Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 19:34)
O man patinka tokio pobudzio knygos.. dziaugiuos, kad ji papilde mano kolekcija biggrin.gif

Tu ja pirmiausia perskaityk drinks_cheers.gif
Ok merginos, einu damusiu Mirtis is Misko, paskui parasysiu atsiliepima ir tada pradesiu Plytu gatve 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 09 24, 15:45)
Papildyta:

Katilina, mačiau Grishamo daug esi skaičius ax.gif Patinka šis rašytojas?

thumbup.gif . Tik keliom jo knygom esu nusivylusi, kitos arba patiko, arba labai patiko.

QUOTE(amber123 @ 2010 09 24, 20:34)
O man patinka tokio pobudzio knygos.. dziaugiuos, kad ji papilde mano kolekcija biggrin.gif

Tai gerai, mano irgi papildė, o dar tokia graži. Iš tikrųjų ji gera knyga, tik man nebuvo labai įdomi.
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 24, 20:41)
Tai gerai, mano irgi papildė, o dar tokia graži. Iš tikrųjų ji gera knyga, tik man nebuvo labai įdomi.

biggrin.gif drinks_cheers.gif as manau bus idomi.. tuo labiau pigiau nei pigi, o toookia stora wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 20:35)
Tu ja pirmiausia perskaityk  drinks_cheers.gif

As zinau, kad man patiks.. 4u.gif as gi ja gyvai varciau smile.gif nebuvo, kad nepatiktu tokios temos knyga man 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pamiršau pasakyti, kad nusipirkau Hermano Hesės "Sidharta". Jei ne tos, kurios ją taip gyrėt, niekada tubūt tokios knygos nebūčiau užsinorėjusi. Ir dabar ji ypatingai manęs netraukia, bet įdomu, kuo taip smarkiai kitoms patiko. O pati knygutė tai man labai simpatiška ir maloni- ir žiūrėti, ir laikyti.

Norėjau įdėti knygos nuotrauką, bet rašo, kad dinaminiai puslapiai IMG žymėse neleidžiami (kad ir ką tai reikštų). g.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 09 24, 21:11)
Norėjau įdėti knygos nuotrauką, bet rašo, kad dinaminiai puslapiai IMG žymėse neleidžiami (kad ir ką tai reikštų).  g.gif

Man irgi taip buna is tam tikru psl 4u.gif pabandyk kita foto googlei
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 15:02)
Aš tai turiu du variantus. Arba toliau sirgti ir visą savaitgalį praleisti lovoj su arbata ir knyga, arba ryt važiuoti į Šiaulius ir nesiųsti knygos paštu adžani, o įteikti į rankas  biggrin.gif

jetau, kaip durnai pasakysiu, ale kaip noreciau apsirgt ir praleist savaitgali lovoj su knyga doh.gif
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 18:53)
Labas vakaras  smile.gif  baigiu Mirtis is Misko, ir galvoju ka cia pradet skaityt..  g.gif ar kuri skaitet PLYTU GATVE ? Knyga gavusi penkis literaturinius apdovanojimus.. ax.gif  reikia gal ja ir griebt.

ji mano norimuju sarase, tai kai perskaitysi, lauksiu atsiliepimo blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif nulėkiau trumpampas draugę vakar, o ten tėčio gimtadienis pasirodo, tai šampanu privaišino, tik nanktį grįžau ir nieko nepaskaičiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 09 24, 19:53)
baigiu Mirtis is Misko, ir galvoju ka cia pradet skaityt.. 

Ir kaip?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 17:32)

Nuo kada, jei ne paslaptis?  blush2.gif
Aš tai labai myliu vaikus, nu bet savo galvoju norėsiu kokių 30ties, anksčiau kažkaip ne ne  ax.gif  ir šiaip juokiuosi, kad vieną vaiką jau turiu, sesę  wub.gif  biggrin.gif

Visai ne paslaptis,pirmaji pasigimdziau budama 21 metu,db jau jam 5 doh.gif Greit laikas eina...Antrajam neuzilgo 2 metukai sueis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 25, 08:35)
Visai ne paslaptis,pirmaji pasigimdziau budama 21 metu,db jau jam 5 doh.gif Greit laikas eina...Antrajam neuzilgo 2 metukai sueis mirksiukas.gif

Uoj kokia jauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 25, 07:37)
Uoj kokia jauna  smile.gif

Gal ir taip,bet nesigailiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Perskaiciau vakar Mirtis is Misko ploja.gif Na pries imant ja i rankas maniau, kad tai bus sunki knyga. Bet istikriju labai lengvai skaitesi, eilinis detektyvas, tiek, kad jis atpasakotas neigalaus zmogaus. Jei ne tie pasakojimai, iterpiant dialogus su savimi- juokingus, savikritiskus, su juodu jumoru- butu ne kas. Bet visa tai pridejo skonio siam pasakojimui, nuo knygos negalejau atistraukti, itrauke ir tikrai labai skaniai susiskaite. Man patiko, kazkas sake, kad pabaiga ne kokia, bet man ir ten viskas buvo super thumbup.gif zodziu knyga gera, rekomenduoju dar jos neskaiciusioms drinks_cheers.gif

Pradejau Plytu gatve... g.gif nezinau net ka pasakyt. Perskaiciau 12 psl- baisu. Sako jei neitraukia knygos pirmi 30 psl- tai galima det i sali. Na perskaitysiu tuos dar 18... blush2.gif
Atsakyti