Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

QUOTE(_Only_ @ 2010 09 24, 20:12)
gerai mergaitės, atsisveikinu jau iki rytojaus, dar ryte prisijungsiu, galvą skauda, jaučiu temperatūros turiu  unsure.gif einu gerti vaistų, praustis ir miegoti..

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 19:53)
ar kuri skaitet PLYTU GATVE ? Knyga gavusi penkis literaturinius apdovanojimus.. ax.gif  reikia gal ja ir griebt.

biggrin.gif tai ko is kart nepasiemiai kai sakiau.. manim tai netiki ane biggrin.gif aciu bent kad man paimei 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 19:14)
biggrin.gif tai ko is kart nepasiemiai kai sakiau.. manim tai netiki ane biggrin.gif aciu bent kad man paimei 4u.gif  biggrin.gif

Kaip iskart? Taigi pasiemiau smile.gif jei apie pirkima kalbi. Taigi nusipirkau ir sau 4u.gif
Atsakyti
Straipsnis apie Irvingą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 19:19)
Straipsnis apie Irvingą  ax.gif

NIeko cia gero neparase, o drauge skaite mano knyga Vidutinio svorio santuoka, sako zinai, tu ji pati ir skaityt, puse perskaicius atidave man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 20:18)
Kaip iskart? Taigi pasiemiau  smile.gif  jei apie pirkima kalbi. Taigi nusipirkau ir sau  4u.gif

blink.gif kaip dieva myliu man skleroze lotuliukas.gif doh.gif taigi sakei.. blush2.gif istrigo tik kad man paimei, ir kad virselius grazius isreketavai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 20:21)
NIeko cia gero neparase, o drauge skaite mano knyga Vidutinio svorio santuoka, sako zinai, tu ji pati ir skaityt, puse perskaicius atidave man  g.gif

Užtat sužinojom, kad jis vėl pasirodys kitąmet Knygų mugėje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 20:21)
NIeko cia gero neparase, o drauge skaite mano knyga Vidutinio svorio santuoka, sako zinai, tu ji pati ir skaityt, puse perskaicius atidave man  g.gif

Neidomi tokia? blink.gif as tai tikrai norejau paskaityt..
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 19:23)
blink.gif kaip dieva myliu man skleroze lotuliukas.gif  doh.gif taigi sakei..  blush2.gif istrigo tik kad man paimei, ir kad virselius grazius isreketavai lotuliukas.gif

Taaaaaaaaip, taigi sakau dave aptriususiais virseliais abi knygas. Tai isreikalavau graziu virseliu 4u.gif tai kaip uz tokia kaina nepirkt doh.gif knygos kuri gavus tiek apdovanojimu.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 19:25)
Neidomi tokia?  blink.gif as tai tikrai norejau paskaityt..

Nezinau, jai ir siaip Irvingas sunkokai einasi, o man tai liuks drinks_cheers.gif na ziuresim, skaitysiu kazkada vistiek, dbr dar nenoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 19:53)
Labas vakaras  smile.gif  baigiu Mirtis is Misko, ir galvoju ka cia pradet skaityt..  g.gif ar kuri skaitet PLYTU GATVE ? Knyga gavusi penkis literaturinius apdovanojimus.. ax.gif  reikia gal ja ir griebt.

Skaičiau "Plytų gatvę", bet man neypatingai patiko. Nebuvo įdomu skaityti, ir tiek. Bet jei tiek giriama, tai kažkam turėjo patikti, gal patiks ir tau.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 24, 19:28)
Skaičiau "Plytų gatvę", bet man neypatingai patiko. Nebuvo įdomu skaityti, ir tiek. Bet jei tiek giriama, tai kažkam turėjo patikti, gal patiks ir tau.

Na aciu verysad.gif tikrai noriu ja skaityti lotuliukas.gif ne, vis delto perskaitysiu ir parasysiu. O gal patiks, aprasas idomus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 24, 20:28)

O man patinka tokio pobudzio knygos.. dziaugiuos, kad ji papilde mano kolekcija biggrin.gif
Atsakyti