Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 17:48)
O limito laiko ner kiek turi isbut su mumis? 4u.gif

Tai bet kam gi nedalinam, jei jau į gimtadienius įrašėm, tai gal ne naujokė ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 09 24, 17:50)
tai kad visos senbuvės, kurios prašo, kaip supratau  g.gif

Casolin as nesenai cia matau.. smile.gif bet gal tik as, nes reciau budavau
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 17:51)
Tai bet kam gi nedalinam, jei jau į gimtadienius įrašėm, tai gal ne naujokė  ax.gif  mirksiukas.gif

Tai i gimtad sarasa gali ir po savaites pasiprasyt.. bet ar jau bus senbuve tada? galvojau, kad po men bendravimo skaitos g.gif nu neesme.. man tai nemaiso 4u.gif galit duod del manes drinks_cheers.gif tiesiog taip pasiteiravau.. nes toks jausmas, kad seniau griezciau duodavom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 rugsėjo 2010 - 16:56
QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 17:53)
Casolin as nesenai cia matau..  smile.gif bet gal tik as, nes reciau budavau
Papildyta:
Tai i gimtad sarasa gali ir po savaites pasiprasyt.. bet ar jau bus senbuve tada? galvojau, kad po men bendravimo skaitos g.gif nu neesme.. man tai nemaiso 4u.gif tiesiog taip pasiteiravau.. nes toks jausmas, kad seniau griezciau duodavom biggrin.gif

O mes buvom nustatę kažkokį termina? Ar aš jau kažko nepamenu g.gif Aš sutinku, kad nereikia dalinti bet kam, kas tik ateina į temą, visgi ten mūsų foto, bet casolin tai ne naujokė, gal rečiau ateina, bet gerai ją pamenu ax.gif Ir į gimtadienius juk niekas iš karto nesiprašo, o kai ilgiau pabendrauja g.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
nebespėju jau su jumis. visai nebeturiu laiko SM skaitinėti. Net ir knygoms be galo mažai laiko lieka. Diena - vaikas, mokymasis - naktį. Miegot nebėra kada smile.gif Vienu žodžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 17:57)
bet casolin tai ne naujokė, gal rečiau ateina, bet gerai ją pamenu  ax.gif

drinks_cheers.gif pastaruoju metu retai užeina, bet šiaip seniai ji čia man rodos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 09 24, 12:09)
Rasymas ranka ir i blanknotus zymiai patogesnis,atsiverti greit ir paziuri,o kompa kita kart dar reikia isijungti ir pan.....as tik uz uzrasu knygeles ! 4u.gif

man kažkaip irgi smagiau ir jaukiau ranka rašyt net smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 24, 13:03)
Ar tikrai? blink.gif Kazkaip jus nepykit,cia tik mano nuomone,bet nesuprantu kaip gali buti smagu? g.gif As neisivaizduoju,nuo tada kai pradejau galvoti,norejau seimos,norejau vaiku...ir be viso sito neisivaizduoju gyvenimo pilnatves 4u.gif
Papildyta:
Bet as siaip labai tolerantiska mirksiukas.gif Svarbu paciam zmogui gerai,ne visi juk mes vienodi ax.gif

Nuo kada, jei ne paslaptis? blush2.gif
Aš tai labai myliu vaikus, nu bet savo galvoju norėsiu kokių 30ties, anksčiau kažkaip ne ne ax.gif ir šiaip juokiuosi, kad vieną vaiką jau turiu, sesę wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 18:30)
man kažkaip irgi smagiau ir jaukiau ranka rašyt net smile.gif

Kam tu i tema idejai ta elektronine knyga,negaliu ziuret? doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 24, 15:22)

Paprašyta - padaryta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ceburashka @ 2010 09 24, 15:31)
Nesuprantu kas atsitiko bet i FB negaliu prisijungti verysad.gif Bandysiu naujai

ne paprasčiau naują slaptažodį atsisiųsti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 24, 15:51)
Šiltas savaitgalis nusimato. Ką planuojat?  bigsmile.gif

Aš galvoju ryt su teta ir dėde važiuoti į kaimą, aplankysiu močiutę, nueisiu pas senelį ant kapo.. Ir jei vakaras gražus, šašlykų kokių gal cool.gif
Ir daug skaitysiu ir dar daugiau mokysiuos doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 16:02)
Aš tai turiu du variantus. Arba toliau sirgti ir visą savaitgalį praleisti lovoj su arbata ir knyga, arba ryt važiuoti į Šiaulius ir nesiųsti knygos paštu adžani, o įteikti į rankas  biggrin.gif

Jei nelabai sergi, tada antras variantas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(casolin @ 2010 09 24, 17:41)
4u.gif Aš ir norėčiau jus pamatyt ir pati pasirodyt, jei aišku priimtumėt blush2.gif  4u.gif

Ar atsiuntė kas nors prisijungimo duomenis?
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 09 24, 18:32)
Kam tu i  tema idejai ta elektronine knyga,negaliu ziuret?  doh.gif  blush2.gif

Nes mintis tokia buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 18:41)
Nes mintis tokia buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nekokia mintis. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 24, 18:42)
Nekokia mintis.  blush2.gif

Normali mintis, nesikabinėk biggrin.gif 4u.gif Juk tema skirta e-knygoms. Aš tai bent nesu prieš e-skaitykles, norėčiau tikrai turėti tokią. Kelionėse, kol važiuoju autiku, tai ir skaityčiau. Man nemaišytų, tai nereiškia, kad turi atstoti popierines knygas, bet, kaip esu sakius, man reik visko, kas su knygom susiję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 09 24, 18:42)
Nekokia mintis.  blush2.gif

Aš galvoju, kad normali blush2.gif juk tema apie knygas, tinka viskas, kas su jomis susiję..
Atsakyti
Ačiū pabalsavisioms ir labai smagu, kad sujuokino mano naktinės mintys smile.gif
Atsakyti