Tiffani, spaudziam kumstukus, laukiam geru naijienu!!! SEKMES!

QUOTE(egk @ 2010 10 07, 20:17)
Sveika,
ką tik grįžau, skubėjau vaistukus susileisti
Nieko gero ir pas mane. Vienoje pusėje 3, kitoje tik 1
Sakė gal dar koks išlys. Paskyrė dar vaistų, bet dozės nepadidino. Dabar važiuosiu pirmadienį. Treisas sakė užtenka minimumui kad eiti pirmyn. Vienu žodžiu nekas
O tau sekmės šeštadienį
Laikysiu kumštukus kad tavo stipruoliukai išgyventų. Viskas bus gerai, juk du labai geri
. Tiffani, o tie kiti du - jau tikrai viskas?
ką tik grįžau, skubėjau vaistukus susileisti
Nieko gero ir pas mane. Vienoje pusėje 3, kitoje tik 1

O tau sekmės šeštadienį

egk, pas mus buvo tokia pat situacija - uzaugo tik 4 tinkami folikulai, jau net gydytoja 2 vizitu metu atkalbinejo darytis mums IVF,sako bandom dar karta IUI, bet musu nusiteikimas ir tikejimas buvo zymiai didesnis nei gydytojos, nes jau nebenorejom jokiu budu nieko keisti. Iki punkcijos priaugo dar kiti maezesni folikulai, ispunktavo 7. Is 7 liko 4, is kuriu vienas stipruolis jau pas mane spardosi

Sekmes ir nenuleiskit ranku

QUOTE(Corsica @ 2010 10 09, 11:03)
egk, pas mus buvo tokia pat situacija - uzaugo tik 4 tinkami folikulai, jau net gydytoja 2 vizitu metu atkalbinejo darytis mums IVF,sako bandom dar karta IUI, bet musu nusiteikimas ir tikejimas buvo zymiai didesnis nei gydytojos, nes jau nebenorejom jokiu budu nieko keisti. Iki punkcijos priaugo dar kiti maezesni folikulai, ispunktavo 7. Is 7 liko 4, is kuriu vienas stipruolis jau pas mane spardosi

Ačiū, Corsica, už padrąsinimą. Lengvo tau laukimo

Tiffani, jau laukiam su gerom žiniom, bet kogero dar teks palaukti, toks geras oras, tikriausiai Tiffani dar vaikštinėja Jūrmalos pajūriu

[quote=egk,2010 10 09, 12:18]
nebedaug ir liko iki susitikimo su tavo stipruoliu pilvinuku
Tiffani, jau laukiam su gerom žiniom, bet kogero dar teks palaukti, toks geras oras, tikriausiai Tiffani dar vaikštinėja Jūrmalos pajūriu
Aciu uz palaikyma, tiek streso apturejau visa kelia mobilus is ranku nekrito. Galvoju, kad tik nepaskambintu, kad viskas... Bet taip ir nepaskambino
Musu embrioniukams pavyko isgyventi, isodino 2 blastocistas
Labai dziaugiames, tikiuosi joms pas mane patiks
Ir niekur nepabegs
O gydytojas Treisas nuostabus zmogus. Sypsojosi visa laika ir sake dabar viskas jusu rankose

Aciu uz palaikyma, tiek streso apturejau visa kelia mobilus is ranku nekrito. Galvoju, kad tik nepaskambintu, kad viskas... Bet taip ir nepaskambino

O gydytojas Treisas nuostabus zmogus. Sypsojosi visa laika ir sake dabar viskas jusu rankose

[quote=Tiffani,2010 10 09, 15:55]
Ir niekur nepabegs
[/quote]
Puikios naujienos
Dabar saugok save ir laikykis

[/quote]
Puikios naujienos

QUOTE(avilte @ 2010 10 08, 16:55)
As tai pirma karta girdziu
-gal ne taip supratai? Kaip tik rasoma, kad mazina apsigimimu
As tai geriu pati dviguba doze, o vyrui duodu- 400
Bet cia pati, savo iniciatyva, nes jau kokie 5metai kai geriu ja,
, kartais su pertraukomis 

As tai geriu pati dviguba doze, o vyrui duodu- 400

As kai Treijso paklausiau, ar reiketu dabar ka pavartoti pries antraji isodinima, sako - bent folio rugsti, doze - 500 - 600. As buvau nusivezusi vitaminus spec. nesciosioms, kuriuos nusipirkau. ten folio 1000, + dar vitaminai ir mineralai. Jis patikrino, paziurejo, ir sako - gerai, gerkit situos.
Papildyta:
QUOTE(Tiffani @ 2010 10 09, 14:55)
Ir niekur nepabegs

nu va, ir viskas tvarkoje!! geros zinios tokia grazia diena!

Sveikutės- prašau pagalbos
Atsiuntė iš LV tyrimų rezultatus, sakykit, ar čia jau labai blogai? Kokius vaistus gerti?
Lupus anticoagulants 1.2 -
Negativs< 1.2; Vaji pozitivs 1.2 - 1.5; Videji pozitivs 1.5 - 2.0;
Izteikti pozitivs > 2.0
Ir tas viršija:
Homocysteine 9.15 , kai norma: 4.40 - 8.10 μmol/L
man, kaip suvokiu, reikia skystint kraują ir folio rūgšties?
Ruošiuos antram IVF.... stogas važiuoja...
pas gyd. tik kitą savaitę....

Atsiuntė iš LV tyrimų rezultatus, sakykit, ar čia jau labai blogai? Kokius vaistus gerti?
Lupus anticoagulants 1.2 -
Negativs< 1.2; Vaji pozitivs 1.2 - 1.5; Videji pozitivs 1.5 - 2.0;
Izteikti pozitivs > 2.0
Ir tas viršija:
Homocysteine 9.15 , kai norma: 4.40 - 8.10 μmol/L
man, kaip suvokiu, reikia skystint kraują ir folio rūgšties?
Ruošiuos antram IVF.... stogas važiuoja...

Labas vakaras,idomu,kaip ten Amberlinai sekasi? Kaip ten jos porele laikasi?

QUOTE(egk @ 2010 10 09, 12:18)

As dziaugiausi keturis turedama ir jokios minties nekilo nutraukti viska Ir is keturiu 4 apsivaisino gerai dalinosi o dabar viena is keturiu laksto versdama nama aukstyn kojom tai tau linkeciau to paties ir auksciau nosiuka

QUOTE(Tiffani @ 2010 10 09, 15:55)
taip ir nepaskambino
Ir niekur nepabegs

Specialiai prisijungiau pažiūrėti kaip tau sekėsi. Nu nuostabu

MonaJ, o man Treijsas rekomendavo gerti tokius vitaminus moterims, planuojančioms mažylį, sakė, kad jis nelabai mėgsta tų įv vitaminų, papildų, nes daug daro reklama, bet šitie yra patikrinti laiko, tai pirkau Latvijoje - apie 8 latus kainuoja vaistinėje.
austteja, ačiū už padrąsinimą. Na man nutraukti ačiū dievui niekas nesiūlė, pati pergyvenau, nes kiek paskaitau, tai mergaitėms žymiai daugiau užauga, kažkaip tikėjausi ir aš didesnio derliaus, na bet kaip gerai, kad pasidodo ne aš viena tokia

O jūs ir toliau aukit didučiai ir sveikučiai

Tiffany, gero naujienos! Dabar- ramiu dvieju savaiciu ir graziu hcg skaiciuku, joms praejus!
Egk, labai sergu uz Tave! Kad tik Tau pasisektu!

Egk, labai sergu uz Tave! Kad tik Tau pasisektu!