sveikos merginos
mes kaip ir startuojame spalio menesi su 1 ivf.viskas lyg ir aisku yra,bet va keista kad neleido gerti arbatos,tik 2litrus vandens kas diena.tiek man tiek vyrui.ka ta arbata gali kenkti?juokinga man.trecia diena kaip geriu tik vandeni ir man jau bloga nuo jo darosi.

Sveikute, gero starto 
Ir tikrai įdomu, kuom ji negerai pagal tavo daktarę.
Aš tai net kavos po porą puodelių išgeriu per dieną, kitaip negaliu

QUOTE(kristiana1 @ 2010 09 24, 22:56)
sveikos merginos
mes kaip ir startuojame spalio menesi su 1 ivf.viskas lyg ir aisku yra,bet va keista kad neleido gerti arbatos,tik 2litrus vandens kas diena.tiek man tiek vyrui.ka ta arbata gali kenkti?juokinga man.trecia diena kaip geriu tik vandeni ir man jau bloga nuo jo darosi.

labukas,
man irgi buvo liepta gerti iki 3 l vandens, taciau gyd aiskiai issireiske: kavos, sulciu ir arbatos kiekiu i tai neiskaiciuok, kadangi nei arbata nei kava i laisvo vandens savoka neieina
o nuo vandens man irgi jau bloga

Papildyta:
QUOTE(Utopija @ 2010 09 25, 07:49)
gal gyd turejo galvoje narkoze ir didesnes vaistu dozes.
siaip mano gyd buvo pasakiusi be 5 iui apie ivf net negalvok. kad ir kaip buvau kitos nuomones, taciau vykdziau gyd nurodymus - 7 iui

QUOTE(juroszuvedra @ 2010 09 25, 08:52)
Labas rytas
Po truputeli noreciau isijungti i jusu skyreli,nes dar siais metais planuose IVF
Turiu begale klausimu
, pirma tiesiog organizaciniu. Ar paciai galima pasirinkti gyd.,kuris darys IVF ? Nes cia viena mergaite yra rasiusi "papuoliau pas..." 

Sveika, paprastai IVF daro tavo gydytojas, čia "papuoliau pas" kai mergaitės lankosi pav Kauno VK, o jie pačiai procedūrai siunčia į Vilnių. O kur tu lankaisi? Pas kokią gyd?
kristiana1 gero starto ir skanaus tau vandenuko

QUOTE(Utopija @ 2010 09 25, 08:49)
Sveikute, gero starto 
antradieni mes buvom pakviesti tokiai kaip paskaitai.rode filma apie visa ta procedura,supazindino su klinika ir t.t.t tai sesute pabreze,kad kava ir arbata reikia sustabdyti,kad negalima vartoti.as suprantu kava.joje yra kofeino,bet arbata!?mano vyrui is vis sokas.jis tik atsikeles vaiksciodavo su kavos puodeliu,kaip su geriausiu draugu.net nezinau,manau jei viena ryte isgers nieko neatsitiks.

Arbata kiek žinau irgi turi kofeino.
Bet kad vyrui uždraudė gerti kavą ir arbatą, tai irgi įdomu.. O kokios pas jus problemos, jei nenori gali neatsakyti, tik šiaip įdomu.
Bet kad vyrui uždraudė gerti kavą ir arbatą, tai irgi įdomu.. O kokios pas jus problemos, jei nenori gali neatsakyti, tik šiaip įdomu.
QUOTE(kristiana1 @ 2010 09 25, 12:29)
antradieni mes buvom pakviesti tokiai kaip paskaitai.rode filma apie visa ta procedura,supazindino su klinika ir t.t.t tai sesute pabreze,kad kava ir arbata reikia sustabdyti,kad negalima vartoti.as suprantu kava.joje yra kofeino,bet arbata!?mano vyrui is vis sokas.jis tik atsikeles vaiksciodavo su kavos puodeliu,kaip su geriausiu draugu.net nezinau,manau jei viena ryte isgers nieko neatsitiks.
QUOTE(Utopija @ 2010 09 25, 13:55)
Arbata kiek žinau irgi turi kofeino.
zinau kad arbata turi to kofeino uz tai jos ir nebegeriu.teks citrina plikyti karstu vandeniu ir gerti

QUOTE(egk @ 2010 09 25, 11:41)
Sveika, paprastai IVF daro tavo gydytojas, čia "papuoliau pas" kai mergaitės lankosi pav Kauno VK, o jie pačiai procedūrai siunčia į Vilnių. O kur tu lankaisi? Pas kokią gyd?
Aciu uz atsakyma

Sveika. Na tai paklausk ar tik nereikes ir jum punkcijai ir isodinimui vaziuoti i Vln. Nes kai buvau vln, ne viena mergaite buvo is klp.
Sveika, as lankiausi Klaipedos VK. Tai visos konsultacijos, tyrimai ir stimuliacijos buvo Klp, o pacias proceduras (punkcija ir isodinima) vaziuodavom darytis i Vilniaus VK. Siaip man atrodo, kad jei tu labai nori sias proceduras atlikti pas konkrecia daktare pasisakyk savo daktarei ir tikrai imanoma, kad jum norima Vilniaus daktare tas proceduras ir atliks.
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 09 25, 22:39)
QUOTE(juroszuvedra @ 2010 09 25, 22:39)
VK man atrodo pačias procedūras atlieka tik Vilniuje. Bet tu gi moki pinigėlius, manau kad tikrai turi būti galima suderinti, kad galėtum pasirinkti gyd ir Vilniuje. Aš iki Latvijos lankaiusi pas Meškauskienę, tikrai labai faina gyd