Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Adrija1 @ 2010 09 24, 14:16)

Pradedu stimuliacija rytoj.

uzsiprogramuojam tokiai pabaigai - nestuke.gif
Atsakyti
Prisiskambinau gydytojai, 3,25 nerodo jokio kibimo ar kazko panasaus. Taigi daug ir be reikalo svaigau. Iki 5 hcg buna visai visai nenesciai bet kuriai moteriai, kuri net neplanuoja pastoti. Kadangi mano papuliai issipute vis dar ..., ir pamaudzia apacia, sake, del visa ko crinona pavartoti iki pirmadienio, ir turetu pramusti, neziurint i visus mano statomus psichologinius ir vaistinius barjerus.
Bandysiu spalio pradzioje su snaigutemis, bet jeigu nepavyks ...

tai bandysiu vel ...
Atsakyti
Ir kas per penktadienis... Atrodo ir ne 13, o toks prastas...
ailima, gitana78de, Liudna Kate, laikykitės ir nepraraskit tikėjimo. Labai gaila.
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 15:46)
Prisiskambinau gydytojai, 3,25 nerodo jokio kibimo ar kazko panasaus. Taigi daug ir be reikalo svaigau. Iki 5 hcg buna visai visai nenesciai bet kuriai moteriai, kuri net neplanuoja pastoti. Kadangi mano papuliai issipute vis dar ..., ir pamaudzia apacia, sake, del visa ko crinona pavartoti iki pirmadienio, ir turetu pramusti, neziurint i visus mano statomus psichologinius ir vaistinius barjerus.
Bandysiu spalio pradzioje su snaigutemis, bet jeigu nepavyks ...
tai bandysiu vel ...

thumbup.gif saunuole mirksiukas.gif Optimizmas - musu kelrodis 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kurios domejosi akupunktura? gydytojos vardas Regina Masiliuniene, tel. 869880304, randasi Kaune, Putvinskio g.. apie vilniecius gydytojus nieko nezinau sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Atiloja @ 2010 09 24, 16:55)
thumbup.gif  saunuole  mirksiukas.gif  Optimizmas - musu kelrodis  4u.gif

nera jo siandien, juoda viskas ..., zinau viena - neturiu pasirinkimo, eisiu tuo keliu, kol nerasiu to, ka ieskau, isleisiu savo, banko, giminiu pinigus, isnauduosiu viska, kas imanoma, visas galimybes ... ir tik tada ... jeigu vis delto nepavyks, gal but galesiu nuleisti rankas ... tikiuos, ju niekada nereikes nuleisti.
Planavau, ka darysiu su astuoniais vaikais, kaip reiks susitvarkyt? dabar man liko tik penki ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudna Kate: 24 rugsėjo 2010 - 15:06
Aciu ,mergaites, uzpalaikima! 4u.gif Prazliumbiau valandike suni apsikabinus (visa mano gimine LT) ir galvoje truputi prasviesejo.Siais metais bandysiu dar mikrochirurgine kiausintakiu operacija pasidaryt,tada keisiu klinika,o gal dar ir isivaikinti iseis.Visada norejau daug vaiku...
Viska lengviau istverti jei turiu dar plana B... ax.gif
Sekmes visoms belaukiancioms! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 16:13)
nera jo siandien, juoda viskas ..., zinau viena - neturiu pasirinkimo, eisiu tuo keliu, kol nerasiu to, ka ieskau, isleisiu savo, banko, giminiu pinigus, isnauduosiu viska, kas imanoma, visas galimybes ... ir tik tada ... jeigu vis delto nepavyks, gal but galesiu nuleisti rankas ... tikiuos, ju niekada nereikes nuleisti.
Planavau, ka darysiu su astuoniais vaikais, kaip reiks susitvarkyt? dabar man liko tik penki ...

Ir toliau galvok, ka veiksi su visais astuoniais vaikais..., tikrai lengva su jais nebus mirksiukas.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atiloja: 24 rugsėjo 2010 - 15:22
QUOTE(gitana78de @ 2010 09 24, 17:21)
Aciu ,mergaites, uzpalaikima! 4u.gif  Prazliumbiau valandike suni apsikabinus (visa mano gimine LT) ir galvoje truputi prasviesejo.Siais metais bandysiu dar mikrochirurgine kiausintakiu operacija pasidaryt,tada keisiu klinika,o gal dar ir isivaikinti iseis.Visada norejau daug vaiku...
Viska lengviau istverti jei turiu dar plana B... ax.gif
Sekmes visoms belaukiancioms! 4u.gif  4u.gif

Siunciu tau silta, stipru, supratinga, lietuviska apkabinima mazyte ...
console.gif Laikykimes kazkaip. Jeigu Dievulis duoda, reiskia reikia priimti ir eiti toliau
Atsakyti
QUOTE(Liudna Kate @ 2010 09 24, 16:25)
Siunciu tau silta, stipru, supratinga, lietuviska apkabinima mazyte ...
console.gif Laikykimes kazkaip. Jeigu Dievulis duoda, reiskia reikia priimti ir eiti toliau

tau irgi 4u.gif group.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Ar galetumete parasyti, kokie buna neigiami IVF'u padariniai moters organizmui? Kai gydytojas sprende, skirti man IUI ar IVF, tai pastarojo nenorejo is karto, nes jis, anot jo, labiau "kenskimingas" moters sveikatai. Kadangi pasidareme kelis nesekmingus IUI'us, tai manau, kad dabar pereisime prie IVF'u. Tik va del sveikatos nerimauju... Kame tas IVF'o kenksmingumas?
Atsakyti
ailima, gitana78de, Liudna Kate - console.gif laikykites ir nepraraskite tikejimo, Stiprybes jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukė @ 2010 09 24, 15:17)
Palaikau tau kompaniją mirksiukas.gif

as irgi 4u.gif mirksiukas.gif su jumis ax.gif
Atsakyti