Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(laurynaa @ 2010 10 08, 11:21)
egk, nors ir minimumas, bet jo uztenka, tikek kad viskas bus gerai, ne kiekybeje, o kokybeje visa esme  4u.gif  4u.gif  sekmes

Meiles vaisiau, kazkaip vakar uzfiksavau kad parasei jok pilnatis prasideda  doh.gif  ir kaip tycia susapnavau kad kraujuoti pradejau  doh.gif  doh.gif  kazkaip neesu prietaringa, bet pilnaties sapnu juodai nemegstu  blush2.gif  tai siandiena pasitikslinau jad ne pilnatis, jaunatis  biggrin.gif  lai ji buna sekminga visoms  wub.gif

Tikrai taip, jaunatis! Jei kur parasiau pilnatis, tai ne tiesa. Dabar tikrai jaunatis ir reik sias dienas geromis programomis uzkraut ;-) Tikrai sekmes visoms ;-)

ir dar toks klausimelis del folio rugsties: neberandu kazkur buvo kalbeta apie doze, paziurejau mano 400, bet jei neklystu kazkas rase kad geria 800  g.gif  susimasciau ar ne per silpna geriu, mergaites kokia jus geriate?

Atsakyti
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 08, 16:24)

bent jau man gydytoja sakydavo 400 gertič,o vyrui dviguba doze, tai yra 800. Ir dar...o mano viena pazystama medike is viso pasake folio geriau nenaudoti ir ji pati nestumo metu nenaudojo, nes tada didesni sansai apsigimimui....tai va suprask dabar....
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2010 10 08, 18:37)
bent jau man gydytoja sakydavo 400 gertič,o vyrui dviguba doze, tai yra 800. Ir dar...o mano viena pazystama medike is viso pasake folio geriau nenaudoti ir ji pati nestumo metu nenaudojo, nes tada didesni sansai apsigimimui....tai va suprask dabar....

As tai pirma karta girdziu blink.gif -gal ne taip supratai? Kaip tik rasoma, kad mazina apsigimimu g.gif
As tai geriu pati dviguba doze, o vyrui duodu- 400 mirksiukas.gif Bet cia pati, savo iniciatyva, nes jau kokie 5metai kai geriu ja, doh.gif , kartais su pertraukomis smile.gif
Atsakyti
pirma kart girdziu,kad ir vyras folio rugsti turi gerti g.gif keista,daktare niekada nera to minejusi. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 10 08, 19:24)
pirma kart girdziu,kad ir vyras folio rugsti turi gerti g.gif keista,daktare niekada nera to minejusi. schmoll.gif

Kiek man teko susidurti, vyrams skirtų vitaminų sudėtyje yra folinės rūgšties. Ji reikalinga ir mums, ir vyrams smile.gif
Iš pirmos rastos info:
"Folio rūgštis svarbi baltymų apykaitai, nukleorūgščių sintezei, augimo ir vystymosi procesams, taip pat dalyvauja ląstelių dalijimosi ir atsinaujinimo procesuose. Kartu su vitaminu B12 folio rūgštis reikalinga raudonųjų kraujo kūnelių brendimui kaulų čiulpuose."
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2010 10 08, 11:56)
Tiffani, edg, laikykites mergaites  4u.gif Mes su jumis  group.gif Kaip puikiai zinau jusu busena...  blink.gif  Bet mes stiprios ir mes nugalesime  lithuania.gif
Papildyta:
egk  4u.gif , susimakalavo visai raideles  blush2.gif

Aciu uz palaikyma smile.gif Laukiu nesulaukiu rytojaus, ta nezinomybe labai kankina, bet viliuosi, kad viskas bus ok smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2010 10 07, 20:59)
Pasikartosiu, bet siandien nuostabus metas svajonems issakyti, uzrasyti (esamuoju laiku), tada net sudeginti galima (ugnis transformuoja). Nuo 21:45 :-) Stai istrauka is www.dharma.lt (Wolmer)
"Jaunaties metu Lietuvoje Saulė bei Mėnulis bus 5 - kūrybos, meilės, žaidimų, saviraiškos, gimdymo, vaikų - būste. Tai suteiks jaunačiai ir ciklui papildomą puikų kūrybos, energijos akcentą. Taigi mylėkime, kurkime, žaiskime, ieškokime geriausių formų išreikšti save, bendraukime, ciklas tam ypač palankus...
  Tegul mūsų evoliucija bus ne tik sėkminga, bet ir džiugi, o pasirinkimai sėkmingi, skrajūs, šviesūs. "
Su gerom mintim ir linkejimais savo embrionukais turi pasisekti!!!

Kaip saunu girdeti, kad geras metas wink.gif Kazkiek tikiu prietarais smile.gif O dar kai gera pranasauja tai tuo labiau thumbup.gif
Atsakyti

niu zinok ne, viska taip supratau....sakau, ji net pati minejo kad savo nestumo metu jo negeria..... ax.gif
buciau pati medike, tai pakomentuociau kas teisus, bet kadangi medicina visai ne mano sfera, tai tegaliu pasakyti ka girdejau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bembis1: 08 spalio 2010 - 18:24
Folio r. tikrai reikalinga nestumo metu, keista, kad tavo pazistama medike tokia nuomone susidare studiju metu...(VU bent visi uz folio r., kitos nuomones nesu girdejusi, kaip minejau nestukiu skyriuje dabar tik vyksta diskusija, ar gana 800, ar vis gi reiktu 1000, 400 jau turetu neberekomenduot, nes akivaizdu, jog jos tiek negana).
Vyrams taip pat reikalinga folio r., maniskis, jei gerai pamenu gerdavo po 600
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dizzy___: 08 spalio 2010 - 20:05
QUOTE(žieminukė @ 2010 10 08, 18:59)
Kiek man teko susidurti, vyrams skirtų vitaminų sudėtyje yra folinės rūgšties. Ji reikalinga ir mums, ir vyrams smile.gif
Iš pirmos rastos info:
"Folio rūgštis svarbi baltymų apykaitai, nukleorūgščių sintezei, augimo ir vystymosi procesams, taip pat dalyvauja ląstelių dalijimosi ir atsinaujinimo procesuose. Kartu su vitaminu B12 folio rūgštis reikalinga raudonųjų kraujo kūnelių brendimui kaulų čiulpuose."

dar vienas kausimelis g.gif kokius vitaminus reikia vyrams gerti pries ivf?kadangi problema manyje,tai mano vyrui nieko nesake,kad jis ka gertu.nesuprantu visai nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 10 08, 20:32)
dar vienas kausimelis g.gif kokius vitaminus reikia vyrams gerti pries ivf?kadangi problema manyje,tai mano vyrui nieko nesake,kad jis ka gertu.nesuprantu visai nieko schmoll.gif

Pas mus atvirksciai - problema pas vyra, tai rekomendavo pries IVF Profertilio pagert. Bet mes is tiesu negeriam, nes anksciau ta darem ir niekuo nepadejo. Dabar abu tiesiog stiprinam imuniteta, valgom atitinkamus produktus ir tiek. Ziuresim, kas gausis :-)
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 10 08, 21:32)

galit rinktis is kompleksiniu vit vyrams arba tiesiog folio r 800 mikrogramu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiffani, kumštukai suspausti jau iš vakaro. Viskas gerai, va visa diena praėjo, kiek jau čia liko iki to rytojaus. Sekmės rytoj ir lauksim su gerom žiniom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 08 spalio 2010 - 21:43