Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(mykolina @ 2010 10 10, 21:31)
Man irgi Treijsas sake, kad po histeroskopijos reikes tuos vitaminus 2 men. gerti ir tik tada startuosiu su 2 IVF. Penktadieni jau darys man pats Treijsas histeroskopija. Gal kuri pas ji daretes, tai parasykit i AZ, noriu paklausti ka tureti, kaip pasiruosti paciai procedurai  blush2.gif
pliuske kokie pas tave planai, kaip sekasi?

Sveikute Mykolina mirksiukas.gif Pas mane nieko naujo, net nezinau kada startuosiu su antru ivf. Kazin ar neteks po Nauju tik verysad.gif Tau linkiu sekmes kuo didziausios penktadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 11, 09:38)
O kaip tavo sveikatele? Po kelinto IVF tu pastojai? Nesekiau nlb zinau blush2.gif

tikriausia sitam skyrely dar nesilankei, kai as prisiregistravau, tai ir sekti nuo pradzios nelabai galejai biggrin.gif
pirmas IVf mums buvo nesekmingas, bet pavyko antras bandymas su snaigutemis wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mergaites,
ramu cia pas mus.
Amberlina kaip tu ir zirniukai? laikome suspaustus kumstelius uz jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2010 10 11, 01:22)
Laba diena, mergaites,
ramu cia pas mus.
Amberlina kaip tu ir zirniukai? laikome suspaustus kumstelius uz jus smile.gif

Neramu man del Amberlinos. Kazkaip tylu labai. Gal ligonineje? Kad tik viskas butu gerai! wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, aciu kad rupinates manimi smile.gif
as viska seku kas pas jus vyksta, tik nesu aktyvi. Mes jauciames gerai, dvi dienas kraujavau - stengiausi buti rami, bet asaros vis islisdavo, buvo baisu verysad.gif po to siek tiek tepliojo, o jau pilva skaudejo.... doh.gif bet dabar viskas ramu smile.gif guliu lovoje, skaitau knygas, mezgu, geriu daug vandenuko, daktares skirtus vaistukus ir laukiu treciadienio vizito pas gine, ir susitikimo su leliukais, tada tikrai daugiau galesiu papasakoti... ir pavirusuoti cia jums blush2.gif
dieve, kaip pagalvoji, kas del kraujavimo gali buti, tai siaubas ima verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(amberlina @ 2010 10 11, 01:46)
sveikos mergaites, aciu kad rupinates manimi  smile.gif
as viska seku kas pas jus vyksta, tik nesu aktyvi. Mes jauciames gerai, dvi dienas kraujavau - stengiausi buti rami, bet asaros vis islisdavo, buvo baisu  verysad.gif po to siek tiek tepliojo, o jau pilva skaudejo.... doh.gif bet dabar viskas ramu  smile.gif guliu lovoje, skaitau knygas, mezgu, geriu daug vandenuko, daktares skirtus vaistukus ir  laukiu treciadienio vizito pas gine, ir susitikimo su leliukais, tada tikrai daugiau galesiu papasakoti... ir pavirusuoti cia jums  blush2.gif
dieve, kaip pagalvoji, kas del kraujavimo gali buti, tai siaubas ima  verysad.gif

Aciu Dievui!!! Nuraminai. Saugok save ir zirniukus! Iki pasimatymo treciadieni po gines. Ir mes labai lauksime! wub.gif
Atsakyti
Amberlina, laikykis, siunciam daug daug teigiamu minciu tau ir zirniukams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2010 10 11, 10:13)
Tiffany, vis galvojau, kaip jums sekasi auginti mazuosius  wub.gif superines naujienos-net dvi blasto. thumbup.gif Be crinone dar naudoji kazka?
del to auginimo, tai an Treijsas irgi ta pati sake, kad jei jau augs kazkiek iki 3dienu, bus geri, tai ir isaugs iki blasto.   smile.gif
mykolina, o kodel tik po 2menesiu sake galit po histeroskopijos stratuoti su IVF? idomu. nes LT rekomenduoja iskart kita cikla  g.gif labai lauksiu ziniu kaip kas sekesi. beje, su narkoze?  4u.gif
Meiles vaisius, itraukiau  4u.gif
amberlina, kaip laikais siandien?  4u.gif

Ne daugiau nieko tik crinone. O ka dar reiktu vartoti?
Papildyta:
QUOTE(Ariwom @ 2010 10 11, 10:30)
tikriausia sitam skyrely dar nesilankei, kai as prisiregistravau, tai ir sekti nuo pradzios nelabai galejai  biggrin.gif 
pirmas IVf mums buvo nesekmingas, bet pavyko antras bandymas su snaigutemis  wub.gif  4u.gif

Labai saunu;) sekmes tau aiginant savo mazyli smile.gif
Papildyta:
[quote=amberlina,2010 10 11, 12:46]sveikos mergaites, aciu kad rupinates manimi  smile.gif
as viska seku kas pas jus vyksta, tik nesu aktyvi. Mes jauciames gerai, dvi dienas kraujavau - stengiausi buti rami, bet asaros vis islisdavo, buvo baisu  verysad.gif po to siek tiek tepliojo, o jau pilva skaudejo.... doh.gif bet dabar viskas ramu  smile.gif guliu lovoje, skaitau knygas, mezgu, geriu daug vandenuko, daktares skirtus vaistukus ir  laukiu treciadienio vizito pas gine, ir susitikimo su leliukais, tada tikrai daugiau galesiu papasakoti... ir pavirusuoti cia jums  blush2.gif
dieve, kaip pagalvoji, kas del kraujavimo gali buti, tai siaubas ima  verysad.gif
[/quot
Viskas bus gerai, svarbiausia, kad ilsiesi, guli, zodziu mylek save, tinginiauk ir viskas bus gerai;)
Papildyta:
Dar norejau paklausti, kaip jauciates po isodinimo? Ar yra kokiu pokyciu ?
Man tai ir krutine atslugo, ir pilvas nebeissiputes. Taip letai rodos laikas eina, nors ir darbe bunu, bet vis tiek smile.gif Laukti sunkaiusias momentas tikriausiai doh.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffani: 11 spalio 2010 - 18:19
QUOTE(amberlina @ 2010 10 11, 12:46)
sveikos mergaites, aciu kad rupinates manimi  smile.gif

Amberlina, viskas bus gerai, tikrai tuom tikiu 4u.gif Ilsekis, kalbink savo zirniukus, kad pasiliktu visiems 9 menesiukams ir pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos.esu ziauriai nuliudusi verysad.gif katik paskambino sesute is vaisingumo klinikos ir pasake,kad pas mane prolaktinas zemas ir kad turiu kartoti tyrima,nes paskutinis buvo darytas 2009m.o jau galvojau,kad uz poros dienu jau galesiu startuoti.universitetinej ligoninej kai lankiausi man padare ta tyrima,o vaisingumo klinikoj perziurejo visa ligos istorija ir rado minusu.dar sake,kad gali reiketi skiepo,po kurio 2menesius negalima pastoti.nelabai angliskai supratau kas ten per skiepas.gal kuri zinot merginos?
Atsakyti
Tiffani, apsišarvuojam kantrybe ir labai laukiam didelių skaičiukų, kitaip ir būt negali, tiek išlaukta, nervų tėveliams prigadinta, man atrodo, kad abi pas tave ir pasiliks. Labai to linkiu. 4u.gif

amberlina, kaip šaunu, kad viskas susitvarkė, dabar tik ilsėkis ir augink pilvelį 4u.gif

O aš šiandien grįžau iš gyd Treijso, punkcija trčiadienį
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2010 10 11, 19:58)
sveikos merginos.esu ziauriai nuliudusi verysad.gif  katik paskambino sesute is vaisingumo klinikos ir pasake,kad pas mane prolaktinas zemas ir kad turiu kartoti tyrima,nes paskutinis buvo darytas 2009m.o jau galvojau,kad uz poros dienu jau galesiu startuoti.universitetinej ligoninej kai lankiausi man padare ta tyrima,o vaisingumo klinikoj perziurejo visa ligos istorija ir rado minusu.dar sake,kad gali reiketi skiepo,po kurio 2menesius negalima pastoti.nelabai angliskai supratau kas ten per skiepas.gal kuri zinot merginos?

issiverciau zodyne ka reiskia rubella,to as ir nesupratau.pasirodo raudoniuke g.gif .bet merginos jei as ja esu persirgusi,ar man reikalinkas skiepas?
Atsakyti