Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

Labas rytas

Ačiū už temukę 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 09 24, 01:26)
Čia pilnaties veikiamos moteros žinutė. biggrin.gif Bet kaip sujuokino. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Tikrai kad blink.gif Tai vakar dar prie pilnaties prisidėjo lygiadienis ir zodiako ženklų kaita... blush2.gif
Pabaigiau "Prieblandą" vakar. Dabar renkuosi tarp "Vienos krūties istorija", "Paskutinis tamplierius" ir "Juodosios našlės". Ką patarsit? ax.gif
Papildyta:
user posted image
Peter James "Prieblanda"

Knygoje yra dvi siužeto linijos: viena linija - jaunos mirusios moters ekshumacija ir reporterės Keitės, dalyvavusios ekshumacijoje mėginimas išsiaiškinti, kodėl jauna nėščia moteris buvo palaidota gyva, kieno tai klaida. Tačiau gydytojai neigia, kad moteris buvo palaidota gyva.
Antra linija - berniukas, neseniai netekęs mamos, pakliuvo į avariją. Kelias minutes jis buvo miręs. Tuo metu matė save ir viską, kas vyksta aplink lyg iš šono. Tas atsitikimas jį sukrečia. Jis susidomi mirtimi, tuo kas vyksta mirties metu. Suaugęs įstoja studijuoti mediciną. Ir pradeda patyliukais atlikinėt bandymus su pacientais.
Knyga gal ir nieko, skaitėsi lengvai, bet nepasirodė kažkuo labai ypatinga. Antrą kartą neskaityčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sphinx: 24 rugsėjo 2010 - 07:38
QUOTE(sphinx @ 2010 09 24, 08:34)
Dabar renkuosi tarp "Vienos krūties istorija", "Paskutinis tamplierius" ir "Juodosios našlės". Ką patarsit? ax.gif

Skaičiau tik "Vienos krūties istoriją", tai ją visoms rekomenduočiau skaityti smile.gif
Atsakyti
Labas vioms, aciu uz nauja tema.
Nepatikesit - registruojuos su perskaitytu C.MCCullough "Angeleliu". Jau toks buvo grauztukas, bet nusinesiau vakar vonion ir "damusiau". Man knyga siaip sau pasirode, sunkiai skaitesi, vienintelis, kas kabino - herojes mergytes salyginis panasumas i Torey L. Hayden "Mergaitė" heroje.
Toliau skaitau Sauletekiu epopejas, dabar trecia dali ipusejau, kuo toliau, tuo labiau nepatinka, bet perskaitysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 24 rugsėjo 2010 - 07:55
user posted image
Š. Bronte "Džeinė Eir"

Pagaliau aš įveikiau šią knygą yahoo.gif Dabar galiu perskaityti bet ką yahoo.gif Perskaičius trečdalį, kaip jau žinot, užtrigau geroms dviems savaitėms, spėjau net 5 knygas perskaityti per tą laiką. Bet jau tiek mane graužėt, tiek mindėt sąžinę, kad paskutinius 300psl įveikiau per du vakarus biggrin.gif Ir nesigailiu, tikrai pradžia šiek tiek lėta, šiek tiek nuobodi, bet į antrą pusę knyga apsivertė, skaičiau su malonumu, net ir sirgdama, ir skaudančia galva, bet nenorėdavau atsitraukti.
Apie knygą, siužeto manau nereikia pasakoti, man tik labai labai priminė "Čiauškutė", jau skaičiau ir žinojau, kaip bus, įsimylės, pabėgs, dirbs mokytoja, grįš, susituoks ir t.t. Bet vistiek tai nesumažino knygos gerumo ir netgi manau, kad Džeinė patiko labiau nei Čiauškutė.
Iš vienos pusės, mane erzina to laikmečio manieros, kalba, vyro ir moters bendravimas, bet iš kitos pusės ir žavi, vis dar nesu atsakius į klausimą, kiek man tai patinka. Nes pats knygos rašymo stilius labai patiko, skaitydama taip ir mačiau, 19 amžių, sukneles, arbatą porcelianiniuose puodeliuose ax.gif Kartais dialogai pasirodė per daug ištęsti, kartais erzino tas Ročesteris savo nesąmonėm ax.gif O jau pabaiga blink.gif o jau atsidavimas, o jau meilė wub.gif Nesitikėjau visiškai tokio finalo, pribloškė ir nepatikėsit, bet nenorėjau, kad pasibaigtų knyga. Paskutinius tris puslapius skaičiau po lėto, nes buvo gaila, kad baigias. Sunku patikėt ane biggrin.gif
Žodžiu dedu knygą į mėgstamiausias, rekomenduotinas ir kaip Smoriginas pasakytų 10 balų yahoo.gif
Dabar tikrai žiūrėsiu serialą, kas nematė galit pažiūrėti čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 24 rugsėjo 2010 - 07:58
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 08:55)
user posted image
Š. Bronte "Džeinė Eir"
Pagaliau aš įveikiau šią knygą  yahoo.gif Dabar galiu perskaityti bet ką  yahoo.gif

O ji labai stora, ar kodėl tiek laiko skaitei? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 08:58)
O ji labai stora, ar kodėl tiek laiko skaitei?  blush2.gif

Yra 528psl, bet aš perskaičius apie 200psl užtrigau, visai nesinorėjo toliau skaityt ir vis atidėliojau ax.gif Bet ir pati nenorėjau palikti "graužtuko", todėl pasiryžau užbaigti ir nesigailiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 08:55)
Pagaliau aš įveikiau šią knygą  yahoo.gif

Nu va, abiems buvo luzio vakaras... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 09:00)
Yra 528psl, bet aš perskaičius apie 200psl užtrigau, visai nesinorėjo toliau skaityt ir vis atidėliojau  ax.gif  Bet ir pati nenorėjau palikti "graužtuko", todėl pasiryžau užbaigti ir nesigailiu  biggrin.gif

Man su Murakamiu panašiai, noriu pabaigti, atrodo įdomu, bet didelio noro skaityt nėra, va vis dar kokias kitas imu kartu skaityt. Aišku, stora ji, 600-700 psl., būtų standartinė 200-300, seniai būčiau baigus, o dabar ir tempiasi taip..
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 09 24, 08:34)
user posted image
Peter James "Prieblanda"

SS irgi ji nepatiko, sakė prasta knyga. Dabar ir tau neitin ši knyga, viena mažiau sąraše thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 08:40)
Skaičiau tik "Vienos krūties istoriją", tai ją visoms rekomenduočiau skaityti  smile.gif

Skaityt tai visas skaitysiu, tik nesugalvoju, kurią dabar imt. Gal šią ir griebsiu 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 09:21)
SS irgi ji nepatiko, sakė prasta knyga. Dabar ir tau neitin ši knyga, viena mažiau sąraše  thumbup.gif

Na, tokia nei šis nei tas. Gana nuspėjama - jokios intrigos, įtampos. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

aistuliaa, ačiū už naują temą 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 21:48)
Nežinau, kiek laiko turi tam darbui padaryt, jeigu skubiai tai imk plonesnę knygą, bet jeigu nespaudžia labai limitai, tai aš imčiau  Kurklietytės, nes po atsiliepimų čia ir pati įtraukiau ją į sąrašą. Ingėnas su Papūgėle ją skaitė, gal daugiau pasakytų apie ją  ax.gif

Nemačiau, apie kurią Kurklietytės knygą kalba ėjo. Bet aš tai dar nė vienos jos knygos nesu skaičiusi schmoll.gif Turiu nusipirkusi josios "Šešėlių verpėja", gali būti netolimoje ateityje ją ir skaitysiu. Nes kažko labai traukia. O Papugele, kiek pamenu, skaitė Kurklietytės "Lyla".

QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 23:26)
Ai dar pasidžiaugsiu biggrin.gif vis norimas skaityti knygas ant kokių lapukų užsirašinėdavau, pusę pamesdavau, tai dabar kiek turėjau lapukų, susirašiau viską tvarkinga į užrašų knygutę abėcėlės tvarka ir nuolat ten pildyiu, braukysiu ir pan biggrin.gif dabar tame sąrašiuke 36 norimi skaityti pavadinimai  biggrin.gif

O kam tu ant lapukų rašaisi? Ar ne paprasčiau kompe sąrašiuką užsivesti? Bent jau mano kompe krūvos įvairiausių sąrašų. Jeigu kada netikėtai kompas numirtų, tfu tfu tfu doh.gif , tai nežinau, likčiau turbūt kaip be rankų - netekčiau krūvos man būtinos informacijos.

QUOTE(Gegytė @ 2010 09 24, 00:26)
Čia pilnaties veikiamos moteros žinutė. biggrin.gif Bet kaip sujuokino. lotuliukas.gif
Ingėnai, buvai teisi, kad man patiks. Žinok mažai dar gana perskaičiau, bet tikrai įdomiai, nors ir dialogų faktiškai nėra (matyt pripratau po aklumų ir matų hari visų...).

Aha, pastebėjau, kad šioji pilnatis labai veikia daug ką. Pasireiškia tai įvairiose SM temose.
Gegyte, džiugu, kad patinka thumbup.gif
Žinok, kai įsitrauksi, patiks dar labiau.

QUOTE(linamog @ 2010 09 24, 07:54)
Nepatikesit - registruojuos su perskaitytu C.MCCullough "Angeleliu". Jau toks buvo grauztukas, bet nusinesiau vakar vonion ir "damusiau". Man knyga siaip sau pasirode, sunkiai skaitesi, vienintelis, kas kabino - herojes mergytes salyginis panasumas i Torey L. Hayden "Mergaitė" heroje.

O man toji knyga kaip tik labai lengvai skaitėsi. Ir savotiškai patiko. Neturi gal didelės išliekamosios vertės. Bet man patinka visokios paslaptys, mistikos. Ir pagr. veikėja gal visai patiko.

QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 07:55)
user posted image
Š. Bronte "Džeinė Eir"
Pagaliau aš įveikiau šią knygą  yahoo.gif Dabar galiu perskaityti bet ką  yahoo.gif

clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Sakai, bet ką tongue.gif Na o jei pakalbėtumėm apie "Mažmožių dievą" tongue.gif mirksiukas.gif

Pati naujoje temoje registruojuosi su Mark Haddon "Tas keistas nutikimas šuniui naktį"
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pagaliau vasara baigesi,ateina ruduo,ma pats mieliausias metas skaitymui wub.gif

Registruojuos su "Stikline pieno" skaitau 2 savaites ir pabaigt negaliu doh.gif Per ta laika perskaiciau Picoult "Gailestinguma",nors daugumai is cia ji nepatiko,man labai thumbup.gif priverte apie daug susimastyt...is vis pastebejau,jeigu is cia esanciu daugumai knyga nepatinka-man patinka ir atvirksciai blush2.gif g.gif jauciu mano ne koks literaturinis skonis biggrin.gif
Atsakyti