paremti???
Vaisingumo asocioacijai didelis aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
As buvau darbe ir nelabai norejau kad jie suparstu kad as klausausi,bet man taip gaila buvo saves ,visu musu,kad tokie zmones tamsus kalbejo ,ko is vis net nesupranta.verkiau verysad.gif
Atsakyti
Ziuriu prisijungusi egk smile.gif Ar buvai pas Treisa? Kaip sekesi? mes taip ir nebedavaziavom. Paskambino ir sako embriologai pataria laukti sestadienio ir auginti iki blastocistu, vienas ebmrioniukas buvo puikus 8 lasteliu, kitas 7 ,bet sake irgi geras. O kiti 2 prasti. Na rizikavom ir nutarem atvaziuoti sestadieni jei uzaugs blastocista. Na sakau ikelkit man viena embriona ta puiku, o kiti tegul auga iki blastocistu. sako as taip nedarau. Na laukiam sestadienio. Siaubas kaip neramu zirdi. Bet treisas paguode sako is tikro jei neisgyvens iki sestadienio tai tikriausiai ir pas tave neisgyventu. Tai nusprendem surizikuot.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 07, 20:06)
Ziuriu prisijungusi egk  smile.gif  Ar buvai pas Treisa? Kaip sekesi? mes taip ir nebedavaziavom. Paskambino ir sako embriologai pataria laukti sestadienio ir auginti iki blastocistu,

Sveika,
ką tik grįžau, skubėjau vaistukus susileisti
Nieko gero ir pas mane. Vienoje pusėje 3, kitoje tik 1 cry.gif Sakė gal dar koks išlys. Paskyrė dar vaistų, bet dozės nepadidino. Dabar važiuosiu pirmadienį. Treisas sakė užtenka minimumui kad eiti pirmyn. Vienu žodžiu nekas g.gif
O tau sekmės šeštadienį 4u.gif Laikysiu kumštukus kad tavo stipruoliukai išgyventų. Viskas bus gerai, juk du labai geri thumbup.gif . Tiffani, o tie kiti du - jau tikrai viskas?
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 10 07, 20:17)
Sveika,
ką tik grįžau, skubėjau vaistukus susileisti
Nieko gero ir pas mane. Vienoje pusėje 3, kitoje tik 1 cry.gif Sakė gal dar koks išlys. Paskyrė dar vaistų, bet dozės nepadidino. Dabar važiuosiu pirmadienį. Treisas sakė užtenka minimumui kad eiti pirmyn. Vienu žodžiu nekas g.gif
O tau sekmės šeštadienį 4u.gif  Laikysiu kumštukus kad tavo stipruoliukai išgyventų. Viskas bus gerai, juk du labai geri thumbup.gif . Tiffani, o tie kiti du - jau tikrai viskas?

O kelinta tau diena stimuliacijos? Mane kai ziurejo echoskopu tai mate 20, bet ispunktavo 14 is ju geru liko 9, taike ICSI. Is ant galo beturiu 1 puiku, kita gera, na o tiems 2 nelabai vilciu daug teike. Jie kazkaip per amzai lasteliu turi.
Tai va zinok ne kiekyje esme o svarbiausia, kad geri butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 07, 20:27)
O kelinta tau diena stimuliacijos? Mane kai ziurejo echoskopu tai mate 20, bet ispunktavo 14 is ju geru liko 9, taike ICSI. Is ant galo beturiu 1 puiku, kita gera, na o tiems 2 nelabai vilciu daug teike. Jie kazkaip per amzai lasteliu turi.
Tai va zinok ne kiekyje esme o svarbiausia, kad geri butu  smile.gif

Ačiū už paguodą aciuks.gif Šiandien 8 stimuliacijos diena. Treijsas guodė, kad tikėsimės kokybės. Liūdna, bet džiaugiuosi, kad iš vis nenutraukė stimuliacijos schmoll.gif Mums būtų tik IVF.

Tai gal ir tie du tavo mažieji dar pasistengs ir pradžiugins būsimą mamytę biggrin.gif
Atsakyti
Tikekimes geriausio. Tik va kiek skaitau internete LT nesiulo auginti iki blastocistu kai yra tik 2 geri embrionai. Sakau gal Latvijoje turi didesnes patirties embriologai, gal ten kur jie yra auginami nu ta terpe yra geresne. Seip sau nesiulytu. Na bus matyt. O tau dar yra laiko dar uzaugs daugiau tikrai, dar tik 8 diena;)
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 07, 20:42)
Tikekimes geriausio. Tik va kiek skaitau internete LT nesiulo auginti iki blastocistu kai yra tik 2 geri embrionai. Sakau gal Latvijoje turi didesnes patirties embriologai, gal ten kur jie yra auginami nu ta terpe yra geresne. Seip sau nesiulytu. Na bus matyt. O tau dar yra laiko dar uzaugs daugiau tikrai, dar tik 8 diena;)

Bandau tikėtis tongue.gif
Aš kažkaip jais tikiu, manau, tikrai žino ką daro. Jei netikėtų kad užaugs galėjo gi šiandien įsodinti. Taip kad tikim ir viskas bus gerai
Atsakyti