Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 29 namučiai

Labas rytas 4u.gif
Registruojuosi su Čiauškute vis dar 4u.gif

QUOTE(Gegytė @ 2010 09 24, 00:26)
Čia pilnaties veikiamos moteros žinutė. biggrin.gif Bet kaip sujuokino. lotuliukas.gif

Gerai pasakyta, prajuokinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(reeva @ 2010 09 23, 17:32)
nesutikčiau  schmoll.gif Bent aš labai džiaugiuosi,kad ją turiu,bo kaip jau minėjau kelis sykius,esu ją perskaičius kokius 4 kartus ir kiekvieną kartą labai smagu ir ger palieka  wub.gif Labai geras antidepresantas biggrin.gif

Sudominot, antidepresantinės knygos man patinka smile.gif
QUOTE(amber123 @ 2010 09 23, 22:00)
Mes matai su Dorifore, kai vaiku neturim, tai galim ta sau leist dar kol kas biggrin.gif  4u.gif ne bendru vaiku bet aplamai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Ech, geras tas gyvenimas, kai gali gyvent dėl savęs, o ne dėl vaikų tongue.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 09:57)
Kas čia per pasakymas "pagaliau vasara baigėsi"  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O aš galiu prisijungt prie tokio pasakymo, nes tiesiog dievinu rudenį blush2.gif

Naujoje temoje registruojuos su beveik baigta klausyti D. Keyes "Flowers for Algernon" ir labai mažai į priekį pasistūmėta A. Patchett Bel canto (labai jau darbinga savaitė, tai vos įsitaisau lovoj su knyga pradeda akys merktis...).
Atsakyti
Ir vėl vakar užmigau vieną skyrių įveikusi. Kliūna tas Dievas, čiut ne kiekvienam puslapy minimas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 24, 11:08)
Ir vėl vakar užmigau vieną skyrių įveikusi. Kliūna tas Dievas, čiut ne kiekvienam puslapy minimas.  unsure.gif

O ką tu dabar skaitai? "Trobelė? g.gif
Atsakyti
Taip. Tikiuosi, kad netrukus dėmesys bus suteiktas pačiai istorijai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 24, 11:12)
Taip. Tikiuosi, kad netrukus dėmesys bus suteiktas pačiai istorijai.  smile.gif

Hm, norėjau skaityt aš ją, bet jei ten tiek daug Dievo, nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 23, 23:26)

Ai dar pasidžiaugsiu biggrin.gif vis norimas skaityti knygas ant kokių lapukų užsirašinėdavau, pusę pamesdavau, tai dabar kiek turėjau lapukų, susirašiau viską tvarkinga į užrašų knygutę abėcėlės tvarka ir nuolat ten pildyiu, braukysiu ir pan biggrin.gif dabar tame sąrašiuke 36 norimi skaityti pavadinimai  biggrin.gif

Mano sarasas tai wordiame variante, bet trumpesnis per puse,kol kas tik 18 knygeliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 11:16)
Hm, norėjau skaityt aš ją, bet jei ten tiek daug Dievo, nenoriu  schmoll.gif

Kai perskaitysiu, pasakysiu kaip ten su tuo Dievu.. Bet ir amber sakė, kad nemažai jo.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 07:40)
Skaičiau tik "Vienos krūties istoriją", tai ją visoms rekomenduočiau skaityti  smile.gif

drinks_cheers.gif Nors kitu ir neskaiciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 09 24, 11:17)
Mano sarasas tai wordiame  variante, bet trumpesnis per puse,kol kas tik 18 knygeliu blush2.gif

Jei aš nebūčiau dar vieno lapo pametusi, tai dar būtų matyt dvigubai tiek biggrin.gif
Čia vis furumo įtaka su tom knygom.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 09 24, 11:16)
Hm, norėjau skaityt aš ją, bet jei ten tiek daug Dievo, nenoriu  schmoll.gif

Aš jos visos neskaičiau, bet kiek perverčiau, tai ten praktiškai bent pusė knygos taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 09 24, 11:20)
Kai perskaitysiu, pasakysiu kaip ten su tuo Dievu.. Bet ir amber sakė, kad nemažai jo.

Lauksiu drinks_cheers.gif nors jau praeina noras ją skaityt biggrin.gif
Atsakyti