Labas rytas
aistuliaa, ačiū už naują temą
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 23, 21:48)
Nežinau, kiek laiko turi tam darbui padaryt, jeigu skubiai tai imk plonesnę knygą, bet jeigu nespaudžia labai limitai, tai aš imčiau Kurklietytės, nes po atsiliepimų čia ir pati įtraukiau ją į sąrašą. Ingėnas su Papūgėle ją skaitė, gal daugiau pasakytų apie ją
Nemačiau, apie kurią Kurklietytės knygą kalba ėjo. Bet aš tai dar nė vienos jos knygos nesu skaičiusi

Turiu nusipirkusi josios "Šešėlių verpėja", gali būti netolimoje ateityje ją ir skaitysiu. Nes kažko labai traukia. O Papugele, kiek pamenu, skaitė Kurklietytės "Lyla".
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 23:26)
Ai dar pasidžiaugsiu

vis norimas skaityti knygas ant kokių lapukų užsirašinėdavau, pusę pamesdavau, tai dabar kiek turėjau lapukų, susirašiau viską tvarkinga į užrašų knygutę abėcėlės tvarka ir nuolat ten pildyiu, braukysiu ir pan

dabar tame sąrašiuke 36 norimi skaityti pavadinimai
O kam tu ant lapukų rašaisi? Ar ne paprasčiau kompe sąrašiuką užsivesti? Bent jau mano kompe krūvos įvairiausių sąrašų. Jeigu kada netikėtai kompas numirtų, tfu tfu tfu

, tai nežinau, likčiau turbūt kaip be rankų - netekčiau krūvos man būtinos informacijos.
QUOTE(Gegytė @ 2010 09 24, 00:26)
Čia pilnaties veikiamos moteros žinutė.

Bet kaip sujuokino.
Ingėnai, buvai teisi, kad man patiks. Žinok mažai dar gana perskaičiau, bet tikrai įdomiai, nors ir dialogų faktiškai nėra (matyt pripratau po aklumų ir matų hari visų...).
Aha, pastebėjau, kad šioji pilnatis labai veikia daug ką. Pasireiškia tai įvairiose SM temose.
Gegyte, džiugu, kad patinka
Žinok, kai įsitrauksi, patiks dar labiau.
QUOTE(linamog @ 2010 09 24, 07:54)
Nepatikesit - registruojuos su perskaitytu
C.MCCullough "Angeleliu". Jau toks buvo grauztukas, bet nusinesiau vakar vonion ir "damusiau". Man knyga siaip sau pasirode, sunkiai skaitesi, vienintelis, kas kabino - herojes mergytes salyginis panasumas i Torey L. Hayden "Mergaitė" heroje.
O man toji knyga kaip tik labai lengvai skaitėsi. Ir savotiškai patiko. Neturi gal didelės išliekamosios vertės. Bet man patinka visokios paslaptys, mistikos. Ir pagr. veikėja gal visai patiko.
QUOTE(Dorifore @ 2010 09 24, 07:55)
Š. Bronte "Džeinė Eir"
Pagaliau aš įveikiau šią knygą
Dabar galiu perskaityti bet ką
Sakai, bet ką

Na o jei pakalbėtumėm apie "Mažmožių dievą"
Pati naujoje temoje registruojuosi su
Mark Haddon "Tas keistas nutikimas šuniui naktį"